Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
zakládám diskusi na toto téma.
Je to sice jen pár dní co jsem zjistila na těhotenském testu 2 //, ale věřím,že nejsem sama.
Tak holky pište a pochlubte se.
Šárka
No páni, to tak strašně letí. Tak jako první přeju červencovým maminkám všechno nej, užívejte si tehotenství, strašně to utíká.
Ahoj, zkus se podivat na denicek doublemaminy, je v 7tt
http://emimino.cz/…s/story/5192
nebo na diskusi červen 2007
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Anebo musis chvili pockat, cervencove maminky teprve testuji ![]()
Lesina
ahoj verunko- jsem ráda , že jsi založila tuto diskuzi,… také jsem pár dní po zjištění té šťstné noviny… dnes dokonce již i výsledek HCG.
Strašně se těším, hodně si to užívej a doufám, že brzy k nám přibydou další mamči.
Ahóóój holky,
já mám zpoždění 10 dní a 2× na testu //.
Na gyndě jsem ještě nebyla.
Mám teda pocit, že mi snad ty prsa upadnou!!
Jak se holky cítíte??
minonka
Teda to to letí!
Přišla jsem vám popřát bezproblémové a klidné těhu. Hezky si to užijte ![]()
Ahoj holky,
držim palce, ať všechno dobře dopadne. Jsem ve 4tt+4. Zatím mám jen výsledek z těhotenského testu. Doktor mi řekl, ať přijdu za 14 dní. Už jste byly na ultrazvuku?
Ahojky, taky se ráda pochlubím s výsledkem TT. Dvě // na včerejším testu, přítel už to ví, na kontrolu se chystám až za 14 dní. Teď by to bylo asi stejně zbytečné. Jinak se mi podařilo otěhotnět po 13 měsících snažení, kdy už jsem pomalu podléhala depresím, že vlastní potomstvo nebudeme mít.
sasankava
Hlasim se do klubu!
Sice netestuju (programove), ale citim se tehotne od 14. dne cyklu. Od te doby jsem se zaregistrovala, varobila si metrik (ktery jsem ale zacala pouzivat vazne az nekolik dnu po vynechani MS) a zacala studovat mimi tématiku. Jo a prozradila to dvema ci trem kamaradkam a samozrejme nejprve manzelovi, ktery uz tomu ale taky veri ![]()
Nebylo by dobre pozadat adminy o presunuti diskuse do „Stejny mesic porodu“? Aby nas nasly/i taky ostatni…
Papapa, hodne nalezenych // !!!
ame.
PS: V dobrem duchu tohoto serveru pripojuju bydliste a rok narozeni (Rakousko/Sitzendorf, 1974), termin kontroly si musim teprve rozmyslet, nechci tam chodit prilis brzo, nejlip, az nebudu muset na vnitrni utz a az uz bude tepat srdicko. Je to nase prvni ocekavani!
Verunka / r.nar. / Březnice / TP / KO / Verunka červen 2004
Píďala / r.nar. / Liberecko / TP / KO
Minonka / r.nar. / Prostějov / TP / KO / Nikolka květen 2004
Sasankava / r.nar. / bydliště / TP / KO
Ame / 1974 / A-Sitzendorf / 5.7.07 / KO
ame.
PS (ze ja musim mit vzdycky nejaky dodatky?!!!) TP jsem si pocitala podle posledni MS, at se mam na co tesit ![]()
PS2: 2kat-ka: v zadnem pripade to nechci zakriknout, okamzite upravuju!!!
Ame, hezky napsane, ale ja zatim nemam //
testuji az v nedeli, jen doufam, ze tam budou ![]()
Uz jste presunute do stejneho mesice porodu ![]()
Moc vam vsem gratuluji k tehu a preji, aby jste si to uzili v klidu a v pohode ![]()
![]()
Lesina
PS: Ame, pokud mas 14 dni zpozdeni, tak jsi zhruba 6tt a srdicko uz tluce ![]()
Ahoj holky,
jsem strašně moc ráda, že se to konečně rozjelo.
Kat-ko to víš že tě mezi sebe chceme, strašně ráda čtu příspěvky od tebe a je mi líto, že na mimi čekáš již takovou dobu ![]()
JInak pro upřesnění jmenuji se Šárka 1982(24let) Březnice a je to moje 2 těhu, Verunka je narozena 11.6.2004 3800g/52cm
Takže seznam:
**Šárka /1982/ Březnice/ 17.7.?/ KO 10.11./ Verča 11.6.04/3800g/52cm
Píďala / / Liberecko/
Minonka/ / Prostějov/ / Nikolka .5.04
Sasankava
Ame / 1974/ A-Sitzendorf/ 5.7.
Kat-ka ?
Holky už je nás docela dost co?
Tak testujte a postupně se přidávejte. Šárka**