ČERVENEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lia
4468
5.12.06 10:45

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.12.06 11:59

Ahoj holky, teda vy se máte, všechny víte jak je Váš prcek velkej a já pořád nic :-( Minule mi UTZ nedělala a v 7tt byl(a) velká 8,8mm. Další UTZ mám až 13.12. a už se nemůžu dočkat.

K tomu Rakousku… vůbec se nedivím, že k nám Rakušané nejezdí, proč taky. Vždyť lyžování na našich horách a v Rakousku je dost velký rozdíl: U nás jsou narvané sjezdovky a služby .. no někdy opravdu hodně zaostávají, ale je to různé, ne každé středisko poskytuje nekvalitní služby.
Ráda bych vyrazila do Rakouska aspoň na víkend, i když lyžovat nebudu, právě pro tu nezaměnitelnou atmosféru a domácký přístup.

Co se týká jídla, tak rozhodně pro mě cena není rohodující měřítko, naopak vždy sáhnu po tom, o čem si myslím, že je kvalitnější i když pravda dražší. Ráda kupuji dobré a kvalitní věci a nejen v jídle. Zastávám názor, že levně placené, dvakrát placené (třeba u oblečení). Co se jídla týká mám takový divný chutě a jsem ráda, že mám vůbec na něco chuť, tak se snažím jíst aspoň to, i když ne vždycky je to zdravé:-(

Uff, taky jsem se pěkně rozepsala :-)

Tak se mějte a ať bříška rostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
5.12.06 12:06

Ahoj holky,

tak předem bych se chtěla omluvit, že jsem tak dlouho nepsala. Dneska jsem se vrátila z nemocnice. Ležela jsem tam 12 dni s dcerou měla zánět mozkových blan. No už je to dobré a jsme doma.

Dneska jsem byla také na kontrole u doktora. Jsem 8+1tt, dostala jsem průkazku a mám i fotku našeho miminka. Byla jsem i na krvi. Mám přijít za 4 týdny.

Postupně přečtu vše co jste tu napsali v mé nepřítomnosti, ale až se zase zabydlíme doma a budu mít trošku čas.

Holky pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
5.12.06 12:08

Ještě jsem zapoměla napsat, že mimísek měří 1,73cm. Je to obr co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
5.12.06 12:26

fakt jsem nějaká ještě zmatená a ve spěchu.

Pan doktor jak mi dneska dělal ultrazvuk tak zjistil, že tam mám miminka dvě. K mému zděšení, ale pak je zkoumal a jedno se vyvíjí notmálně a druhé je mrtvé prostě nemá srdeční funkci. Říkal, že s největší pravděpodobností začnu krvácet a pokud ne tak se to vyloučí při porodu.

Jsem ráda, že se chytlo jen jedno, je to možná ode mě hnusné, ale fakt se na dvě mimina necítím. Je to tak asi nejlepší.

Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.12.06 12:53

Ahoj Veru,
myslím, že nejsi vůbec sobec, taky jsem měla strach, že budu mít dvojčata, protože v naší rodině dvojčata byla, ale naštěstí je tam jen jedno :-)

Tak ať jste brzo zdravý holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
5.12.06 13:14

Ahoj holky!

2 pajk: já vážně nepochopila, proč mi dr posunula porod tak daleko dopředu, poslední perioda mi začala 29.9., podle mě jsem 12.10. už byla těhotná (pak jsme několik dnů měli sex-pauzu, navíc jsem měla poslední dva roky pravidelně 27 až 29 denní cyklus a ovulaci kolem 13. dne), sama mi určila, že jsme 9tt+něco, tak to moc nechápu, ale metřík jsem nám podle tohoto nového termínu porodu upravila :roll: takže bych řekla, že je vurmíček vážně tak akorát velikej, no nevím…
2 šárka: hlavně abyste byli všichni - ty i děti - zdravi!!!
Rakušáky do Čech táhne Praha (a třeba taky Český Krumlov, ale to je spíš už pro znalce), pivo a levné nákupy - 26.10., kdy je tady státní svátek, jsou před hranicemi do Čech neuvěřitelné fronty, ale jenom na rakouské straně - všichni jezdí do Excaliburu - nákupního centra mezi státními hranicemi, na českou stranu dojede jenom zlomek. Trávily vy byste dovolenou v místě, kde se o vás nepostarají tak, jak jste zvyklé? V Čechách mám jako zákazník služeb často pocit, že obtěžuju. V penzionu na nás byla ve Vranově milá akorát majitelka, ani její manžel se k hostům chovat neuměl, batož personál. A co obsluha ve většině pražských hospod?!! Nejde o podlízavost, ale o psychické nastavení. Ale to se možná časem poddá, nová generace je ve spoustě věcí mnohem jiná, než jsou naši rodiče… Naši například do krve vyčítají mému švagrovi, že podniká a není zaměstnaný, tudíž je podle nich líný!!!
Bydlím na půl cestě mezi Znojmem a Vídní, ve Vinné čtvrti (Weinviertel) :lol: A nějaký sraz musíme rozhodně taky někdy podniknout, ale až nám nebude tak krutě zle, jak je mi dneska :cry:
Papapa,
ame a vurmíček.

• Citovat
  • Upravit
Lia
4468
5.12.06 13:29

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.12.06 15:34

Veru:Prosím Tě, proč bys byla sobec? Nikdo za to nemůže, že se na 2 mimísky necítí. My to máme taky v rodině a byla jsem dost nervozní, jestli taky nebudou 2. Naštěstí ne. Buď hlavně ráda, že s tím nemáš větší problémy. Hlavně aby vše pokračovalo tak jak má. Držím palečky
Ame:ještě se tu moc nevyznám, ale prosím Tě jak děláš ty aktualizace? to jedeš po příspěvcích a zapisuješ si to? To by byla docela dřina ne? A to se ještě, pevně v to doufám, rozrosteme!! Jsem asi natvrdlá co :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
5.12.06 17:33

2 pajk: otevru si diskusi ve dvou oknech, do jednoho dam „odeslat odpoved“, v druhem si najdu posledni seznamek a prochazim nasledujici prispevky a zapisuju, co tam vyctu… nevim, ze by to slo udelat nejak vychytaneji :)

Mne dneska tak silene boli hlava!!!

Ale mam jeste jednu uzasnou zpravu, posledni trictvrte rok pripravuju v Rakousku mistni pobocku jedne ceske firmy, ktere jsem mela podle dohody delat jednatelku, pred tydnem jsem jim oznamila tehotenstvi a co myslite - ONI ME STEJNE VEZMOU!!! A ja uz se utesovala tim, ze jsem dostala aspon na cas nejaky maly preklady…

Mejte se fajn,

ame a vurmicek obr 2,47 cm vcera.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.12.06 21:08

Hlásím se do klubu!!!!!

Milé mamči,
tak jsem se konečně rozhoupala a napsala svůj první životní příspěvek do diskuzního fóra, UF 8O ! Ale k takovéto události prostě musím!!!!! Včera mi totiž na ultrazvuku oznámili: 8+1, akce + ! A to byla pro mě rajská hudba. Víc jsem z nich nedostala, mám přijít až 18.12. pro průkazku, na odběry apod.
Ani nevíte, jak ráda si pročítám Vaše poznatky, aspoň mám pocit, že se najde konečně někdo, kdo mi rozumí. 14 dní už trpím neskutečnou nevolností, nafouklá jsem jak koza a už mi nejsou dvoje rifle. No, jak tohle bude pokračovat :roll: ?
Jen co se trochu zorientuji, tak snad přidám metřík, ale zatím je to pro mě španělská vesnice.
Vám všem přeji pohodu a klídeček!!!!!!
 EVA

• Citovat
  • Upravit
Kik
1801
5.12.06 21:20

Ahoj holky, koukam, jak se to tady rozjelo :P

Baro, taky nevim, jak je muj prcik velikej. Taky jdu na ultrazvuk az 13.12. - to budu akorat zacinat 9tt. Na prvnim ultrazvuku jsem byla v 5tt a to byla jenom takova tecka 1,2mm. Holky, doufam, ze kdyz na prvnim ultrazvuku byl videt jen jeden mimisek, tak doufam, ze se doktorka nemohla splest, co myslite? Taky bych se na dvojcatka necitila a navic budem radi, kdyz do naseho pidibytecku dame jednu postylku a jeden prebalovak. Chteli jsme pristi rok zacit stavet, ale budeme to muset na par let odlozit.

Jinak holky, s tim vyletem do Rakouska je to super napad, jela bych hned. Jenze pro mne by to byli muka, byt nekde na horach a nemoct lyzovat. Ja jsem tim uplne posedla. Vzdycky jezdime tak jednou, kdyz se zadari, tak dvakrat za rok a proto si to vzdycky maximalne uzivame. Lyzovacka od rana do vecera, kdyz to jde, tak vecer saunicka, prochazky po horskych mesteckach, vyborne snidane. Jee, me to bude letos tak strasne chybet. Ja bych zavedla nejakou tehotenskou sjezdovku s mirnym kopeckem, kde by nehrozili zadny pady a zadny nebezpecni lyzari :) :)
Nebo co takhle vanocni trhy ve Vidni. Nikdy jsem tam nebyla a docela me to tam laka. Sbirame body za benzin od Shellky a uz tam mame nasetreno na voucher na pobyt na 2 noci. Da se to uplatnit na hodne mistech (hlavne Cechy a Rakousko), tak premyslime kam vyrazit, je tam i jeden hotel ve Vidni. Puvodne jsme to chteli uplatnit na hory, ale ted premyslime o te Vidni.

Ame, gratuluju ke tve nove pracovni prilezitosti a preju hodne uspechu a at to pak s mimiskem vsechno dobre zvladas.

Sarko (Verunko), hlavne ze je mala uz v pohode. Tvuj prcik uz je taky pekne velikej :)

Videli jste dneska nekdo certy a mikulase? Kdyz jsem jela z prace, tak jsem se vsude rozhlizela, ale nevidela jsem ani jednoho. Kdyz jsem stala na semaforech na cerveny, tak vedle mne v aute vidim takovou velkou bilou hlavu- takovou tu klasickou bilou mikulasovskou paruku- tak jsem se radovala, ze konecne nejakej mikulas a najednou se ta hlava na me otocila a ona to byla odbarvena blondyna :D

Zase jsem se nejak rozepsala, koncim, jdu si udelat druhou veceri, na uklidneni zaludku :oops:

Mejte se krasne,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
5.12.06 21:30

Nez jsem dopsala minuly prispevek, tak pribyla Evca. Gratuluji k uzasne novince. Vitej mezi nami! Taky jsem rada, ze to mam s kym probirat, protoze v okoli to zatim skoro nikdo nevi. Takze se vzdycky vecer tesim na emimino.cz :D

Metrik musim taky nejak vykoumat, nejak mi nejde pridat do podpisu a nebavi me to do kazdyho prispevku kopirovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
6.12.06 07:48

Ahoj těhulky,
vítám Evu, je to super, že je nás čím dál víc. Ame bude mít za chvíli co dělat. (Mimochodem, děkuji za vysvětlení, je to tak jak jsem myslela :) )
Eviku tak hlavne ať brouček roste a dělá Ti radost.
Holky chci se zeptat, čím budete mazat bříška? Já dostala nějaký prenatální box (nevím jestli se to rozdává všude) a tam je vzorek kremu Elastic Q (nevím jak přesně se to píše). Jaké máte zkušenosti, podělte se prosím. Mi už se totiž bříško začíná pomalinku zvedat, tak to nechci propásnout.
Ame gratuluju k práci, vidíš, těhotenství není vždycky překážkou v práci.
Včera jsem byla kamarádce pomoct s Mikulášem do naší kapličky. Měly jsme to spojené s povídáním o sv. Mikuláši, děti skládaly Mikulášovy domečky z barevných šátků a pak za to od Mikuláše dostaly nadílku. Byla jsem celá naměko, když jsem viděla maminy s miminkami a uvědomila si, že když vše půjde tak jak má, tak příští rok už budu stát v té frontě na Mikuláše i já s mým broučkem :P Já už se tak strašně těšímíím :D

http://tickers.TickerFactory.com/…ba2/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
6.12.06 10:23

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit