Poradna duly
Jana Čurdová
S těma dvojčátkama je to hrzný, neměla je matka vůbec nechat narodit, připravila jim jen bolest a trápení. Já dnes vstávala v noci jen jednou
Holky, hluboce se vám klaním a smekám! Vstávat 4× za noc tak se picnu, to musí být náročný jako prase. Jdu uvařit halušky a potom jedeme na tu výstavu a k našim, mamka napekla martinovi oblíbené koláče, abych nemusela píct ![]()
Báro , o ten šampon i o tu kuru bych měla velký zájem, ale neznám nikoho, kdo prodává Just. Vím, že některá z vás ho dělá, ale už nevím kdo. Můžete mi poradit?
Káťa a Tom
Ahojte po ránu, no tedy spíše už asi skoro dopoledne!
Ale stila už jsem nakoupit a začínám si chystat oběd.
Kim , taky teď stáváme docela často, tak 5× za noc, s toho tak 3× kojení, jinak vypadlý dudlík. To má zvřený oči, jen sebou šije jak čert a hledá ten dudlík, ale probuzení pro mě je to taky.. Kde jsou ty časy kdy jsem stávala jen jednou. Ale zatím únavu necítím.
Moje sestra mi říká, že za jejich časů - má 11 a 7 letého kluka se příkrmy dávaly už od ukončeného 4 měsíce, ikdyž se plně kojilo a že jí kluci spali celou noc. Tak třeba nás to čeká později
Jinak pro info, v Tescu mají slevy 20% na oblečení, tuším že do 13.11 a platí to i na Cherokee. Koupila jsem tam dnes super mikču a bodýčku dokupy asi za 250,–
Tak zatím hezký den!! Jo a u nás sněží!!!!!!!
Kaato, jestli chceš, tak ti to objednám, 15.11. posílám objednávku ![]()
Julko tady ráno taky sněžilo, ale asi jen pět minut a hned to tálo… naštěstí… ![]()
Ahoj holky!
Teeedy, koukám, kolik nových maminek se ještě přihlásilo!
To je super, všechny vítám!
Dnešní noc byla opět hrozná. Vstávala jsem asi 6×, kojila z toho asi 4×. Zbytek s sebou malej šil asi kvůli prdíkům, nebo zlejm snům
Tak jsem ho chovala a byl v klidu, ale jak jsem ho položila… tak se vzbudil! Já nevim, spala jsem asi dvě hodiny dohromady.
Chci vás dočíst, ať vím, co je nového. Teď píšu hlavně proto, abych Mirce popřála nádherný svatební den bez zbytečných rodinných rozporů! Hezky si to užijte, je to jen a jen váš Den!
Jo a koupila jsem to lehátko FP, právě jsme si ho přivezli. Tak jsem na něj zvědavá
Jestli ten náš čert v něm nebude chtít být, tak si do něj lehnu sama! ![]()
Zatím pa.
Holky, tip na Vánoce - dvojrámeček = fotka + obtisky ruky + noha
www.tchibo.cz, nahoře v liště „těšte se“ - bude to příští týden, asi do toho půjdem, dědóšči budou nadšeni… ![]()
Báro ráda si u tebe ty věcičky objednám a ještě bych ráda rozmarýnový krém, je to na nachlazení i pro mimčo?
Jinak to Tchibo bude už v pondělí (tchibo prodejny), taky se tam chystáme. Budem kromě rámečku kupovat i dupačky,maňásky, bodýčka a ty hudební nástroje
. Máme Tchibo vyzkoušený a věci jsou moc fajn.
Holky, jak často za den kojíte? Já 10× a vždycky tak 10min. A zdá se mi to moc..
Ahoj holky,
hlásím se konečně po obídku. U nás noc v poho, po 4.hodině ráno krmení a budíček v 7:30. A teď taky prďolka chrní tak toho musím využít.
Myslím na b]Mirku , kdo ví, jak si to mladá paní užívá…
My se chystáme odpoledne do Tábora do solné jeskyně tak jsem na to moc zvědavá. Ještě jsme tam nikdy nebyli…
Báro - prosím, prosím, já bych měla zájem o ten Eucasol. Kristýnku čas od času potrápí laryngitida, třeba by to pomohlo…
Jinak jižní čechy už taky hlásí sníh…