Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
17.1.07 13:52

zuzo, taky sem četla tu diskuzi, co jsi založila a ten Genet je paráda, určitě tam zajdi. Kolik stojí UTZ, když si ho platíš sama? To by mě docela zajímalo.

Já teda beru kys.listovou tahem už od loňského května. Kdy jsme zjistili, že čekáme mimi, v červnu revize a celou dobu jsem brala, protože jsem věděla, že co nejdříve budeme chtít znovu…
Od loňského srpna jsem brala ještě navíc Calybrum byby plan.
A teď jím tu listovku a Gravital. Vždycky jeden den si vezmu Gravital a 1 tbl.listovky a druhý den jen 2 tbl listovky.
Snažím se každý den sníst hodně zeleniny a ovoce. A pěkně mě štve, jak jsou teď třeba rajčata strašně drahý, jako 60 Kč/kg rajčat a 90Kč/kg paprik to je teda síla. Ale ve městě to je asi lacinější, než tady u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.1.07 13:55

Holky tak pošlete informace a já to dám dohromady :)

Mám dneska v práci nějakou frčku, večer si k tomu sednu a přečtu si pořádně vaše příspěvky a budu reagovat.

Hezký odpoledne
Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
17.1.07 16:04

Ahoj…tak posilam infa : Maria/1986/Praha4/termin porodu zatim nevim, ale podle MS jestli to pocitam dobre, tak 18.9.??/22.1.-prvni ultrazvuk.......dekuju moc :wink: ..a hezky zbytek dne vsem!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
17.1.07 16:33

Mario89 - tak to v tom Gennetu budeš mít určitě krásný zážitek a budeš se těšit, až uvidíš svoje mimi v bříšku :wink:
Luci - já brzy asi přestanu brát jak kyselinu listovou, tak i vitamín E a koupím si Mamavit. Přesně tak jsem to řešila, když jsem čekala Davídka. Já se budu muset dokopat k tomu, abych také jedla hodně ovovce a zeleniny. Sem tam si něco dám, ale moc toho není. Ale já se napravím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A také jsem zvědavá, kolik budou za ten UTZ chtít peněz
Koutecka - ahoj, tak já také posílám svoje infa :

• rok narození 1977
  • bydliště Praha 4
  • termín porodu 11.9.2007
  • ultrazvuk 28.2.2007

Děkuji a přeji hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.1.07 18:31

Maria86 - tak to je super, že máš pomalu stejně těhotnou ségru…bych se taky moc těšila,vidět otrošku starší mimi. Já jsem si říkala, že mě ten strach opustí po návštěvě u dr. - jsem ráda že je vše v pořádku, ale ten strach ve mě furt je, snažím se na to moc nemyslet. Budu ti v pondělí držet palce dej vědět a uvidíš že bude vše o.k. :D a poneseš si domů krásnou fotečku :D

Zuza - tak to mě docela překvapuje s tím UTZ, objednej se do Gennetu nebo udělej tu fintu s bolestí bříška, ale do 12tt bych to nevydržela… Ten Gennet je dobrý nápad. Jestli se rozhodneš že půjdeš až v 12tt, tak tě obdivuji a klobouk dolu, určitě bude vše v pořádku, ale jistota je lepší. Dej vědět, jak jsi se rozhodla a hlavně buď v klidu.

Od minulého týdne beru 1× listovku a 1× Galibrum baby plan, i když píšou že listovku 2× denně, tak jsem se dočetla, že je i v tom baby planu, snad to stačí. S ovocem jsem za dobře, ale ta zelenina mi dělá taky problém, musím se polepšit.
Jak holky bojujete s nevolností a ospalostí? U mě je to teď v pohodě, ráno si dám 3-5 piškotů a v práci snídani a je mi dobře, nesmím pociťovat hlad, jinak mám žaludek jak na vodě. Ale kam se po:,–(ím, tam usnu :D , ale to je prý úplně normální, tak si ten spánek užívám.

Užívejte si těhu a dávejte na sebe pozor pa Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
17.1.07 18:49

diky

Ahojte,
dekuji vsem za rady a podporu, zitra dr zavolam.
tak ja taky posilam svoje info:

• rok narození 1977, bydliště Brno, termín porodu 6.9.2007, ultrazvuk - jeste nevim :-).
    Taky jsem si nastavila metrik, sice mi to v prvni chvili vadilo a prislo mi to neprehledny, ale asi jde o zvyk. Doufam, ze jsem ho vlozila dobre a bude se ukazovat.
    Jinak ja beru Calibrum babyplan, hned jak jsem si byla jista ze jsem tehu, tak jsem ho koupila. Ja myslim, ze je to jedno, co se bere, hlavne ze je tam ta listovka. Nevite jak je to s vitaminem A? Nekde jsem cetla, ze se to nema prehanet, tak jen co je na tom pravdy a pro jaky mesic tehu to vubec plati? Jen tak me to dnes napadlo pote, co jsem ke svacine vypila pul litru mrkvove stavy… :oops:
    Mejte se vsechny!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
17.1.07 18:50

Ahoj
tak zítra jdu k Dr......nemůžu se dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.1.07 18:59

Radik - zítra na tebe budu moc myslet a dej vědět ja jsi dopadla.

Seznámek sem dám zítra.

Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
17.1.07 19:09

Moje údaje :-)

Radik/1980/Praha/12.9/ termín prvního UTV 18.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
18.1.07 09:02

Koutecka tady jsou moje údaje :

LUCI/1980/Pardubicko/dle MS 30.8./UTZ 31.1.

Já ten termín později upravím, protože mi dr. říkal, že nebude stanovovat TP dle MS, ale dle UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.1.07 10:42

Ahoj holky,

od tohoto tydnu beru take Calibrum baby plan, ale to je vse. Mam si tedy jeste koupit kyselinu listovou? Nekde mi rikali, ze je to na predpis a ja jdu k doktorce az…ani vlastne nevim. Objednam se hned po UTZ.

Radik..take ti drzim palce u doktorky :)

Hanucha, take jsem cetla, ze s vitamin A se to nema prehanet, ale po pravde nevim proc…

Koutecka, ja bych tak moc chtela fotecku z UTZ, ale sestra rikala, ze ve Vinohradsky nemocnici snad fotecky ani nedavaji…jeste se poptam, protoze bych urcite fotku chtela.....s nevolnosti zatim nebojuji..jednou mi bylo spatne, ale to trvalo jen den…mela jsem 38 teploty a zvracela jsem (slo to i dolem, takze si myslim, ze to spis byla nejaka viroza)…zatim muzu jist uplne vsechno a je mi dobre......

Zuzi, na ten segrin UTZ se opravdu tesim…nikdy jsem to na vlastni oci nevidela, tak jsem moc zvedava…

Vsechny vas moc zdravim a preji hezky den...........a opatrujte se!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.1.07 10:48

Ahoj holky,
tak jsem dnes volala do Gennetu a za ten UTZ chtějí 500kč. Ta cena mě docela šokovala :o

Radik - držím Ti palce, ať je u Dr vše v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.1.07 10:55

Ahoj Zuzi…je to drazsi.....segra bude platit za ten 4D myslim 1200,–…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.1.07 11:12

Holky, neporadite mi prosim nejakou dobrou kliniku v Praze? Rada bych presla k jine doktorce…chtela jsem jit do Gyncentra, ale tam bohuzel nove pacientky neprijimaji… :( …Budu moc moc vdecna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.1.07 11:22

Ahoj Mario86,
máš pravdu, dražší to je, ale asi to stojí za to. Já jsem teď akorát mluvila s kamarádkou a ta dnes bude volat svojí gynekoložce a domluví mi to, abych k ní mohla chodit. Prý je to bezvadná ženská a vše si ohlídá. A hlavně má i UTZ :) Snad to vyjde, to bych byla moc spokojená. Teď budu nedočkavá a netrpělivě budu čekat na telefon on kamarádky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí