Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
16.1.07 19:10

Ahoj Hanucha!!!!!Moc Tě tady vítám :lol:

Myslím, že se klidně už můžeš objednat k dr., to už je dostatečně dlouho nato, aby viděl váček a už i srdíčko! A nenech se odbýt!!

Moc Ti přeju, aby Ti těhotenství dopadlo dobře, rychle utíkalo a všechno bylo v pořádku.
Já jsem měla stejné pocity jako ty… u mě to nedopadlo loni v červnu…, tak jsem taky měla strach říkat něco takhle brzy,ale nakonec je to silnější než já a alespoň tady musím :lol: A taky si říkám, že tohle těhu už prostě musí dopadnout dobře a jinou možnost nepřipouštím!!!A ty taky ne!!!
Tak pa pa a napiš, na kdy jsi se objednala k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.1.07 19:37

Ahoj Hanucha…moc ti gratuluju !!!! Taky si myslim, ze bys doktorovi uz mela jit. Ja jdu v pondeli na ultrazvuk a budu teprve v sestym, tak jsem zvedava, jestli bude neco videt…a hlavne, jestli bude vsechno v poradku. Z toho mam ted obrovsky strach..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.1.07 07:53

Dobré ráno,
včera už jsem to nějak nestihla.
Vítám novou těhulku a držím palce aby teď dopadlo vše dobře, myslím že na objednání k Dr. máš nejvyšší čas, určitě už tam bude něco vidět.

Hezky se nám to tady rozjíždí mám radost, s tím seznamem souhlasím.
Co třeba: přezdívka/rok narození/město/TP/?,?/kontrola u Dr.

Koutecka[barva=red][/barva]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.1.07 08:20

Moc Vám všem děkuji za gratulace a přeji ať každá jde od dr. se stejnou radostí jako já s manžou.

Kotecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.1.07 08:40

Ještě jednou po ránu :D , jsem nějaká mimo :D .
K tomu seznámku ty dva otazníky mají být v červené a modré barvě, ale nějak mi to nejde :cry: a pokud máte nějaký vylepšení nebo co by nám ještě pomohlo se mezi náma lépe orientovat tak ráda přidám :wink:

Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
17.1.07 08:41

Dobré ráno…

seznam by byl moc fajn.. :) . A jak se máte? Na mě něco leze, protože mě začína bolet v krku, tak doufám, že to brzy vylečím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
17.1.07 09:27

Ahoj holky,

Koutecka, myslím, že pro začátek by takový seznámek stačil a časem ho můžeme vylepšovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
17.1.07 11:40

Ahoj holky,
vítám mezi námi novou těhulku Hanuchu a MOC GRATULUJI !!!!!!!!!!!!!!

Já jsem byla včera v poradně u doktora a vůbec z toho nemám dobrý pocit :( Můj doktor totiž nemá UZ, tak mi napsal žádanku do porodnice, kde budu rodit, abych se tam objednala na UZ. Tam mě sice objednali, ale až na 28.2. To již budu ve 12tt a budou mi dělat screenink. Myslela jsem si, že je nutné provést UZ hned v ranném stádiu těhotenství, aby bylo vidět, jestli je vše v pořádku, byje srdíčko atd… Teď se sama budu snažit sehnat někde nějakého doktora, který by mi UZ udělal. Ten můj to totiž nejspíš řešit nebude. Kdyby to bylo třeba mimoděložní těhotenství, myslíte si, že by se to dalo poznat třeba z krve? Nebo je nutný UZ? Jsem z toho docela zoufalá :( Kdyby jste náhodou věděli o někom, kdo by mi ten UZ udělal, tak mi dejte prosím vědět. DĚKUJI

Jinak ten nápad s tím seznamem je bezva, alespoň budeme mít hezký přehled.

Mějte se moc krásně a užívejte si těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
17.1.07 12:39

zuzi, nejdříve ze všeho se uklidni a pohlaď bříško!!!

Oni někteří, kteří nemají v ordinaci UTZ, tak posílají poprvé opravdu až v tom 12-tém týdnu. A také je něco jiného, jestli žena už prodělala potrat nebo mimoděl.těhot. To pak takovou maminu více hlídají hned od začátku a UTZ v ranném stadiu je normální!

Já jsem v minulém těhu měla jít taky poprvé na UTZ až ve 12-tém týdnu, bohužel jsem v 10-tém týdnu začala špinit, tak mi udělali ultrazvuk a miminko bylo bez akce srdeční…, taky jsem nadávala, že kdyby mi ho udělali dřív, tak to mohlo dopadnout jinak.

Ale jestli chceš mít klid, tak zkus zajet do nemocnice pod kterou spadáš a řekni jim, že Tě bolí bříško, že jsi na začátku těhotenství a že máš strach, jestli je všechno v pořádku. Oni Tě nevyhodí a určitě Ti vyšetření provedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
17.1.07 12:53

Ahoj Luci,
Ty jsi milá, děkuji az podporu :lol:
Já jsem před Davídkem také dvakrát potratila, měla jsem problém s udržením. Teď mi doktor říkal, že už to snad bude v pořádku. No tak uvidím, jak to vše dopadne. Obavy samozřejmě budou, ale kdo je nemá. Asi se tím tedy nebudu znepokojovat a vyčkám do 12tt a budu se na to moc těšit :) Budu si na ten UTZ chtít vzít manžela i syna, tak nás snad nevyženou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
17.1.07 13:08

zuzo, to je fakt síla, snad každá z nás tady si prošla tou hnusnou zkušeností :evil: :evil: tohle je fakt hrozná doba, kdy se potrat bere jako civilizační choroba!
Neměly to nakonec naše mámy jednodušší, když žily ve sladké nevědomosti a neexistovaly ultrazvuky?
Ikdyž já musím říct, že i moje babička, když jí bylo 24 let, tak své první dítě potratila na začátku těhotenství, pak měla dvojčata a nakonec ještě syna.

Takže Zuzi, uvidíš sama, kdybys tu nejistotu nevydržela, tak udělej fintu s tím, že ti není dobře a zajeď si do nemocnice. Jedna holka od nás z Diskuze to tak udělala. Já nevím,jestli bych to udělala, ale to záleží na každé z nás :lol:

A bereš nějaké vítamínky a listovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
17.1.07 13:26

Luci, moje první těhotenství byli dokonce dvojčátka, druhé bylo jedno a když jsem čekala Davídka, tak jsem také začala krvácet a v nemocnici mi řekli, že je tam hematom. Ale nakonec to vypadalo, že to žádný hematom nebyl, že to bylo asi mizející dvojče :( Tak jsem zvědavá, jestli je tam teď jedno, nebo dvě :D Ale doufám, že jen jedno :wink:
Jedna mamina mi teď doporučila Gennet, že mi tam udělají UTZ bez žádanky, ale budu si ho muset zaplatit. Asi do toho půjdu, neboť jsem hrozně zvědavá a natěšená…
Naše maminky a babičky na tom byli asi lépe. Ale na druhou stranu nebýt dnešních vymožeností, tak některé maminky by ani děti mít nemohli. Stejně je to dnes ale věda :wink:
Jinak hned jak jsme se začali snažit o miminko, tak jsem začala brát kyselinu listovou a vitamín E. Ale nevím, do kdy ten vitamín E můžu brát :?:
Držím Ti palečky, aby Ti těhotenství probíhalo v pohodě a hezky si ho užívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
17.1.07 13:26

Ahoj Zuzi, sestru take na zacatku tehotenstvi poslali na ultrazvuk az ve 12tt., ale u doktorky rekla, ze ji nejak boli bricho a ta ji hned poslala na ultrazvuk…nevim, asi bych mela taky strach, kdybych mela jit az ve 12tt. Jsem uz ted netrpeliva a to mam jit uz v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
17.1.07 13:28

Ahoj Mario86 ,
já už jsem teď trochu klidnější, asi je to normální, že se chodí na UTZ až ve 12tt. Jak jsem psala Luci, asi si zajdu na UTZ do Gennetu. Alespoň budu mít klid :wink:
Hlavně pak dej vědět, jak jsi dopadla na UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
17.1.07 13:45

To je dobry napad Zuzi…jit do Gennetu…ja tam jdu 28.1., ale se segrou, ktera jde na ten 4D ultrazvuk…tak se na to moc tesim. A hlavne se tesim na muj ultrazvuk, protoze porad mam nejaky ten strach, jestli je mimi tam, kde ma........urcite napisu, jak to dopadlo :) …opatrujte se holky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí