Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,
tak malej se konečně po 5 dnech pokadil a smrdělo to tak strašně, že jsem si málem běžela pro kolík na nos!
Baruš , tak teda závazně u tebe objednávám tu kúru na vlasy a šampón, děkuji ![]()
Mabu - tak huráááááááááááááááááá!!! ![]()
Já odbíhám, ráno jsme vykramařili ledničku aby se odmrazila a teď jsem jí vymejvala… ufff…
Tak teď jsem si všimla,že administrátorka Sati zamkla červenec 2008
,tak snad se nespletli?! Že by zamykali ještě nerozjetou diskuzi??,A na nás při tom zapoměli?
Mabu gratuluju , nám se dnes taky povedlo. Já měla takovou radost, už jsem si nesla z lékárny čípky. A on to snad vytušil a vykakal se sám a vcelku snadno. ![]()
Vlasy mi taky příšerně padají, jediný štěstí že jsem na tom asi jako Zuzka mám jich tolik, že mi to zatím až tak nechybí.
Kíťo taky gratuluju k čtyřměsíčninám.
Kik, Kaato, jenom nakukuju a znám se s Mirkou z BC ![]()
Můj prcek se narodil 2.7. V Krči
tak jsme se možná potkaly ![]()
Mirce znovu gratuluju,
Terezza
**Kaato, na nachlazení je tymián za 330Kč, úžasnej, doporučuji! Takže objednám šampon, Kůru na vlasy a tymián?
Kiťo,** pro tebe Eucasol?
Mabu, pro tebe kůru a šampon:
Mabu, gratuluji k hovínkám
To je moc dobře!
Holky, moc moc prosím, co se týká Justu, posílejte mi to prosím na mail: barbora.stavova@seznam.cz, jinak v tom mám hokej a nechodím sem tak moc často. Jakmile mi to přijde do mailu, hned vám dám, RE a pošlu podrobný popis produktu, jinak vybírat můžete i na www.justnahrin.cz
Krásný večer, já jdu kreslit WA ![]()
A holky, do toho mailu mi, prosím napiště dodací adresy, děkuji moc! Budete 100% spokojeny!
Ahojte mamče,
byli jsme dnes vítání občánků,dostali jsme spoustu dárečků,Nicollka byla zlatíčko hodňoučké,jsem na ni hrdá ! ![]()
Mabu,gratuluji ke kadění ![]()
Asi se sem zítra nedostanu,jedeme k babičce do Petrova,jsou tam hody,mňam! Tak proto předem přejeme všem MARTÍNKŮM,jak malým,tak velkým
vše nej ke svátku!!!!!!!!!!!
![]()
Ahoj holky, teda, vy jste se po včerejšku rozjely ![]()
My měli klidnou sobotu, a teď vás jdu dočíst.
Rozárko jen jsem si všimla tvého odkazu že zavřeli červenec 2008
snad se vážně spletli.
Vítam ještě nové maminy
a jejich miminka.
Báro , objednám si všechny věci, co jsi jmenovala, ještě dnes ti pošlu mailik. Už teď se na ně těším.
Summer , to jsem ráda, že se vám vítání povedlo.. Bylo hodně miminek? My byli před měsícem a bylo tam uplně přemiminováno
, ale to je fajn, jen ať se jich rodí víc a víc…
**Kik a Anonym.Terezzo, tak to jsme se tu pěkně sešly
A jak jste byly v Krči spokojený? Já moc, ale měla jsem lehký porod, Tom byl za 3 hodky téměř bezbolestně venku.
Já mám teď už klídek, Tomášek před chvilkou usnul, manžílek odešel do práce a tak piju meltu a čučím do PC:D
Káťa a Tom**
Taky přejeme Martínkům všechno nejlepší k zítřejšímu svátku!!! ![]()
Káťo já jsem taky rodila v Krči
7.7.
Takže je dost možné, že sme se na chodbě taky potkaly ![]()
Holky, hezký večer a pěknou neděli, zítra se sem asi nedostanu.
![]()
Mabu tak konečně, jak jsme teď šťastné itřeba i proto že se prckové vykadí ![]()
Kaato , tak jsem si práve spočítala kolikrát kojím za den a je to tak 7×, přes den těch 10-15 minut, v noci ale i 25 minut. To kojím vleže, jo a vždy s obou. Kolem 3 měsícxe jsme měly krizi. Malá u kojení řvala, pořád se kroutila, pořád jsem si ji přehazovala z jednoho k druhému, no a u kojení z obou jsme od té doby zůstaly. MUDr mi říkala, že by měly vypít tak 150 na 1 kg váhy denně, takže my teď když máme přes 5 kilo, tak by to mělo být kolem 800 ml, což snad je.
Tak kdoví jak se má naše nová mladá paní ? Určitě bezvadně, jsem zvědavá co nám napíše.
Holky, ten Eucasol je vhodný na co? Já mám nějaké produkty od Justu, hlavně krém na ruce, ten je tedy nejlepší jaký jsem kdy měla a to jsem kupovávala i docela drahé značky…teď dělám dobrou reklamu, ale jsem opravdu spokojená.
Vlasy mi taky docela padají, ale zatím to není až tak tragický a mám jich tolik, že mi to zatím nevadí, že nějaký ubydou.
Julča spí, tak jdu koukat na Star dance
M.
Marylko tak to se vážně povedlo, že je nás tu tolik z Krče ![]()
Julko díky, že jsi to spočítala, my se prostě pod 10 kojení ne a ne dostat a to v noci kojím jen jednou mezi 3-4h a pak až kolem 7:30. Ale odpoledne je to pak po hodině
Asi dohání tu noc nebo co, ale přibírá za měsíc vždycky kilo tak mám mlíčka dost. Tu krizi jsme měli asi před14 dny, přesně jak píšeš a kojila jsem skoro furt a když se mi pak už udělalo dost mlíčka tak bylo po krizi a já musela ty kamenný prsa v noci odstříkávat ![]()
Jdu se taky juknout na Stardance a asi při tom něco vyžehlím. Chjo, to mě tak nebaví…
Holky, jsem vyřízená. Malej v noci téměř vůbec nespal, přes den se mu to naštěstí daří v kočárku (jenže já jsem vzhůru
), a teď večer zase boj s usínáním. Trvalo mu to tři hodiny. Teď spí, snad vydrží dýl než pár minut! Vůbec nechápu, proč je tak nespavej.
Zítra odjíždíme zase na 14 dní k mamce, tak se ozvu až potom. Doufám, že si tam odpočinu. Zuzko, Kim , jsme na tom asi tak nějak stejně, tak vám přeju, ať jsou kluci brzo hodňoučký!!