ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1148
9.11.07 16:42

tak taky zkouším metřík, tak jsem zvědavá

Mirko díky za údaje v seznámku, fakt smekám, jak to stíháš? a zítra asi budeš pěkně škytat, jak na tebe tady budem všechny myslet. Tak tfuj, tfuj, ať se vše vydaří a pořádně si to užíjte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
9.11.07 16:44

holky prosím o radu, jak docílíte tučného písma? Vidím tam volbu, jenže se mi z toho vždy udělá nějaké b nebo co. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
9.11.07 16:54

Julko , musis zmacknout B, pak napsat text a zase zmacknout B. Ono se to pak v textu objevi jako tucne. To se mi to radi, jsem chtela podtrhnout jenom nadpis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
9.11.07 17:05

.

Příspěvek upraven 02.04.16 v 23:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
9.11.07 17:09

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
9.11.07 17:19

Kim ** , zelený hovínka čas od času máme taky, jeted yfakt že ATB jsme neměly. Říká se že to jsou „hladový hovínka“, ale vůbec jsem nevypozorovala, kdy jako že ten hlad je větší.

Janico - jsme sousedky! - tedy když jsi byla ještě v Čechách, bydlím v Postřižíně!

M. **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
9.11.07 17:37

Kim , zloutek neni syrovy - cele se to musi privest k varu a kdyz to zacne bublat, tak jeste tak 10 min varit - a bohuzel i michat, to je na tom krom tech kalorii jedina vada 8)

Julko , fakt? To je opravdu kousek (no i kdyz jednou jsem nasedla do blbe 370 tky co stavi jen u Aera a slapala jsem pak v zime po tme do Odolky pesky a zas takovy kousek to nebyl) :? . Skoda, ze tam ted nejsme - ale byt tam porad mame (nove sidliste na Dolnim namesti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
9.11.07 17:47

Kim - taky jsem někde četla, že stolička může zezelenat časem. Taky to občas míváme - když třeba nejdu přebalit malýho hned a nebo ho zrovna necítím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
9.11.07 17:51

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.11.07 17:54

tak před chvilkou jsme dorazili od našich… venku je fakt hnusně, ale malá mi doma nechce spát, max.půl hodinky, a když je v kočárku, tak vydrží i 4 hodiny!
Miruško přeji ti na zítra hodně síly a ať se vám ta svatba vydaří a jak říkají holky, když bude pršet - bude pršet štěstí!!! Užij si to - však je to jednou za život :lol:
jinak holky já se zřejmě pro dnešek loučím, jelikož po 18h. koupeme a pak uspáváme - závidím vám dítka, která položíte do postýlek a ony samy usnou. možná sem ještě nakouknu, ale někdy se k PC už nedostanu - musím se věnovat domácím pracem - dnes mě čeká žehlení :?
Rozárko obdivuju tě jak to s těma chlapama zvládáš!!! já mám doma jednoho a stačí to :wink: skoro není doma, takže jsem na všechno sama :cry: , proto jsem ráda, že vás mám a že jste mě přijaly mezi sebe!

mějte se a přeji klidnou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
9.11.07 17:56

Ahoj holky, začíná být pěkná zima a už se tolik nedá běhat po venku s kočárkem, tak bych se k vám ráda přidala a společně bych tu s vámi trávila dlouhé zimní večery :D
Jmenuju se Hanka, bydlím v Praze a 7. 7. 2007 se nám narodil náš synáček Míša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.11.07 18:14

Holky??????? Co děláte celej den, že jste toho nakecaly :lol: Tak to je mazec!
Já jedu za chvíli na firemní večírek, chtěla jsem nakouknout a zjistila jsem, že není v mých silách vás dočíst 8O Tak krásný víkend a snad příště vás dočtu.

SUMMER, malej spal včera doma 3,5hod. odpoledne a 1,5hod. dopoledne, taky jsem nechápala, a dneska 1,5hod. dopoledne a 2,5hod. odpolko :-)

Já jsem zjistila, že mám spoustu času, když tu věčně necivím do PC, ale strašně mě chybíte :-( Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
9.11.07 18:25

to je mazec, tolik nových mamin,to si připadám jako opravdový mazák :lol:

rozárko, super obrázek pod jménem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.11.07 18:45

Ahoj holky. Potřetí jsem zkusila se k Vám zaregistrovat,tak věřím,že tentokrát se to povedlo. Jsem z Krkonoš a mám malého synka Marečka,který se narodil 21.7 2007. Čtu Vás už od počátku těhotenství,znám se s Vajo a psala jsem Báře z emimina,když měla otelké nohy koncem těhotenství. Doufám,že Vám nebude vadit,že si s Vámi budu dopisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
9.11.07 19:19

Oli, děkuji :-)Lepší jsem nesehnala :-)
Vítáme i Mišpulku s Marečkem ;-):-)
Jen se přidejte,asi to tu bude zmateček ,ale hezkej :-)Tolik maminek a nových miminek :-)

Píšu Lesince,zda na nás nezapoměla,pořád se mi ještě neozvala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital