ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
12.11.07 09:45

Ahoj, hlásim se po víkendu.

Potřebuju poradit: nevim, jakou barvu fusaku…

Kočárek máme tenhle: http://www.darababy.cz/…7_marine.jpg?…
a nevim, jakej tedy vybrat fusak. byla sem v krámech, ale nikde neměli tyhle barvy, abych si to mohla prohlídnout…Rozhoduju se mezi
http://img4.mimibazar.cz/…b8349355.jpg /> http://img4.mimibazar.cz/…b7850741.jpg

Poraďte, prosím… :wink:

Až budu mít čas, tak vás dočtu. Zatim papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.11.07 10:55

ahoj holky,
zdravím vás po víkendu… celý víkend jsme byli u našich a bylo to fajn,babička s dědečkem se starali, takže jsem si to užila :)

je u vás taky tolik sněhu? tady na Vysočině, je ho už až moc a ještě pořád chumelí. v sobotu jsem jela s Barunkou na procházku a docela jsem s kočárkem zápasila. Máme PegPerego GT3, jsem s ním spokojená, ale ve sněhu to dalo fakt zabrat.

majuško pokud chceš slyšet můj názor, tak mě se nejvíc líbí ten fusak sv.modrá+tm.modrá - ten je fakt pěknej!!!

Miruško jak si psala, že po svatbě necítíš žádnou změnu, tak to jsi jako já, taky kromě příjmení a vyřizování kvůli této změně, nevidím dosud žádný rozdíl :wink:
ale jinak doufám, že sis to užila! a z tchýně si nic nedělej - tchýně jsou tchýně, taky mám podobnou :? a co horká koupel? pomohla?

dodatečně všechno nejlepší Martínkům k svátku!!!

všechny fotky v galerce jsou nádherný!
mějte se krásně
 KaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.11.07 13:32

Ahoj holky, nějakou dobu jsem nebyla na netu a koukám,že tady diskuze nějak upadá, resp. je tu mrtvo. :cry: Občas jsem vás četla, nakukovala k vám, abych získala nějakou radu, inspiraci. Mám taky mimčo - červenčátko, holčičku. Je mi líto, že jste se odmlčely, právě když jsem se konečně rozhodla přihlásit se a přidat se k vám. Tak jestli tady někdo je, ozvěte se, budu ráda. Ještě si vás zpětně dočtu,jestli se něco nepřihodilo. Tak se mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.11.07 13:50

Ahoj Narcisko, diskuze není mrtvá, jen jsme se přestěhovaly na jinou adresu - najdeš ji na stránce 1616. Měla to na starost Rozárka - aby nám do diskuze nelezli nevítaní hosté :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malaja
7.5.11 08:51

lidi co to tu píšete za blbiny, Macek s Jordánem soupeří o zákazníky, v žádném případě nemá vaše okna na skladě, jste padlí na hlavu nebo co? vždyť trochu přemýšlejte. Seznam ve kterém hledají zákazníky od Jordána je zveřejněn v insolvenci stáhla jsem si ho také. Shazujete vinu a hledáta na kom by ste se vyřádili. Mám také objednáno u Jordána ale takto se nikam nedostaneme. DIskuse nějak strácí smysl, pomlouváte tady jeden druhého a neřešíte původní problem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex