Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
1.8.08 07:24
LUCI píše:
Jo a Petox, jaký je rozdíl mezi modřinou a monclem?

No já to chápu tak, že „moncl“ je modřina na oku, „modřina“ je kdekoliv na těle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
1.8.08 07:31
Koutecka píše:
Petrax77 - dnes jsem byla v Čakovicích na koupališty, a jezdím ještě do Úval a Klánovic taky koupaliště a dá se to. Když se mi nikam nechce tak napustím Aničce bazének na terase a je taky moc spokojená :-)
Snad příští rok otevřou koupaliště v Hloubětíně - někde jsem to četla…
Ty jsi taky z Prahy 9? jsem nepostřehla… :oops: Se můžem dohodnout a vyrazit spolu…

Koutecká - já bydlela na Černým Mostě, ale odstěhovali jsme se do Horních Měcholup. Takže od ČM kousek. Vyrazit společně bychom mohly. Příští týden nejsme doma, ale pak už jo. Tak když bude počasí přát, tak můžeme dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
1.8.08 07:40

Luci - jak jsi psala, že ti Ondra stále lozí po schodech, to jen směrem nahoru, nebo už i dolu?? 8O

Katka_H - díky Káťo za podporu s kojením. Dneska v noci Šíma spal v pohodě, bez kojení, ráno se taky napil celkem v klidu, tak už jsem se zase trošku srovnala :cry:

Adys - jasně, já ještě taky kojo. Když je dobrá noc, tak 1× nebo 0×. Pak ráno, během dopoledne tak 2×, odpo tak 1-2×. Večer mu nedávám.

Týjo, dneska má být až 33 stupňů. To se tu upečem. Je bezva, když je zahrádka a prcka tam lze vypustit. To vidím u našich, vydrží tam celý den. Já šla tady v sídliště vpondělí s Šímou na hřiště, ale písek byl tak rozpálený, že se to nedalo. Dneska musíme jet nakoupit, tak se chvíli ochladíme v obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.8.08 07:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
1.8.08 08:07

Dobré ráno,

no, tak to bude dneska mazec, už ted je venku na chcípnutí…

Jdu něco dělat, uklidit, uvařit…, tak zatím pap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.8.08 08:09

Ahojky maminy a dětičky!!!

Hlásíme se po delší době, ale vůbec nestíhám, Kačka se všude staví a hlavně jak mě vidí u pc tak chce ke mě a já mám utrum. Takže dopoledne tu nejsem to uklízím, vařím a jsem se příšerkou a odpoledne jedeme buď k jednim rodičům a nebo druhým kde je bazén.

Dočetla jsem vás a tak jdu rychle reagovat, neboť příšerka mi tu stojí u nohy, ale ještě to jde.

Alunko kočárek mám od narození a tím že se z něj dal ludělat sporťák tak ho budeme používat co nejdéle to půjde a doma mám jen takové ty ultra lehké golfky bez koše a stříšky, ale ty jsou jen na akutní případy.
A na totce vám to moc sluší, Kubíček je hodně do tebe.

Práce - tak já jsem hned po škole nastoupila do velkoobchodu jako referentka, takže převážně jsem dělala ve skladu ) příjem výdej zboží a při absenci vedoucí jsem jí zastupovala, takže faktury atd. A to 1,56 roku a pak hurá mateřská.

Spinkání tak u nás už celou noc bez buzení.

Balon tak ten se u nás kutálí pořád. Sama si ho hází a leze za ním.

Snídani po přečtení vás jsem koupila kiddiboo a dnes dám. Jinak ráno 180 - 210ml mlíčka a savička pořád č. 3, nevím jak u ostatních. A děláme to tak že BObeš když jde ráno do práce tak nám uvaří vodu ve varné konvici a mi až se vzbudíme tak buď přihřeju ještě jednou a nebo je akorát a rovnou děláme mlíčko. Takže u nás se neřve.

Pití tak za den jako Adys hrneček z DM vypije. A někdy i víc.

Adys videa jsou bezva. MAreček jew velký šikulka. A Ada ať se brzy zbaví kašle.

Voche bazének je u nás v pohodě. když je voda studenější a i na mě tak příšerka jen zatají dech a vtáhne bříško. Ale jen jí oráchám nožičky. Jinak do studené nedávám bojím se aby nenastydla na močáček.

Zuzi velká gratulace k Honzíčkovo stoupání.

Peti jsi velká šikula…krteček je nádherný…

Katko_H tak já taky vvětšinou říkám i píši že? To viď používám minimálně. A dost jsem se to naučila tím, že mám kamarádku a bývalou kolegini ze Studénky a když mi občas taky řekla štrample, a šufánek tak jsem koukala co to je?? A pak když vidfěl můj výraz tak jí to došlo a říká jé no jo to vi tady neznáte takové výrazi. Ale je to moc pěkné a také se mi líbí moravský jazyk.

Kousky ty první 2-3 dny nechtěla a plivala nebo se s nimi dusila, ale teď posledních 14dnů je v pohodě papá. Takže když mixuju tak to jen tak pošolíchám aby kousky zůstali.

Ali fotka je bezva, holčičky jsou tam už takové veliké.

Uzamčení jsem pro!!!

Janni tak to je fakt síla s tou jehlo. To by mě polilo horko. Já si ani v tramvaji a autobude nesedám od té doby co říkali že to schválně píchají mezi sedačky, ale tak MHD já už stejnak dneska nevyužívám. A lavičky taky raději prohlížím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.8.08 08:17

Jé to jsem to zase přehnala. Tak doufám, že to aspoň někdo dočtete.

Dneska jedeme na víkend na chatu tak nás nejspíš čeká Karlštejn. A minulou neděli jsme byli na Ještědu. Moc krásnej výhle, akorát tam bylo spoustu vos nebo včel to nepoznám a báala jsem se aby nevlítli na Kačku tak jsem přes kočár hodila síťku. A mají tam skvělou pizzu.

Ali to není ani možné že už to bude rok co jsi byla v nemocnici a psala odamtud a narodili se holčičiky.

Dost budu dělat já ale ještě ho musím omrknout.

Tak se mějte krásně a já jdu opět kuchtit a balit. Tak papa a vložím fotečky!!!!

Jo a pokud nás čte nějaká mamina a chce se přidat tak co nejdřív než se to uzamkne.
Přeji všem hezký den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
1.8.08 08:37

ahojky

ted jak čtu k tomu pití..míša vypije..čaje nebo vody..tak 4-5× 140ml..a 240 mlíčka

nenítoho čaje moc..když čtu že vám vypije tak málo..ale dr..říkala že at pije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
1.8.08 08:38

katko-h–včera sem skusila namazat..chlebík s tim kiri…a výsledek..ani trochu nesnedla..jen sem pak hodinu uklízela,když nechtela chleba tak sem jí nakrájela banán..ni ten… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
1.8.08 08:40

Ahoj,
nestíhám J. rostou na hoře 3 zuby najednou tak je šíleně protivná,v noci nespí a přez den si dá max. 20 minut tak jsem KO. Navíc nás cvičák pořádá za 2 týdny mistrovství mládeže takže jsme teď skoro pořád na cvičáku nebo scháníme sponzory atd., a když už se dostanu k Pc. tak mi zase nejede ten zas… net.
Ani jsem Vás pořádně nečetla jen jsem si všimla že to tady chcete zamknout. Jsem PRO!! Mám takový pocit že mně tu čte sestřenka..

Janča zase řve tak Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.8.08 09:41

Moní tak hodně sil…
Příšerka už má naštěstí čtyři nahoře a dole dva a třetí se tam pěkně klube, a je to v pohodě. Je fakt že ty horní nás taky potrápily…

Petruš tak jsem Kačku dala do židličky, udělala jsem jí jednohubky tzn. rohlíček na slabá kolečka a namzala kiddiboo a normálně si z toho dělala sendviče. Připlásla si dva na sebe a žroutila si. Snědla tři takové toustíky a konečná. Takže u nás sýr byl úspěšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
1.8.08 11:14

Právě jsem napsala Lesině prosbu o uzamčení, uvidíme, co odepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.8.08 11:16

Děkujeme za pochvalu fotek :P :P :P :P

a snídaně - u nás se dneska vstávala v 5,45 a tak v 6,00 bylo mlíčko a kolem 7 dostal Jakub namazanou půlku chleba s Perlou, nakrájela jsem mu ho na kostičky a občas si vzal sám, ale nechal se i krmit, docela mě to překvapilo, že to snědl skoro celý.

A začali jsme jíst skoro sami - praktikuju to tak, že rozložím tu jídelní židličku, dám omývatelné prostírání, KUbovi do jeho misky jídlo a jednu lžíci jemu a jednu mě, dneska si 2× nabral na lžičku sám a dal do pusinky, tak snad to půjde takto dál. Dneska máme poprvé rýži se zeleninou a masem, tak jsem zvědavá na reakci.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
1.8.08 12:23

Mončo - cože, sestřenka??? A jak jsi na to přišla? Ví něco, cos jí neřekla? No to je trošku divné 8O :roll: A ty zuby - nezávidím, nezávidím. Já to čekám každým dnem. Šíma má furt jen 2 spodní, ale horní dvojky jsou už hodně bílé (více než jedničky) - myslím bílé v dásničkách.

Alunko - tak to je Kubík šikovný, že se mu daří už samotnému se lžičkou. To já to ještě ani nezkoušela. Snídani (1/2 rohlík nakrájený na kolečka a lehce potřený Florou nebo Lučinou + okurka) sní sám. Ale lžičku jsem mu ještě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
1.8.08 13:05

holky objednala sem si tyto golfky…chtela sem puvodne oranž ale každej me odradil že na to sedaj mouchy..tak sem vzala zelený..není ta barva blbá..chtela bych do budoucna i pro kluka..

http://www.bazarberuska.eu/main.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital