Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5766
28.7.08 14:12

Jídlo,
Míša moc nemá ráda ovoce a dávat ji 2× jogurt se mě jaksi nechce, asi kosek toho ovoce by měla také mít. Tak když toho ovoce (samotné nebo přesnidávka apod.) sní málo, tak ji namažu slabě chleba máslem, ale hodně slabě, jen zatřít dírky, nakrájím na kousky a moc ji to chutná.
Nebo holky, myslíte, že dávat jogurt 2× je hodně? Já nevím, aby neměla toho mlíčnýho moc. Co myslíte? Já nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
28.7.08 14:13

Peti,
díky za odkaz, jdu na to také mknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.7.08 14:14
Katka_H píše:
Peti,
vítej v ČR :lol: . Pak vlož fotečky, ta příroda v Alpách musí být super. Náš sen je, jednou, jet lyžovat do Alp. Tak snad někdy za deset-dvacet let se to podaří :D . Pokud ti po kojení sní i ten jogurt, tak mu ho klidně dej. Ty myslím, jen nakojíš a pak má až sváču, že ano?
A ta English. Já si to už říkám víc jak rok :lol: Co jsem doma, no jo, já mám vždy silný řeči a skutek utek. Ale chci začít. Mám tak, teď přesně nevím, asi čtyři učebnice Headway, tak mě třeba chytne slabá chvilka. Ještě jsem si říkala, že jak bude druhé, tak bych se po nějaké době přihlásila do nějakého kurzu. Fakt bych ráda dělala něco podobného, ale k tomu jsou právě potřeba jazyky. Tak uvidíme, kam mě vítr zavane. Teď lepší na to nemyslet a užívat si mateřství.

Káťo - já tu práci taky moc neřeším. říkám si, že se vždycky nějaká najde. A tak si raději, jak ty píšeš, užívám mateřství. I když musím přiznat, že občas se už trošku nudím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.7.08 14:17
Katka_H píše:
Jídlo,
Míša moc nemá ráda ovoce a dávat ji 2× jogurt se mě jaksi nechce, asi kosek toho ovoce by měla také mít. Tak když toho ovoce (samotné nebo přesnidávka apod.) sní málo, tak ji namažu slabě chleba máslem, ale hodně slabě, jen zatřít dírky, nakrájím na kousky a moc ji to chutná.
Nebo holky, myslíte, že dávat jogurt 2× je hodně? Já nevím, aby neměla toho mlíčnýho moc. Co myslíte? Já nevím :roll:
:D

Káťo - toho jogurtu bych se nebála. Pokud je to bílý jogurt a ne nějaký smetánek apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
28.7.08 15:13

Ještě mám dotázek, s čím si hrají vaše děcka? Máte koupené, již nějaké „didaktické“ hry? Jako takovou tu krabici s vyřízlejma tvarama a ty trojúhelníky, čtverce atd. se tam pak dírkama dávají atd… není ještě brzo, že ne?

• u nás je tedka v akci povídat do kyblíku od jogurtu nebo na písek :twisted: :twisted: :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
28.7.08 15:27

Peti,
jogurt :lol: , tak to asi „prubnu“. Míša má ráda ten bílý, Activie, Honlandie apod. To jsem ráda, že jsem toho docílila :D . Já je osobně jím také.
Ta práce, asi tak jak píšeš :) , já si myslím, že máš slušnou praxi, tak by neměl být zas tak problém a v Praze je určitě větší nabídka něčeho podobného. Jen možná tu English, tak trochu opakovat.

Alunko,
tyto hry mám nadiktované pro příbuzné na roční narozeniny :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
28.7.08 15:34

Tak si představte, že mě ten náš prďola vyštípal ze sedačky, tak dlouho do mě ryl rypáčkem, až jsem raději slezla a on se tam rozvalil jak paša :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.7.08 21:24

Alunko, pěkné fotky :wink: A k tomu kočárku , já stále používám ten první, mám z něho sporťák a chci ho používat co nejdéle, hlavně také proto, že je dost prostorný. Pak mám ještě golfáče po Dádovi, ale ty většinou používám jen na cestu MHD

PetoX, vy jste teda dobrodruzi, když jste se rozhodli, že odjedete z Rakouska do Itálie :lol: A jak jste tam byli ubytovaní?

Alunko, se zubama nejsme všichni poctiví, my ještě nečistíme :lol:

KatkoH, já si myslím, že když bude mít jogurt 2× denně, že se tím nic nezkazí. V čem by mělo vadit, když ho bude mít víc? Já jsem o tom teda nic neslyšela :)

Hračky, Honzík si nejraději hraje s Dády hračkami a asi nejvíc vedou auta a pak ještě rád mlátí do osbní váhy, to je pak jak bubeník :lol: Vkládačky apod…na to je u nás asi ještě brzy, ale na roční narozeniny, to jsou dobré dárky :wink:

Dnes jsem tady měla švagrovou s dvojčátky a synovec od nás odjížděl s teplotou 38,6, tak jsem zvědavá, jestli kluci něco nechytí :? Ale co se dá dělat, snad to bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.7.08 22:54

Ahojte,
neplanovane jedem zitra na chatu, takze nevim kdy se ozvu. Mejte se vsechny hezky!
 H&M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.7.08 23:10

Hanu, užijte si to na chatě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
28.7.08 23:37

Spaní u nás 2 x denně, dopo jen tak půl hodiny, odpo 1,5. Taky přemýšlím že už mu to zkusím natáhnout na jedno polední spaní. Jinak všem závidím noci bez buzení. Adam i když má dobrou noc, tak k němu musím minimálně 3-5× položit, pohladit. Aktuálně stojí v postýlce a huláká jak na lesy :(

Ranní mlíko pokud se vzbudí po 5. ráno, tak už mu mlíko dám, to je taky s řevem, než to připravím. Ohřívám vodu v mikrovlnce a mlíčko mám odměřený od večera vedle. Pokud se vzbudí po půl 7, tak to už jsem většinou vzhůru a sleduju ho přes chůvičku, takže poznám že UŽ a doběhnu s mlíkem dřív než se rozeřve :)

Kramaření to by ho taky baví, ale má povolený jen 2 místa, ostatní vykrývám jak to jde :)

kočárek zatím pořád původní - Jané Slalom. Přemýšlím o golfkách, ale nějak si nemůžu vybrat …

snídaně dávám občas pár piškotů, přesnídávku, rohlík nebo chleba se sýrem. Někdy nechce dopo nic, tak nenutím a má až oběd. Jogurty myslím nemůžou uškodit. Zkusila jsem teď Holandii ovocnou a jela mu mnohem víc než bílý jogurty. Jen nevím jestli by ty ovocný už měl jíst :oops:

Hračky Máme z Ikey takovou tu motanici s korálkama
http://www.ikea.com/…cts/80014041
chci koupit i to zatloukadlo.
V baví ho leporela kde se dají vysunovat obrázky. A k narozeninám vůbec nevím … Všechno ho stejně baví tak 5 minut :)

Všem dobrou noc a hezký další den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
29.7.08 04:40

ahojte zensky :-)

tak hlasim, ze mam sice uz sveho pc milacka doma a internetove funkcniho .. ale zase mi nejde zvuk … :roll: .. ja uz nevim, jakej bych kde prehodila kablik. no zapojoval to manzel :roll: , je to barevne kodovany, tak fakt si rikam, ze ani ja bych to neudelala jinak :lol:

no nic .. dam do galerky par fotek ze vcerejsi party a jeste odkaz na kratoucka videa naseho chodce :-) . jak rikam, neslysim, co tam presne vsechno je, tak to berte s rezervou .. :lol:

tady je ten prvni den, kdy se pustil sam a taky to, jak se Marky bavil na Adove party ;-)
 http://www.onetruemedia.com/shared?…

a tady je nas budouci slavny hokejista, ktery se postara o sve chude nemohouci rodice :lol:
 http://www.onetruemedia.com/shared?…

mejte se krasne .. dobrou noc .. nebo spis dobre rano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.7.08 07:22

Dobré ránko :lol:

Zuzko - tak co kluci, nenakazili se? S tou Itálií - jeli jsme do Caorle a s ubytováním to tam bylo jednoduché. Už před tím městem jsou takový info centra, která zajišťují bydlení pro ty, co jedou bez předem zajištěného ubytování. Takže jsme bydleli v hotelu přímo u pláže (45 euro/osoba, se snídaní, za Šimona nic). Kdybychom to plánovali předem, tak bychom asi hledali nějaký apartmán a vyšlo by to zřejmě levněji. Ale i tak to bylo zcela bez problémů.

Adys - video je super :lol: :lol: Taky furt čekám, kdy to Šíma „rozbalí“, ale stále nic. Občas udělá jeden krůček, ale pak se zarazí a dá ručky na zem :roll:

Janni - tu motanici z Ikey jsem taky uvažovala.

Hračky - zrovna včera jsem tu odpoledne šla do hračkářství, že mu koupím něco na zasouvání těch různých tvarů, ale měli dovolenou. Mám pocit, že tu ted nemá žádné hračky, se kterými by si hrál. Baví ho to na písku, potom kramaření. Vyhraje si snad jen se skládacími kalíškama a mojema skřipcema na vlasy a hřebenama 8O :?

Dneska večer jdeme na grilování, moje mamka přijede hlídat. Tak snad to tu zvládnou. Od dovolené Šimon hodně špatně spí. Vydrží řvát tak 3× za noc i 3/4 hodiny :( Zítra a ve čtvrtek zase budu já u našich. Tak se čudla (Šíma) aspoň zase vyblbne na trávě a v bazénku.

Hanu - užij si chatu. Koukala jsem na vaše fotky z dovolené a moc pěkné. A jsi moc hezky opálená :D

Tak zatím hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.7.08 13:18

Adys chválím videa, a Marky je vážně třída, jestli už takhle krásně ťape :P :P :P to my jsme oproti vám „pomalý“ :wink: :wink:

hračky u nás je to taky tak, že hračky nezajímačka, a takhle smeták, lopatka na smetí, tyč od toalet.papíru atd. nebo pet flašky vedou na plné čáře, nebo ještě opalovací krém a nejraději ho pak sám otevře a maže vše co vidí..... (ale to většinou hlídá táta :roll: )

HOlky nemáte někdo zkušenosti s kýlou? Myslím jestli jste ji někdo neměl, mě poslední dobou, když tahám těžké věci, a bohužel už i Jakuba tak mě píchne jako v pravém tříslu, až bych Kubu občas až upustila, jaká je to bolest, anevím čím to je… těžký věci tahám celý život, tak nevím. A dneska je to docela síla, tak zítra asi navštívím MUDru :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
29.7.08 20:03

Adys videa super ! Máš moc hezký kluky a Marky je supr vysmátej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie