ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
296
9.11.07 13:49

Rozárka díky moc ale já jsem asi fakt ůplně blbá ale furt mi to nejde. Mám to zkopírovat i s tím img?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
9.11.07 13:51

anet,hoď tu celý ten BBC code,já ti ho upravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.11.07 13:54

Kim nějak jsem ten přípravek nedašla v tom co tu mám k dispozici, takže ti moc neporadím :x .. obsahuje to jen toho Lactobacila, nebo ještě něco jiného.. já se zkusím podívat ještě někam.. třeba poradí Majuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.11.07 13:54

:D Už se mi to povedlo uf :D
Kdyby jste se chtěli některá podívat na něci jinýho jak na miminka tak tady je můj web www.amorreal.wbs.cz (ten jsem kupodivu vytvořila sama) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
9.11.07 13:56

Ahojte všichni v červenci 2007!
už jsem k Vám jednou psala, ale to bylo ještě jako anonymní - ohledně nakupování Nextu přes MMB.
Jmenuji se Martina, 26.6. se mi narodila dcera Julie (TP byl na začátek července, ale nějak jsme to stihli dříve), občas Vás čtu, né úplně pravidelně. Zrovna včera po delší době. Přítel je s námi doma, tak pořád něco podnikáme, ale od ledna budem s Julčou na dlouho samy, tak jsem se úplně lekla, kdo by mi, aniž by to věděl, dával rady? a vůbec, jste tu skvělý, tak se odhodlávám, jestli mě tedy ještě mezi sebe vezmete!?

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.11.07 14:02

Martino vítej… no já už se musím docela smát… To jsme asi vážně netušily, kolik maminek nás tajně šmíruje, co, holky? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.11.07 14:03

Tak nám o sobě napiš něco víc… odkud jsi a tak… že máš dceru Julku už víme, tak povídej… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
9.11.07 14:05

Marylko: asi jsem to napsala blbě, ale je to tohle:

http://www.lekarnaparizska.cz/…ic_info.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
9.11.07 14:08

**no ne,další maminky. :lol: vítám Anet a Julku! :D

majuško, „dcérečky z Moravy“ - to mě pobavilo :lol:**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
9.11.07 14:12

Zuzko,
to jste ani netušily, že se takhle pohrnem, viď? Když ono zapadnout do rozjeté diskuse není asi vždy jednoduchý, ale představa, že nebudu s kým moct takhle popovídat, přečíst si rady… to se pak rozhoupne kde kdo. Začala jsem Vás číst až tak po porodu, protože předtím jsem na emimino skoro nechodila.
Je mi 33 let, Julie je moje první dítko, bydlím u Kralup nad Vltavou, pocházím z jihozápadní Moravy a asi 7 let jsem bydlela v Praze, takže tam mám pořád hodně blízko. Trochu mišmaš.
Julča vážila 2980, 49 cm, rodila jsem v Podolí. Teď je nám něco málo přes 4 měsíce a máme 5 380 a 61 cm. Zrovna v pondělí, když jsem malé nechalal dávat naušničky proběhlo i meření a vážení. Je drobek, plně kojím, ale ona si prostě více neveme, vše ostatní jde do plen!
děkuji za přivítání.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.11.07 14:15

Kim dívala jsem se na ten Nutrolin B, Sebík váží kolem 7kg, ne? To je váha (cca 2× než porodní) co mívají mimi kolem půl roku (v průměru, tabulková hodnota, zdaleka ne pravda), takže by se nemělo nic stát, když mu dáš celou tabletu, ale rozhodně mu půlka neublíží :-)
Já bych doporučila za sebe (spíš pocit) jen tu půlku.

Julko fajn, že si se registrovala :-) vítej :-)
Teda, dnes je tady exploze nových maminek.

Anet supr, že se metřík povedl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.11.07 14:18

Julko vím že si Martina, ale asi ti budu raději říkat takto :-)
Tak to máš drobečka :D :D :D
Terko od Oli, máš konkurenci :)
Alespoň nemáš těžké miminko na nošení :wink:

Kim já jsem to taky našla na netu.. občas se chybička vloudí, no ty si byla rychlejší :-)

Teď jsem nehezky spálila řízky :oops: :oops: :oops: malá řvala hlady a já je nestihla včas dát z plotny :oops: ach jo, budu jíst uhlíky.
Jdu se nabaštit.. už šilhám hlady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.11.07 14:25

Malej spí už 3 a půl hodky v kočárku musím ho vzbudit nebo nebude spát v noci.
Mirka má dnes svatbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.11.07 14:27

Kim : Já jsem měla Hylak a ten se může dříve. Je to taky lactobacil

Vítám nové mamči!

Holky, zítra má být vichřice :( To z těch venkovních fotek asi nic nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit