Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
30.7.08 19:34

ty brdo Luci .. ty jses teda umelkyne :-) ja kdybych se do neceho podobneho pustila, tak by mi mezitim deti odrostly, nez bych to dokoncila :lol: . megasikulka jses spis ty .. ;-)
a Ondik je teda mazak, takhle hezky jist .. kolik uz ma zubu? :-) Marek jak kdy .. nekdy v pohode a nekdy to plive :lol:

KatoH .. v podstate muzes dat kterykoliv tvrdy syr, jen aby nebyl moc ostry .. tady treba ten cedar delaji ve 2 nebo 3 ruznych verzich ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
30.7.08 19:52

Luci,

tak to je fakt kráááásný, šikulka :wink:

U nás kousky,
Míša také valí, ale dnes jsem ji udělala kuskus a to teda neuspělo. Asi ji ty kuličky dráždily, tak se pořád „nažímala“ na zvracení :roll: Takže maminka si myslela, jak holčičce neudělá dobře a ono nic a to jsem ji ještě udělala takovou mrkvovou omáčku s masem. Tak jsem ji to pak rozmixovala, ale už nic nechtěla, tak to zase šlo do koše :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
30.7.08 19:54

Luci,
tak to je Ondra borec, že tak vzal kousky na milost :lol: , však vím, že jsi pořád říkala, že mu to musíš mixovat úplně nahladko. Jen počkej, ani se nenadáš a všechno ti sní z tvého talíře :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
30.7.08 20:15

KatoH .. jeee .. diky, ze jsi mi pripomnela kuskus .. ;-) Markovi moc chutnal, ale ja na nej uplne zapomnela. tak udelame zitra. ale minule jsem mu ho delala s rajcatkem, mrkvi a brokolici a mel pak osypanou prdelku, takze si myslim, ze to rajce bylo na nej zatim moc ostre ..

a nesla ta omacka s masem zamrazit a zkusit treba nekdy priste? abys to nemusela vyhazovat ..

Luci .. od maminky z talire nejlip chutna, to vis .. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
30.7.08 20:20

Adys,
já jsem to dělala jen na dnešek a už to bylo takový rozpaplaný :roll: . Jak jsem s tím šachovala, tak jsem to vyhodila do koše. Ale zkusím ten kuskus znovu. Asi možná tam bylo hodně toho kuskusu. Příště zkusím jen málo a víc zeleniny, aby si zvykla na ty kuličky. Jinak všechno zvládá, jen ten kuskus ji jaksi rozhodil :roll:
Ty teď vstáváš, že ano? Tak ti přeju pěkný den a ať tě kluci moc nezlobí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
30.7.08 20:20
Katka_H píše:
Míša také valí, ale dnes jsem ji udělala kuskus a to teda neuspělo. Asi ji ty kuličky dráždily, tak se pořád „nažímala“ na zvracení :roll: .

miluju ty moravske vyrazy :-) . tohle jsem jeste neslysela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
30.7.08 20:22
Katka_H píše:
Adys,
já jsem to dělala jen na dnešek a už to bylo takový rozpaplaný :roll: . Jak jsem s tím šachovala, tak jsem to vyhodila do koše. Ale zkusím ten kuskus znovu. Asi možná tam bylo hodně toho kuskusu. Příště zkusím jen málo a víc zeleniny, aby si zvykla na ty kuličky. Jinak všechno zvládá, jen ten kuskus ji jaksi rozhodil :roll:
Ty teď vstáváš, že ano? Tak ti přeju pěkný den a ať tě kluci moc nezlobí :wink:

kdepak vstavam .. no, lehnout bych si sla, coz o to .. ale je tady 1/3 3. odpoledne .. takze abych zacala premyslet, co k veceri ;-)

ja ten kuskus varila hodne do mekka .. ale neprisel mi velkej .. marek teda normalne sni takovy testovinovy hvezdicky (asi jako kdyby na zahusteni do polivky) nebo pismenka a i rejzi .. takze ten kuskus mi prisel jeste jednodussi na polykani .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
30.7.08 20:27

Adys,
někdy je to ale pěkná „haluz“. Konkrétně v Českých Budějovicích jsme se dali do řeči s jednou prodavačkou v nákupním centru a ona hned na nás: „vy jste z Moravy“ a my: „JO, JO, JO“ :lol:
Když přijedou manželovi příbuzní z Kraslic, ty jsou u německých hranic, tak ti zase mluví, jako zpívají a samé „viď“. Tak to je zase pro nás takové divné. Právě na vánoce si jeho bratranec přivezl svoji novou přítelkyni a ta znás nemohla a dokonce nám někdy nerozumněla. To jsem nechápala, mě to nepřijde nesrozumitelné :lol: :lol: :lol: :lol:
A moje rodiče ti jsou praví „Hanáci“, ti tak „belákují“, že jim někdy nerozumím i já :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
30.7.08 20:29

Adys,
já jsem taky koukala, že to nechtěla, protože přesně jak píšeš rýže a zbytek nedělá problém, asi ji moc lechtal na mandlích :lol: :lol:
Tak udělej na véču ten kuskus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
30.7.08 20:31

cestina je krasnej jazyk … prave ty rozlisne vyrazy a tolik zpusobu, jak se co da rict … :-) , tolik ruznych prizvuku .. :-)
ted mi to prijde strasne zajimavy, ale kdyz jsem to studovala, tak to mi zase tak neprislo .. spis naopak :roll: . hlavne gramatika a historie .. to mi vubec nebavilo .. , ale treba se k tomu jednou jeste vratim jako ke konicku, co ja vim ..

anglictina ma taky , ale podle me ne tak barviteho jako cestina. navic jak se tu misi spoustu ruznych kultur, tak jsou ty slova spis prevzata z jinych jazyku .. to neni ono … ale prizvuky jsou tu teda taky zajimave :lol: . hlavne na jihu .. :lol: , tem nekdy nerozumi ani mistni .. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
30.7.08 20:34
Katka_H píše:
Adys,
já jsem taky koukala, že to nechtěla, protože přesně jak píšeš rýže a zbytek nedělá problém, asi ji moc lechtal na mandlích :lol: :lol:
Tak udělej na véču ten kuskus :wink:

jenze kuskus mi nebudou jist ti dalsi 2 chlapi v chalupe .. Marda k veceri jeste porad ji kase, takze to je v pohode .. ale budu delat testoviny s rajcaty, spenatem a garbanzo fazolkama (jak se to rekne v cestine ? :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
30.7.08 20:35

jeste jedno video .. asi pred 2-3 tydny .. klasika, opet v pyzamu :lol: , proste nejlepsi cas pro nataceni je u nas rano :lol: :lol: .

to je jeste predtim, nez zacal chodit :-)
http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.7.08 20:40

Ahoj…hlasim se po dlouhe dobe…omlouvam se :oops:
Posledni dny nejsme skoro vubec doma…tedy dopoledne, kdy je manzel s nami tak ano, ale po obede odchazime a vracime se az vecer. Vedra se nedaji vydrzet..na balkone se neda byt, tak jsme vetsinou zalezly nekde v kaverne, u manzela v praci, nebo ve stinu u plaze.
Adys, videa jsou super…Marek je uzasny, jak chodi..vazne :) …ja uz se na to tesim..i kdyz uz ted stojim maly za zadkem a to se jen stavi u nabytku a tape podel..jenze se hned pusti a prvni co udela, tak spadne…z gauce ji chytam, protoze leze po hlave a dneska jsem ji nechala na chvilku na starost manzelovi, protoze jsem varila…ten ji dal hned do choditka(i kdyz ja uz ji ted nedavam, protoze se konecne zacala plazit :lol: ) a sel se obliknout do prace..za chvili slysim z loznice ranu a plac. Tak tam bezim a mala na sebe strhla vetrak…spadl ji primo na hlavicku :( . Tak jsem ji hlidala, protoze se ji pak chtelo spat, ale nezvracela, tak snad je to dobry. Ale mela jsem strach z ty fontanely, protoze ji to spadlo na tu cast hlavicky a pak ji fontanela pulsovala o sto sest…a hodne viditelne. Bude mit na cele urcite peknou modrinu :( . Takze jsem tim chtela rict, ze kdyz uz ted u ni stojim, protoze se vazne bojim, tak co pak budu delat, az se bude ucit chodit. Tady je tak malo mista, ze se bude muset neustale vyhybat nabytku, zidlicce atd :roll: .
Ja ani nevim, na co reagovat…je toho tolik..
Prace - na skole jsem mela dva roky praxi v CK a myslela jsem, ze i po skole budu pracovat v cestovnim ruchu, ale ne…skoncila jsem nejdriv jako asistenka tiskove mluvci, a pak jsem delala faktury a zajistovala ruzne akce pro firmu, ktera sidli v Bruselu a v CR ma pobocku.Obcas jsem zaskakovala za sekretarku generalniho reditele. Nemrzi me, ze jsem odesla na materskou a po matersky bych se asi chtela vratit do nejaky cestovky…to me bavilo asi nejvic.
Kousky - asi dva tydny vubec nemixuju..jen to rozpatlam malou lzickou, kdyz ji to davam do pusinky a prekvapila me, ze se uz vubec nedusi…
Luci, jsi fakt sikula…krasny…
K syrum - kupuju syr cottage…a kdyz jsme byly v CR, tak jsem davala nejaky kidiboo…nebo ted nevim, jak se to presne jmenuje… :oops: …nejak tak..
Zuzi, snad to kluci nechytnou…drzim palce…a super, ze se Honzik postavi v postylce :)
Hanu, Alino…krasny fotky z dovoleny!!! Opravdu!!
Jo a taky vitam novou maminku s Adamkem :wink:
Peto, vitej doma z dovoleny :)
Uz nevim, na co reagovat…urco jsem neco jeste chtela napsat, ale na to si vzpomenu pozdeji… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
30.7.08 21:23

Adys, Kačko, Maruš, díky za pochvaly, jestli chcete taky vám něco namaluju :lol:

A ten kuskus taky malýmu dělávám, ale to v době, kdy jsem ještě mixovala, takže to snědl pěkně. Tak uvidím, jak to bude chtít teďkom. Jsem fakt ráda, že už nemusím mixovat, už sem si říkala, že mu budu takhle chystat jídlo ještě na svačinu do školy :D

A když malýmu dělám polívečku, tak mu dávám nudle, kupuju Babiččiny nudle a jsou fakt dobrý, my je máme rádi, takový poctivý, tak ty malýmu jedou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
30.7.08 21:25

A ještě mě holky napadlo, jak tu nadhodila Alina: jestli si uzamknout diskuzi??? Co na to říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí