Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, mám úplně špatné svědomí, protože já se válím v posteli pořád, nejen o víkendu. Do práce nechodím, protože je mi pořád zle, ale stejně pracuju z domu stejně, jako bych byla v práci. Nejdřív jsem si říkala, že jsem úplně nemožná,že všechny ostatní holky chodí do práce, ale na druhou stranu si říkám no co, doporučeje se spaní a odpočinek, tak to v hojné míře dodržuju. Pracuju jako obchodní manažerka, takže o stres v práci není nouze a hlavně jsem hoodně cestovala a poslední dobou jsem za volantem úplně usínala. Tak jsem až do konce listopadu doma. Jen mi všichni zákazníci pořád říkají, ať jsem brzy zdravá ![]()
Jak jste na tom Vy holky? Jsem tak nemožná jen já? ![]()
A co je u Vás nového? Vidím, že u máme dalšího nováčka
Peťu ![]()
Tak se zatím mějte.
Ahoj holky!
s jidlem je to blby, nesmim mit ani prazdny ani plny zaludek, jim temer neustale, ale trosicky.
Sex - blby, nebo spis dobry
Manzel prestal pred mesicem kourit a zvedl se mu apetit
Akorat ted obcas nejsme nekolik dni spolu, zajizdim casteji do Cech…
Dobry - pomaly - start do noveho (pracovniho) tydne,
Ame.
Ahoj maminy, ![]()
tak už je to tady, už nějakou dobu mi bylo pořád špatně, tak jak spousta z vás popisuje houpavý žaludek a tak a dneska ráno už na mě přišlo i zvracení. Jestli teď budu zvracet pořád (tak jak to měla moje máma) tak to potěš.
V práci na mě nehodlají brát žádné ohledy, proto nejspíš zůstanu doma.
Na další prohlídku jdu 6.12. tak ho poprosím aby mě nechal doma.
Jak jste na tom vy ? Berou na vás v práci ohledy ? Mě bylo řečeno že by to nebylo fér vůči ostatním kdybych měla nějaké úlevy, prý ať si raději zůstanu doma.
Zdar a sílu
Mametka
Holky, zdravím vás,
Mametko - je to od nich pěkně hnusný, nevím teda, co děláš, ale v každé normální práci kde se lidi k sobě chovají lidsky, by na tebe z morálního hlediska brát ohled měli!
Tak to opravdu raději zůstaň doma a nestresuj se!!! Jo, jdeme na kontrolu ve stejný den!!!
Co ostatní, žiejete, nebo snad objímáte záchodové mísy?
Ahoj holky!
Manetko - to opravdu raději zůstaň doma, já jsem doma od 13.11., ale pracuu z domova, žádná práce za to nestojí.
Jinak mě dnes doktorka odmítla ukončit neschopenku, protože jsem zhubla 3kg a pokud prý budu hubnout dál, tak budu muset na infuze
Takže do 13.11. ještě doma ![]()
Ale 13.11. jdu na placený biologický screenig a ultrazvuk i s přítelem, tak už se oba těšíme. Stojí to sice 1500,–Kč, ale tento test odhalí případné problémy lépe a dříve, protože je citlivější než ten, co se dělá v pátém měsíci. A vzhledem k tomu, že už mi bylo 30 si ho ráda zaplatím.
A co vy, co u Vás nového?
Ahojky, holky ráda bych se k Vám přidala
po 27 měsících snaženíčka se nám to konečně povedlo a dneska jsem v 8. týdnu!! A navíc se musím pochlubit, že mi neni vůbec ale vůbec špatně
asi si to vytoužené těhotenství náramně užiju
2 pajk: vubec si nedokazu predstavit, jestli bychom s manzelem tak dlouho vydrzeli, evidentne mame stesti (teda je to v rodine), ze se zadarilo pri prvnim pokusu… hodne stesti!!!
Bára/Blansko/2.7.07/KO 29.11.
Adela „Ame“/1974/A-Sitzendorf/5.7.07/KO 4.12.
Minonka/Prostějov/5.7.07/KO 6.12./Nikolka ?.5.04
Mametka/25r./Králevéhradecko/7.7.07/KO 6.12.
Eva „evca82“/1982/Jičínsko/10.7.07/KO 28.11.
Saša „Sasankava“/31r./Ostrava/14.7.07/KO 24.11. Šárka „Verunka“/1982/Březnice/17.7.07/KO 4.12./Verča 11.6.04/3800g/52cm
Petra „Kik“/Praha/18.7.07/KO 13.12.
Píďala/Liberecko
Jana „Janis“/KO 13.12.
pajk
2 Bára: počítám správně? podle metříku jsi tři dny přede mnou…
ame.
No jo, já se vlastně taky nepředstavila ![]()
Jmenuju se Pavla, je mi 26, // jsem objevila 27.10. a na kontrole jsem byla 29.11. podle UTZ měla být v 8. týdnu. Srdíčko už jsem viděla, bilo jako o závod
. Na další kontrolu jdu až 3.1. Průkazku už mám!!! ![]()
Jo a jsem z Opavy.
Kim taky to chceme říct až o vánocích a v práci mám stejné problémy jako ty
taky nevím jak se vymluvit proč nepiju apod. Navíc mě zaměstnává můj otec
takže je to dřina utajit
Ahoj holky a vítám všechny nováčky a moc moc gratuluju!
Pavlo - moc ti přeju, aby ti nebylo špatně, tak to nezakřikni!
Ame - no asi počítáš správně
včera mi doktorka potvrdila 10tt.
Těším se na další UTZ ve 12tt:-)
Necháváte si někdo dělat ty placené testy??
Jinak je mi pořád špatně ![]()
Pavli, to sis mě asi spletla, nebo jsi mě v něčem špatně pochopila..
My jsme to doma už řekli, na obou stranách…
No a v práci jsem to řekla min. týden, tak jsme se domluvili od ledna na nemocenské, ale docházet budu, musím zaučit novou kočku ![]()
Holky, mi není špatně vůbec, až mám strach, jestli je vše O.K ![]()
Kim promiň já se sekla v písmenkuu ![]()
mělo to být pro Kik ![]()
Ahoj Kim, já chodím cvičit pro těhotné, je to na balonech i bez nich a pak i v bazénu, je to moc fajn.
Jinak s tím bříškem … taky mám pocit, že už se mi začíná rýsovat, tak nějak se zakulacuje a nejde zatáhnout
Ale spíš se cítím pořádně nafouklá ![]()
S tím posilování břicha bych byla hoodně opatrná, porodní asistentka, se kterou cvičím nám to nedoporučila a pokud ano, tak jsou spešl cviky pro těhotné. A obzvlášť, když špiníš, bys měla být opatrná.
Měj se fajn.