ČERVENEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lia
4468
7.12.06 13:27

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.06 13:42

Tak jsem se zkusila zaregistrovat znova a snad to mam dobre. Jitka

• Citovat
  • Upravit
1947
7.12.06 14:07

Ahoj mamulky,

mi je celkem fuk co to bude, ale mám pocit že holčička, nevím proč.
Taky jsem se zatím předběžně domluvili jen na holčičím jménu a to Marie (stejně jako ty Jituš) Chtěla bych sice Elišku ale to se manželovi nelíbí :(

Jo jo je to dílo s těmi poplatky, to se nám i to těhotenství prodraží co?

Ale s těmi placenými ultrazvuky..nepopletly jsme to náhodou? Nemluvilo se náhodou o fotkách z ultrazvuku? Se mi nezdá, že by se platilo i za vyšetření UTZ, to už by byl vrchol.

Tak se tu mějte hezky, já jdu pracovat :( mám to dneska až do večera chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.12.06 14:24

Tak já se taky přidávám k těm jménům :D
holka - Ema nebo Lucka
kluk - Martin (po tatínkovi) :lol:

Jinak jsem na 90% přesvědčena, že to bude holka. Je mi jedno, co to bude, hlavně když to bude všechno v pořádku, ale holčička by samozřejmě potěšila o malinko víc. A taky jsem si někde na webu našla čínský horoskop, který prý zaručeně funguje a podle toho jsme si spočítala, že to bude holka .. haha, ale třeba to vyjde :lol:

Dneska jsem si udělala super zdravý oběd! Zeleninový salát (okurka, červená paprika, římský salát a rajče) s celozrnnýma těstovinama a pohankou, úlet co? :P

Někde jsem vyčetla, že v těhotenství, kromě kyseliny listové ještě bývá často problém železo a z tablet železa prý tvrdne břicho :-(, ale obsahuje to všechna červená zelenina (červená řepa, papriky), tak jsem to zařadila na jídelníček. Do teď jsem totiž nemohla skoro nic sníst a jediný z čeho mě nebylo špatně bylo sladký a čokoláda, tak se to snažím teď napravit :-)

Jak jste na tom se „zdravou stravou“ holky Vy?

Tak zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
7.12.06 14:34

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.12.06 16:38

Nejsem si jistá, ale podle mě je ten velký UTZ ten, kde je vidět projasnění šíje miminka. Je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.12.06 16:40

Ahoj Holky Čekatelky!!!!!!
U nás je zase chvilka klidu (běží v TV Kouzelná školka), tak toho musím využít. :D
Verunko - ty jsi mi udělala s těmi jmény taaakovou radost! Já mám Natálku a Šimiho a uvažuji o Adámkovi. Ona jsou totiž tato jména za sebou v kalendáři, takže slaví svátek spolu. Chtěla jsem v tom pokračovat i na potřetí, ale varianty Vlasta a Dagmar mi teda fakt nevyhovují!
Musím se přiznat, že Vám docela závidím ty prožitky tatínků, o kterých píšete. S mým manželem můj změněný stav naprosto nic nedělá, téma jméno odsouvá na červenec, tak já nevím, jestli ho nemám něčím praštit, aby se probral.
A ještě musím k té zdravé stravě! Také jsem měla hezké předsevzetí (už kvůli tomu, že při každém těhotenství jsem přibrala přes 20 kg), jenže........ Najednou mi nechutnají neslazené čaje, celozrné pečivo nemůžu ani vidět a jediné, co mě magicky přitahuje jsou hranolky s řízkem!!!!! A to podotýkám, že jsem jinak na zdravou výživu ulítlá (aspoň to teda tvrdí manžel).
Také jsem vám vlastně ještě chtěla napsat, že ty strašné ceny za ty ultrazvukové „specialitky“ jsou vyvěšeny tučným písmem v čekárně před ordinací, takže komicky tatínkové doprovodí mamči do čekárny a na utrazvuk s nimi nejdou, protože dvě stovky jsou dvě stovky. Fakt trapný :evil:
Mějte se pohodově!!!
 EVA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
7.12.06 23:14

Ahoj

Ahoj těhulky,
jsem zaregistrovaná od února, kdy jsem tu hledala útěchu po třetím potratu. :cry: Abych pravdu řekla, tak jsem tu našla spousta holek s podobným osudem a popovídání s nima mi fakt pomohlo. Pak jsem byla dost zaměstnaná, tak jsem se sem dlouho nedostala. Vlastně až dnes hledám pro mě vhodný chat room, jelikož jsem opět těhu a to v 8+2. :lol: Termín porodu 17.7.2007. No a našla jsem vás a chci se zeptat, jestli mě přijmete mezi sebe. Jelikož mám marodní - rizikové těhu, tak trávím hodiny a hodiny doma a snažím se co nejvíce odpočívat. Myslím si, že pokec s vámi by mi pomohl zahnat občasnou nudu, pomohl najít pár odpovědí na různou problematiku ohledně těhu atd. a hlavně se podělit o podobné pocity, které v sobě máme v průběhu těhu a taky najít kamarádky. Mějte se.
ahoj,
Lenka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
7.12.06 23:20

Ahojky holky.

Jsem tu nová a jak to tak vypadá bude u nás mimi v srpnu ale ještě to není 100% a k mé diskusi se nikdo nepřidává tak můžu někdy zavítat k Vám. Všem Vám přeji bezproblémové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
7.12.06 23:43

Drobku - neboj , ono se to u vás taky rozjede! Do té doby - vítej!!!

Milis- taky tě vítám, moc ti přeji, aby ti to tentokrát všechno vyšlo bez bolavé dušičky a budeme tu spolu řešit jen samé radosti!!
JE pravda, že pokud jsi doma, tak ti to bude trošku pomaleji utíkat! Ale co, za chvíli jsou vánoce a pak už se začnem těšit na jaro!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
8.12.06 07:33

Dobré ranko maminky,

Vítám Drobka a Milis!! Drobku vždyť je to fuk jesti červenec nebo srpen, jsme jen o pár týdnů napřed, aspoň se podělíme o zkušenosti :) klidně tu zůstaň.

Milis z celého srdce přeju aby tentokrát bylo vše OK, neumím si to ani představit, přijít 3× o mimi. Ale teď už to bude v poho uvidíš, budu na Tebe myslet.

K těm tatínkům. Ten náš má ohromnou radost, protože jsme nemohli otěhotnět kvůli němu. Ale svou radost umí mistrně skrývat :cry: Tváří se jako by to byla samozřejmost a když mu ukazuju že mi roste bříško, tak jen mávne rukou a směje se že vše přeháním. Jen když jdeme nakupovat, tak vždycky jakoby náhodou zavítá do oddělení kde se prodávají miminkovské věci a už vybírá přebalovací pult, autosedačku atd. :D

Zdravá výživa? Jím pořád stejně jako před těhotenstvím. Stravu jsem změnila už v březnu, kdy jsem se rozhodla zhubnout. Povedlo se mi shodit 9 kg a stravovací návyky mi jaksi zůstali, ale rozhodně to neznamená, že bych se ládovala makrobiotickou stravou. Nikdy jsem nemusela ovoce, ale k mému štěstí teď mám obrovské chutě na jablka a pomeranče.

Jee holky promiňte, dneska jsem nějak ukecaná :oops:
 PAVLA

http://tickers.TickerFactory.com/…ba2/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.12.06 08:07

Dobré ránko všem,
ahoj Drobku a Milis, vítám a Milis jsme na tom stejně taky jsem doma na rizikovým tak budu ráda když si to krásný čekání zkrátíme pokecem.
Holky včera v poradně jsem říkala, že mám hrozný strach z nárůstu váhy při těhotenství, protože už teď nejsem fakt žádná tyčka… Ty hormony co do mě napíchali pri umělým se mnou pěkně zamávaly a k tomu nařízenej klidovej režim a hned bylo 8 kg nahoře. No abych to zkrátila, tak doktorka mi říkala, že mám jíst ovoce a zeleninu a pak se na mě tak podívala a říká, mezi námi děvčaty jezte to co vám chutná. Já jsem pri těhotenství přibrala 35 kg a to bych jako lékařka ani říkat neměla hi hi.
Manžel se k těhotenství taky moc nevyjadřuje, užili jsme si kolem toho dost, tak ho teď nechám „vydejchat“, ale věřím, že bude skvělej táta.
Tak hezký pátek ahojky JItka

• Citovat
  • Upravit
547
8.12.06 09:25

Já taky přeju dobré ránko všem těhulkám,

samozřejmě vítám milis i drobka a přeju co nejpohodovější těhu.
Milis máš krásný termín porodu, ten den jsem se vdávala. v létě to budou 3 roky. To já mám termín o něco dřív na 10.7. A jinak jsem taky doma. Nemám sice rizikový,ale moje práce je pro těhulky riziková, takže jsem doma.

Jinak včera jsem teda manžovi vysvětlovala,že to s tou péčí o mě nesmí tak přehánět, že opravdu nejsem nemocná, nýbrž těhotná.A že je moc hodnej,ale že to teď neznamená,že spoustu věcí nesmím, že si to chci užívat a když si jednou za čas dám něco co třeba nebude úplně nejzdravější, tak se taky snad nic neděje. No snad to pochopil,i když furt chodil a nechceš tohle nebo támhleto. Ale to je celej on! :wink:

Tak se tu mějte krásně a já zas nakouknu. Teď jdu snídat…mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
8.12.06 09:41

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
8.12.06 10:02

Kim ty si taky nedáš pokoj viď :) Péct do půl noci!! Vždyť Ti nic neuteče! Musíš se přece šetřit, no hlavně že už ti přestalo to krvácení.
S těma nohama to znám. Pracuju přes týden jako účetní a o víkendech obsluhuju v otcově restauraci na oslavách. Včera jsme měli taky akci, lítala jsem tam od 2 do 8 a dneska ráno jsem neuměla vstát z postele :evil: Děsně mě bolely chodidla. Díky té obsluze budu od Nového roku asi taky na nemocenské.
S tatínkem tomu dej čas, nestresuj, třeba se to nějak vyvrbí, pochybnosti má občas snad každá, no ne holky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí