ČERVENEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
8.11.06 12:30

Neříkám úplně na to přestat myslet, jen prostě na to nemyslet každou minutu z celého dne.

taky jsem měla sny, a jaký… nejvíc se mi zdálo, že jezdím s kočárem pro dvojčata

Moc ti Kat-ko přeju ať ti to konečně vyjde :D A co zkusit testovat o něco dřív? Já testovala 24 DC z 26 a čárka tam už byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.11.06 12:32

Verun, to mam strejne jeste 2 dny casu, dnes jsem 22DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.11.06 12:36

To je rychlost, než jsem stihla přečíst jeden příspěvek, tak už odepisuješ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.11.06 12:36

Jo jsem rychlik, malej spinka, a ja mam koinecne cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.11.06 12:43

Počkej, psala jsi, že se znažíte od začátku roku, to bylo malýmu ještě málo ne? Proč takový chtíč :?: :lol:

Já když byl Verunce rok, tak jsem nechtěla ani slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
8.11.06 12:45

Ja uz chtela druhe po 6ti nedeli

maly byl hodny kojenec :-) Jen papal a kakal a spinkal, az ted od roku je zivej az az

a prave vysledovala jsem ze miluje spolecnost deti..........nema rad samotu s maminkou a tatou.........radeji kamarady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
8.11.06 12:51

Ahoj holčiny, zatím jsem vásjenom sledovala a nechtěla vstupovat dokud nebudu mít trochu jistotu, že jsem těhule. A teď už ji mám. Včera jsem byla u doktora a ten mi těhotenství jen potvrdil. Tak už jsem oficiálně Vaše, jestli mě tedy vezmete mezi sebe........
Jinak se jmenuji Eva, je mi 24a bydlím na Jičínsku. Toto těhotenství je mé první, tak doufám, že vyjde. Trošku z toho mám obavy. TP by měl vycházet na 10.7.2007 a na další kontrolu, kde už snad uvidím srdíčko jdu 28.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.11.06 13:38

Už jsi naše. Vítám tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.06 14:02

Ahoj :-)

Ahoj holky,

všechny zdravím a jsem ráda, že máme založenou diskuzi :-) Jsem v 5tt+0, tedy vlastně 7tt+0. Nebylo mi celou dobu špatně až dneska ráno jsem myslela, že vůbec nedojdu do práce. Ale chtěla bych se zeptat na jinou věc. Jak se vyrovnáváte s tím, že mimi je v bříšku, ale zatím není jisté, že bude zdravé? Díky.

• Citovat
  • Upravit
547
8.11.06 15:02

no, tak já na to stále myslím. Na jednu stranu mám tendenci to všem říct, ale na druhou se právě bojim, abych to nezakřikla. Stále myslím na to, jak moje sestřenice to všem hned oznámila a za 14 dní na UTZ zjistili,že srdíčko netluče a musela to pak všem zas vysvětlovat a nebylo ji opravdu nejlíp. A toho se já bojím. Na srdíčko jdu za 3 týdny a stále mám strach, aby to bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.06 17:15

Červenec 2007

Ahoj holky, zrovinka mám minutku času před cvičením, tak písnu. Už jsem se včera zmínila, že v neděli se na testíku objevily //. Jsem moc ráda, protože to trvalo 13 měsíců a už jsem pomalu přestávala věřit, že to půjde normální cestou. Jinak jsem z Ostravy, pracuji jako analytička, je mi 31 a toto by mohlo být mé první dítko. Pevně věřím, že vše dopadne dobře. Na kontrolu se chystám až za 14 dní, protože dříve to asi nemá smysl. Nevolností zatím netrpím, tak doufám, že to tak vydrží. Jsem totiž ve zkušebce a ráda bych ji v práci přečkala, ať se mám kam vracet. Ještě mi chybí 1 měsíc a 3 týdny. Vypočetený termín porodu je 14.7.2007. Tak uvidíme.
Zatím Saša

• Citovat
  • Upravit
Ame
9.11.06 15:01

Prubezna aktualizace seznamu, at to nemusime hledat zpatky. Pripisuju taky prezdivky ke jmenum - pritom doufam, ze evca82 je Eva, ktera se narodila v roce 1982 - primo detektivni prace! A taky jsem to cele presoupala podle TP, cimz jsem se dostala na zacatek :lol:

Adela „Ame“/1974/A-Sitzendorf/5.7.07
Eva „evca82“/1982/Jičínsko/10.7.07/KO 28.11.
Saša/31r./Ostrava/14.7.07 Šárka „Verunka“/1982/Březnice/17.7.07/KO10.11./Verča 11.6.04/3800g/52cm
Minonka/Prostějov/KO 15.11./Nikolka ?.5.04
Píďala/Liberecko/
Sasankava

Kat-ka ? - ozvi se, az budes mit testik // (drzim palce)!

ame.

• Citovat
  • Upravit
547
9.11.06 15:05

adel, vyzkoumala jsi to výbirně a díky za zařazení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
9.11.06 15:24

Nevydrzim to: je tu nekdo poblaznenej jako ja? Jakmile jsem zjistila, ze jsem tehotna, zacala jsem - zatim nastesti teoreticky - resit kocarek a poridila cestovni postylku a autosedacku (kupuju vsechno z druhe ruky, tak si davam velkou casovou rezervu, ale stejne mi to prijde chorobne).

Od vcerejska resim ranni nevolnosti, i kdyz to zatim „ustavam“, ale to nejspis jenom proto, ze snidam kolem 11, pote, co se to trochu zklidni. Predtim jenom po douscich zazvorovy caj.

Jeste jeden bod. Registrovala jsem se az po odchodu missorky, nejsem teda nijak citove angazovana. Sleduju oba servery, i kdyz: emimino ma plno informaci (prirozene), baby-cafe naopak lip funguje. Cervenec 2007 je tam uz v diskusi rozjety, mam pocit, ze je jich o trochu vic (i kdyz nekteri Svycari navstevuji pilne obe diskuse). Mozna by bylo smysluplne se nejak spojit? Starsi fungujici skupiny se rozhodovaly, zda zustat, ci odejit, prijde mi skoda, hledat vsechno na dvou mistech (tolik casu snad nikdo nema), prip. se opakovat, pripravit se o moznost konzultace s dalsimi cervencovymi kandidatkami… Jednoduse tim chci rict, ze sledovani obou jiz bezicich diskusi se mne zda zadouci a pritom je to tehcnicky zbytecne slozitejsi (jenom si pamatovat, kolik stranek uz na ktere diskusi mam prectenych a co je teda nove, abych porad neloadovala vsechno od zacatku a neresila, jestli jsem tenhle prispevek uz cetla!) Chci tim rict, rozhodne neprestanu byt navstevnici obou serveru (a taky rodiny a prilezitostne jinych), ale diskuse „Cervenec 2007“ jako takova by mohla bezet na jednom miste…

Jsem rozvlacna, ale myslim, ze ma smysl se nad tim zamyslet, ne?

ame.

• Citovat
  • Upravit
Ame
9.11.06 15:34
evca82 píše:
adel, vyzkoumala jsi to výbirně a díky za zařazení :D

Ja se snazila :)

Jak je to u Vas? Co cekate? (Vim, ze to nevis, ale na co se tesis ty a co si o tom mysli tatinek?)

ame.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí