Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1678
1.8.08 13:45

Alunko tak to budete mít zachvilku pořádného jedlíka co to bude umět sám, a budete mít aspoň čas se najíst ve třech…Kubík je šikulka…

Peti jsou moc hezké a mi máme taky oranžový kočár a to celý a lítali na to jen v září a to jen kolem keřů když jsem jelaa teďd teda v pohodě…možná až zase začne víc deštivé počasí…

Holky dáváte dětičkám PRIBIŇÁČKA??? A případně od kdy se má dávat. Děkuji za odpověď!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.8.08 13:57

Ahojky holčiny :)

průběžně čtu, ale nemám moc času na psaní :? Honzík teď spí, Dáda kouká na Pata a Mata (ten u nás poslední dobou hraje snad pořád), tak mám chvilku :lol:

PetoL, zelená barva na kočárku je dobrá a kluk jí může mít také, nevidím důvod, proč by ji nemohl mít :wink: Spíš bych řekla, že se zelená hodí víc ke klukovi, než k holce :wink: honzík také jezdí v zeleno-modrém kočáře :lol: Jo a na tu zelenou mi také sedají mouchy, ale ne moc. Sem tam se nějaká kousek sveze :wink: Ale já mám teda křiklavoější zelenou…

Zamčení diskuse, mě je to jedno, ale stejně je většina pro, tak proč ne :wink:

Mončo, také ti přeji hodně sil u růstu zubů :) Už aby měli všechny narostlé, co?

Pití, vůbec nevím, kolik toho Honzík vypije, pije každou chvíli a hodně. Určitě to udělá víc jak 1/2 litru vody

LUCI, jsi veliká šikulka, mohla by jsi se tím malováním živit :lol: Děláš to podle nějaké předlohy, nebo sama? Jo a musíme dát už někdy ten fočus, občas trénuji :wink:

Marťulko, užijte si to na chatě a na Karlštejně :)

Práce, než se narodil Dáda, tak jsem dělala provozní pokladen a po mateřské jsem musela do práce nastoupit jen na ranní směnu, tak mě již do funkce nedali a skončila jsem v pekárně. Taková práce mě moc nebavila, ale zase lepší, než nic :wink:

Snídaně, Honzík pije 220ml mlíčka a pak ujídá ode mne chleba. Ráno jsem mu zkoušela namazat chleba s Florou a trochu ho snědl. Když jsem mu to dala nakrájené na kousky, tak se po tom vrhnul a začal to patlat v ručičkách. Tak jsem mu to raději vzala a krmila jsem ho :lol:

Adys, já už do klubu kojících nepatřím už asi měsíc, Honzík se odstavil sám :wink:

Tak a jsem v koncích, víc si nepamatuji :roll:

Dáda bude o víkendu u tety a my s Honzíkem asi pojedeme zítra k Hradci Královému na pískovnu :)

Všem přeji pěkný víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.8.08 13:59

Ahoj Marťulko :)

pribiňáčka zatím nedávám a ani to nemám v plánu. Raději dám Honzíkovi jogut. Pribiňáčka si dá občas Dáda, ale také né tak často :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.8.08 14:04

Ahoj Zuzí,
děkuji za info. Tak ho sníme mi. TAk jdu zase pokračovat v baleníé. Dneska je nejletplejší den v roce tak jsem zvědava jak přežijeme cestu. Ale je to jem 55km tak to je v pohodě.

TAk se mějte krásně a užijte si víkend!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.8.08 14:05

A Zuzí že ti Honzík vypije tolik čaje tak to je si myslím v těchhle vederj jen dobře. Stejně tak myslím, že PétěL. TAk už zase volá mámá tak jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.8.08 14:06

Marťulko, jestli máte v autě klimošku, tak to bude v pohodě, ne? Já už si to dnes bez klimatizace v autě nedovedu moc představit :wink: Tak šťastnou cestu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
1.8.08 14:16

Marťulka no u nás to totiž při krmení bylo dost zajímavý, měla jsem vždycky na začátku krmení dvě lžičky, jednu mi hned Jakub sebral a mlátil s ní nejraději o sebe nebo o židli, pak mi ji vždy tu druhou sebral i s jídlem a strkal si jí sám do pusy pak s ní praštil o zem a bylo vymalováno, a takto to prováděl se vším-jogurt, zelenina,přesnídávka atd. Takže je jedno jestli je upatlaný on, podlaha i židle, když se živí sám nebo ho krmím já :P :P :P
už to prostě neřeším

momentálně chceme uspávat, ale zase to nějak nejde :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.8.08 14:21

Zuzi klimošku nemáme. Nechtěli jsme jí protože se bojíme angín, já na ně hodně trpěla. Ale když jí teď vidím u ségry tak třeba jet autek k moři a bez klimošky to musí být šílený. Tak raději budeme cestovat letadlem. A tady to vždycky vydžíme. Abych pravdu řekla tak stačí fakt jen trochu otevřít okýnka a zapnout větrák a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
1.8.08 14:27

asi sem otravná

Zuzi ,martul, a jaká se vám líbí ta barva..ta zelená není skladem..tak 3 tt..budu čekat,,ale paní říkala že klidne týden mužu přemíšlet ostatní odstíny tam sou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
1.8.08 14:28

martul..já sem tu jedna zmála co pribináka dávám..a muže se dávat od 8.mes.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
1.8.08 14:37

Ahojte,

tak se zase po case hlasime.....byli jsme u more s tchyni a bylo to kupodivu celkem fajn, i kdyz jsem z toho mela obavy…bytecek je malinky a museli jsme se vejit vsichni…tchyne, tri deti ja a Tomik.....a pres vikend i Francesco.....ale bylo to ok…bylo tam spoustu pribuznych ( Francescova maminka pochazi z 12 deti…takze sami strejdove a tety) Tomikovi se more opet moc moc libilo, tak pristi rok naplanujeme delsi dovolenou i na jihu.....alespon si uzijeme rozvetvene rodiny…v Milane jsme sami..... :wink:

Tehotenstvi…nastesti je vsechno ok.....tehotna nejsem a to obcasne spineni je pry normalni…asi ze stresu rikal gynekolog, ale alespon mi udelal pap test, tak mam zase na rok pokoj :wink: … takze s Francescem posunujeme plozeni miminka na zimu :wink: Kdo se prida :lol: ?

Tomik uz se posunuje po zadecku…zadne lezeni.....ale prisuny se dostane uplne vsude.....takze jsme museli zavest bariery.....no a pejsek musi mit dost trpelivosti, protoze je Tomikuv nejoblibenejsi cil…vcera jsem ho nasla v jeji misce jak si hraje s vodou…

No a kdyz jsem ho brala po polednim spinkani z postylky.....nemel plinku. Proste si ji sundal a postylka byla pocurana.....musim mu holt davat i kratasky..... :roll:

Kojeni.....nekojime uz tri tydny…rano davam mlicko a vypije celou lahev a vypada spokojene, tak mu to asi nechybi… :wink:

Uzavreni diskuze…i mi je to jedno…zalezi na vas… :wink:

Ciao ciao

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
1.8.08 14:42

Ahojte,

Peti z L.,
tak když ten chlebík nechce tak to nech být a zkus později. Tak uděláme porovnávačku :lol: Tvoje Míša chodí a Moje Míša jí kousky chleba :lol: :lol: :lol: Dobrý? U toho kočíku bych se nebála ani té oranžové, máme celý oranžový a nějak nesleduji, že by se ty muchy a podobné havěti nějak moc lepili. Uvidíš, co vybereš. Ale ten zelený je také fajnový :wink:

Mončo,
tak pevné nervy :roll: ty si s Jančou taky užiješ, což?

Oběd,
Alunko, tak jsem si na tebe vzpomněla. Míša opět ne a ne jíst oběd, tak si říkám nemá hlad, zkusím za hodinu, tak zase nic :twisted: . Tak nic dala jsem ji lžičku a světe div se, ona vše snědla. Teda, sama si nenabírala, jen se v tom patlala ručička, což jsem byla z toho celá :roll: odvařená, ale co bych neudělala pro spokojenost dítěte. Ale když jsem ji nabrala na tu „její“ lžičku, tak si to strčila do pusy a normálka jedla, sice to i hodila z té lžičky na zem, ale hlavní bylo, že vše snědla. Ona se snad nudí, když ji krmím. Tak uvidíme co zítra :wink:

Marťulko,
asi je lepší zlo Lipánek, ten je bez konzervantů. Prý, teda včera mi to říkali kamarádky. Se máš, taky bych se ráda podívala na Karlštejn. My to máme dooooost z ruky.

Holky od „pojanů“,
jen ať pijí … my dáme tak dva hrníčky z DM, tak nějak to psala i ADYS.

Klimatizace,
máme, ale nějak to nepřeháním. Často dělám, že než jedeme pryč, tak nastartujeme a pustíme ji a pak ji necháváme jen slabě.

My jsme se dnes koupali. Vlezla jsem si za Michalkou. Myslím, že jsem nachytala i trochu „bronz“. Tak páááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
1.8.08 14:45

Barčo,
já se přidám :lol: ale až další zimu :lol: :lol: :lol:

Peti,
mě osobně se líbí obě. Ale ta oranžová, že taková víc „čučavá“. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
1.8.08 14:48

PetoL, mě se líbí ta modrá :)

musím už běžet, Honzík je vzhůru.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
1.8.08 14:53

Ok Katko, tak budeme drzet palecky na pristi zimu…no my budeme zkouset tuto a uvidime, kdy se zadari… :wink: Treba se podari dalsi zarijatko jako Tomik…to by mi vubec nevadilo :)

Kocarky.....ja mam zeleny se zlutou a docela jsem se bala, ze na nej budou litat mouchy, vosy, atd…ale nic se na nej nechyta…tak jsem rada…a zelena barva je super pro oba jak pro kluka, tak pro holcicku…golfky mame sedo oranzove…

Do galerky jsem dala fotku Tomaskovy kamaradky.....hraji si spolu kazde rano venku… ona je o dva tydny mladsi a skoro o hlavu mensi, ale uz chodi skoro sama…a nas chlapik na ni jen kouka :wink:

Papa

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí