Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Katko - moc ti přeju, aby jsi tam našla ty dvě čárečky!! Já jsem ji na prvním testu měla skoro neviditelnou, ale postupně přidávala na intenzitě!! Tak držím pěsti!!!
Ame - to je zajímevé, že jsi to na sobě poznala, že jsi těhulka!! Já jsem to nepoznala ani při jednom z mých těhotenství! Vždycky jsem si říkala, že už to musím konečně dostat!!!
Já jsem se dnes objednala na gyndu, jdu příští středu - 15.10. a doufám, že všechno bude v pořádku a snad uvidím i srdíčko (ale to bude stejně asi brzy).
Dodám info o mě - je mi 26 let a Nikolka se narodila 29.5.2004 /3150g/51cm
Hezký večer od minonky
Ahoj Minonko
no ja si myslim kazdy mesic ze jsem tehule, a zatim nic............ale ted me opravdu desne boli prsa, nemuzu na nich spat, jako u Jendy,..........a taky mam zvysenou teplotu v podpazi........tak doufam, ze to vyslo
Jinak jsem chodila tenhle cyklus k dr. na mereni folikulu, a OVU byla 12-13DC..........kazdopadne do nedele se to rozlouskne
Minonko,
my prestali s HA v prosinci 2004 a od te doby praktikovali mezi 9. a 19. dnem periody takove ty spermicidni vkladaci cipky. No a na konci letosniho zari mi nejak preskocilo v hlave a me doslo, ze nutne chci mit vlastni rodinu a ne jenom milovane synovecky, a ze kdyz to nebude hned, tak to uz nemusi byt taky nikdy, nikdo nemladneme a muj vek uz je spise znacne pokrocily.
Tak jsme to ze vsech stran s manzelem prohovorili (to, ze spolu deti chceme, jsme meli ujasnene davno), 29.9. mi zacla MS a hned jak skoncila, jsme se na „trenovani“ vrhli. A ja jsem se opravdu poradne zpytave pozorovala.
A to, ze mam neustale vpodbrisku nafukovaci „balonek“, boli me prsa a znacne se mi zhorsila plet, jsem nemohla prehlidnout. V mezicase jsem zacala mit divne chute - zazvorovy caj k snidani, a naopak na spoustu veci jsem se nemohla ani podivat - treba me „natahlo“, kdyz jsem vlivala mliko do hrnce s polivkou…
A s tim mym odporem k testovani to je jednoduchy, ja si totiz udelala testy dva, v 21. a 24. dnu periody (7. a 10. den trvani mych „priznaku“), oba negativni, a az pak jsem nekde vycetla, ze to nema pred vynechanim vubec smysl, a ze casto ani par dnu po vynechani.
Jsem ukecana, prominte… ![]()
ame.
Ahoj holky,
všem vám gatuluji.
Hlavně tobě VERUNKO
Ani nedáš vědět…
Pa
Dobré ráno holky,
Kat-ko tebe jsem se chtěla zeptat jak ti dopadla dieta, kolik kilo máš dole?
JInak holky jak je? Máte některá už nevolnosti? Já si to teda moc nepamatuju, ale při prvním mimi už mi špatně určitě bylo. U mě zatím nic, akorát bych řekla, že jsem víc unavená,chodím s malou spát po obědě, kvalita pleti je naprosto šílená a prsa mám větší o jednu a čtvrt velikosti.
Tak holky pište, ať se diskuse rozběhne.
Šárka
A ještě jsem chtěla poděkovat bbettce. Než jsem se ti stihla ozvat, tak jsi mě předběhla. ![]()
No dieta nedopadla, nevydrzela jsem a shodila 3kg
Mne v noci prestali boleř prsa, ale ted uz opet pobolivaji, zacinam byt nervni ![]()
S těma prsama jsem to měla taky tak, teď už bolí míň, ale minulý týden to byla šílená bolest. ![]()
a nejlepsi je, uz uz se mi o tom i zacina zdat!!!! Fakt magorim, mam strach, ze az se to nepovede, psychicky se zhroutim ![]()
My se o mimi snažili od srpna tohoto roku a můžu ti říct, když se nám to ani druhý měsíc nepovedlo, tak jsem z toho byla taky docela hotová. Pořád jsem na to myslela a myslím si, že psychika opravdu funguje. Prostě když to chceš tak to nejde.
Teď tenhle třetí měsíc jsem si řekla, že o nic nejde a fakt jsem na to vůbec nemyslela, říkala jsem si, že máme plno času. No a podívej podařilo se.
Jak dlouho se snažíte vy?
Verunko od noveho roku.............pak v breznu spont. potrat a odvtedy nic..........
takze jsem z toho fakt na budku, defacto od brezna se nedari..........nemuseli sme cekat, nebyla jsem na revizi
K
Holky, taky mám pocit, že mi prsa upadnou, už jsem zapomněla, jak to bolí!
Verunko - to jsem nikdy neuměla, si říct, že na něco nemám myslet!
Katko- ono se to povede, já už děťátko mám a myslela jsem si, že to půjde hned. Ale taky jsme se snažili asi od dubna!
Minonko, no jestli to vyjde, budu skakat 2.20
Ale nevim, nemyslet na to se neda, uz se mi i zda o tom ![]()