Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
10.1.07 13:55

Koutecka, to je super, že to nakonec šlo přirozenou cestou :lol: :lol: :lol:

No, já v práci teda klid nemám, pracuju ve velkoobchodě jako asistentka prodeje, takže celej den u PC a do toho pořád telefony a ještě k tomu 10 skladníků, kterým říkám, co mají najít atd…, takže je to dost často úplně na mašlu!A hlavně nic nefunguje tak jak by mělo…
KDybych měla klidnou práci, tak taky nejsem doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
10.1.07 13:56

ja jsem v lete potratila…a ted jsem parkrat mela takovy hnedy vytok..tak me dr . nechala doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.1.07 14:00

Luci no vidíš že to vyšlo alespoň tobě psala jsi mi SZ pamatuješ a jak dlouho jste se snažili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
10.1.07 14:05

Drobek: nějaký příznaky sice mám, ale spíš si myslím, že to mám vsugerovaný :cry: a na testu pořád jen jedna /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.1.07 14:08

Drobku, to víš, že si to pamatuju… :wink: bylo to před vánocema…

No, my jsme se snažili pořádně jeden měsíc a vyšlo to…, ale jinak ještě dva cykly před tím, ale to bylo ve špatné dny a ne tak často.. :lol:
Loni v dubnu jsem otěhotněla napoprvé…a teď tedy budu brát, že třetí měsíc…

Jinak u nás v diskuzi se razí přístup na oplodnění: tulit se obden celý cyklus, občas si dat skleničku č.vína, pít čaj z kontryhele až do OVU a úspěch je zaručen :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.1.07 14:10

Sharane, já jsem měla lehoulince pozitivní test až 33DC.
Víš, kdy zhruba byla OVU?
Já zkoušela tak nějak měřit a vím, že jsem otěhotněla mezi 22-25DC.
Takže si myslím, že šance je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.1.07 14:17

Luci tak to jsi měla ovulaci až tak pozdě?

Já mám cykly 28 až 31 denní a první měsíc měřím bazální teplotu a jsem z toho zmatená zdá se mi že jsem měla ovu 11 den, ale zdá se mi to moc brzy. No a s tím sexem ob den no to nevím to u nás asi neklapne.

Sharene já myslím že je na tetování brzy zkus to až v den očekáváne MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
10.1.07 14:18

LUCI, vy:,–(ila jsem HA a nechala jsem tomu volnej průběh, takže jsem vůbec neměřila a ani nijak nezaznamenala ovulaci. MS jsem měla 10.12., pak jsem vy:,–(ila HA, teď jsem MS dostala v sobotu a trvala mi jen 3 dny a nebyla vůbec bolestivá. Když jsem ještě brala HA, tak jsem jí vždy měla dost bolestivou a trvala 5-6 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.1.07 14:24

Sharene tak ty už jsi MS dostala já se moc v tom metříku nevyznám tak to vyjde příště ono se to napoprvé podaří jen málo komu asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.1.07 14:24

Drobek - snažili jsme se celkem 2 roky - rok přirozeně a v lednu 2006 mě Dr. poslala do Pronatalu - v únoru jsem byla na laparoskopii, během roku 3× IUI a teď se povedlo úplně přirozeně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.1.07 14:31

Koutecka tak to jste si teda počkali držím palečky ať je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.1.07 14:47

Drobek - všimla jsem si tě v diskuzi srpen 2007, nakukovala jsme tam. Držím ti palečky ať to tento měsíc vyjde. Už máš jedno dítko - po jak dlouhé době se vám zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.1.07 14:48

oprava - diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.1.07 14:49

Jo jo díky možná to teď vyjde. Lucinka se podařila po půl roce. Což ty Tvoje dva roky to je síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
10.1.07 14:51

No dneska jsem teprve 19DC tak MS mám dostat až 24.1 tak uvidíme. Po zkušenosti z minulého měsíce budu testovat až toho 24 pokud MS nedorazí dříve.

A ty jsi už u doktora byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital