Poradna duly
Jana Čurdová
Alunko .. nad touhle diskuzi kliknes na ‚obsah fora‘ , to te zavede na seznam a uplne dole je slovo ‚skupiny‘ , na to kliknes a tam najedes na Zari 07 .. a tam by te to melo pustit ![]()
Jsem vážně bl…ka, a to mám 4dioptrie, ale prostě našla jsem to HURAAAAAAAAAAAAAA
Alunko, dej si Obsah fóra, sjeď až dolů tam je tučnějším písmem napsáno Skupiny, vlez do toho a sjeď opět dolů a tam je Září 2007, už se tam dostaneš v poho.
Do toho, cos psala ty, není třeba chodit.
Ahojky holky tak mě to tam taky nechce pustit. Našla jsem to v pohodě, ale napsalo mi to ,,Promiňte, ale jen členky skupiny mohou číst témata v tomto fóru, zkuste Uživatelské skupiny,,.
Tak já nevím, doufám, že se k vám dostanu.
No, jsem tu poprvé, tak než jsem prošla přihlašovacím ceremoniálem… ![]()
Takže zkouším ještě jednou, můžeme se k vám přidat? ![]()
Ahoj Jitko, už máš přístup zařízený. Ve výše uvedeném příspěvku se dozvíš, kde nás ted najdeš… tak přijd mezi nás, těšíme se.
Kdyby byl nějakej problém, tak mi napiš SZ, ok ![]()
ahoj holky, mohu se také přidat? Adys mi o vaší skupině řekla a moc ráda bych se stala členkou ![]()
ahoj dexpre, přístup jsem Ti již povolila.
Kde nás najdeš je popsané na této stránce nahoře, kdyby jsi měla nějaký problém, tak to napiš sem, já se sem průběžně podívám a nějak bychom to zmákly.
Ahoj a těšíme se, Lucka
ahojky napiš LUCI sz o vstup..do uzařené diskuze rádi tě přivítáme
ahojky také patříme do této skupiny… i když jsem tu zase po dlouhé době, dá se říct po 2 letech..
Doufám, že to nevadí a že tu budeme moci pokecat s nějakou tou maminkou…