Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak solná jeskyně super, moc se nám líbilo, jen to docela rychle uteklo ![]()
Báro - ano, písnu ti to zítra do mailu, díky. Ještě mrknu na ostatní produkty.
Já už mám taky po šichtě, děťátka spinkaji tak jdu juknout na telku.
Všem Martínkům k zítřejším jmeninám vše NEJ, NEJ, NEJ!!!
Dobrý večer,
tak jsem konečně dočetla, včera jsem dočítala do půl 12 apak se sekl net. Dneska jsme byli skoro celý den na domečku, takže dočítám teď ![]()
Taky jsem dneska myslela na mladou paní. Snad si to užila!!
Děkujeme za přání k svátku a rovněž přejeme malým i velkým Martinům vše nej!! A že se jich tu sešlo!!
Mabu gratuluji k „voňavé“ náloži
My jsme dneska taky bušili do plenek ![]()
Maminy nespavců přeju hodně síly, obdivuju Vás, já jsem tak šťastná, že Martin začal v noci líp spát.
Taky se přidávám do klubu plešatějících maminek. Naštěstí mám dost v zásobě, takže se paruky zatím nebojím.
A vítám další nové maminy. Už se v tom pomalu ztrácím
už aby Mirka zase fungovala, budu pak muset nastudovat seznam.
No nic, omlouvám se za román, jsem nějaká nevykecaná
![]()
Pajk
Jo a ta diskuse červenec 2008 je zamknutá, protože ji nějaká těhulka omylem založila znovu, tak ji admin odkázala na tu co už funguje a tu novou zamkla.
Káťo a anonym.Terezzko , já jsem ležela úplně vzadu (číslo už nevím, možná to byla 13). Já jsem teda moc na chodbu nevylejzala, jen do sprchy, na jídlo jsem šla za celou dobu jen jednou. Ale určitě jsme se museli všichni vidět na té přednášce dětské doktorky. S porodem jsem byla taky spokojená, u mně to byla taky rychlovka, měla jsem tam takovou mladou sympatickou porodní asistentku a mladýho sympatickýho doktora
Ale zato jsem byla zklamaná z toho šestinedělí, odcházela jsem odtamtad úplně vyřízená, místo aby mě vysvětlili kojení, tak mi dali přečíst papír, přebalování mě ukázali v jednu v noci a tím veškerá péče skončila. Když jsem za nima šla, aby mi malou přiložili, tak řekli že teď nemají čas a příjdou za chvíli a už nepřišli
Jakou zkušenost máte vy? Jinak s Marylkou jsme se potkali už v poradně, takže jsme se znaly ![]()
Evi , tak to jsi mě docela uklidnila. Myslela jsem, že ten náš přírůstek 400g je málo, ale když píšeš, že jste měli 300g a doktorka nic nenamítala, tak jsem klidnější.
Dneska Lucinka nechtěla ani ten Sunar. Tak pak jsem dělala pokus a místo kojení jí dala odstříkané MM z lahvičky a to taky nechtěla, tu savičku pořád vystrkovala jazykem ven. A když jsem jí dala prso, tak úplně hltala. Přitom dneska večer po kojení trošku Sunaru vypila (asi 40), tak to vůbec nechápu. Asi to potvůrka na mně zkouší a chce jenom prso. Fakt to nechápu. Takže končím s dokrmama přes den a budu to zkoušet jen večer.
Všem Martínkům taky přejeme vše nejlepší! K nám Martin na bílém koni ještě nedorazil, ráno sice trošilinku padalo, ale hned to tálo.
Pajk , tak to jsi mě uklidnila, tak snad se brzy dočkáme uzavření diskuze i my.
Taky se hlásím do klubu plešatících. Koupila jsem si na to vitamíny, šampón od Vichy, ale zlepšení moc nevidim, asi to chci moc rychle. Tak musim nosit culík, protože jinak když si hrábnu do vlasů, tak vždycky mám hrstku vlasů v ruce. Taky mám docela háro (nebo spíš „měla jsem“), ale vadí mě to hlavně kvůli Lucince, má ty moje dlouhý vlasy úplně všude.
Mílo , hezky si u mamky odpočiň.
Baru , s tím srazem v prosinci jsem pro. Dančo , toho 20.11. klidně můžeme taky. Teď by se nás mohlo sejít víc, co holky?
No nic, už je hodně hodin, jdu zalézt do postele, tak dobrou…
Dančo, Kik , jasně, uděláme sraz 20.11. a pak nějaký prosincový víkend taky. Srazů není nikdy dost!
Takže na 20.11. jsme zatím tři, takže kdo se ještě přidá?
Báro , který datum by se ti hodilo na ten prosincový pražský sraz?
Jinak všem Martínkům všechno nejlepší k svátku!!!
Dobre rano!
Martinkum a Martinum vsechno nejlepsi k svatku! Musim tomu memu taky poprat ![]()
Kik to je technika pri kojeni, to podstrceni jazycku. Umela uz Lucinka pit z lahve? Mne to s tim jazykem delala Dorka s dudlikem, nez se ho naucila vzit…
Hezkou nedeli vsem, Mirce krasne prvni manzelske probuzeni!
ame.
Vse nejlepsi Martinkum k svatku!!!!
KIK, OIOIK ja vedela, ze se na srazik chytnete
Kdo dalsi? Jasne a v prosinci udelame dalsi!!!!
Dobré ráno etetičky mimískové ![]()
Speciálně přejeme všem Martínkům a velkým Martinům vše NEJ k jejich svátku.
Krásné ráno,
i my přejeme všem malým i velkým Martinům vše nej nej k svátku… ![]()
Rozara píše:
Jinak k uzamčení …dopisuju si s adminem Zdeňkem…
Začínám na tom dělat. Někdo dal Centrum.cz na spamlist a tak Tvůj mail skončil u mě ve spamovém koši, kde jsem ho teď našel ![]()
Zdenek