Poradna duly
Jana Čurdová
Baru - fotky se pokusím vložit, ale nic neslibuju, jsem na to antitalent. Ani ten metřík asi nezvládnu ![]()
Kojení je u nás taky věda. Kristýnku jsem nekojila vůbec, Honzíka teda kojím, ale dokrmuju si ho Nutrilonem forte a žádnej špatnej pocit z toho nemám, naopak, jsem ráda, že to jde aspoň takhle. Dávám mu ten Nutrilon 4× denně 110ml do Aventky.
Amway sprej už jsem si taky objednala… já Vás nemít… ![]()
Ahoj maminky,
vítám nové miminka s mamuškama ![]()
Dnes jedeme ke kámošce,máme tam scuka holky ze střední (všechny,co mají mimi)
tak bude prča,jak všechny spustí sirénu ![]()
Musím,Nicoll mi pláče ![]()
Nedrbejte tolik,já nestíhám dočítat ![]()
Sebíčkovi a Victorce Isabel (snad jsem to správně napsala) vše nej
![]()
Miruško,ať se Vám svatební den a noc vydaří dle Vašich představ!!!
Kim já taky používám čtvercovky a na to ty kalhotky,jak sem dávala odkaz Marylka,ale já je mám o něco dražší- 1ks/245,–kč tuším.. Ale myslím,že plní stejný účel,teď bych šla klidně do těch,co má Marylka ![]()
holky, díky moc za podporu. Nevím, jak ten Nutrilon do ní mám dostat, vůbec ho nechce. Ale nechce ani rozmražený mlíko. Je možný, že by jí začala vadit Aventka, když z ní dřív normálně pila? Ale nechce ani ze lžičky, ani když jí dám malíček do pusy tak netahá. Asi zkusim místo příštího kojení dát nutrilon (mám nutrilon jedničku) a uvidim jestli se napije když bude hladová. Vypadá to, jako kdyby jí to kojení stačilo, ale proč nepřibírá? je pravda, že si vždycky cucne tak 5 min a je hotovo. Za měsíc přibrala 400g.
kik takový problém máme i my,já jsem se vám tady svěřovala.Zkoušela jsem jí dávat několik druhů Um a kašiček,ale nic nechce!!!! Přesně vím,jak ti je ![]()
Kik , to vypadá, že jí kojení asi stačí. Já vím, nepřibírá… Asi bych spíš zkušila ten Nutrilon až po kojení… No ale uvidíš, jestli to chceš jednou zkusit místo kojení, abys zjistila, kde je problém, tak tím taky nic nezkazíš…
předem moc díky za přivítání… jmenuji se Katka, je mi 25let, jsem ze Žďáru nad Sázavou a 24.7. se nám narodila dcera Barborka - 3240g a 49cm ( ve 3měsících měla 5650g a 61cm)
Holky,musím se pochlubit,včera mi malá spala přes den 3 hodiny vkuse!Tohle neznám.Vždycky usnula na hodinu,hodinu si hrála a potom chtěla jít zase spát.Dnes-teď už mi spí hodinu a půl a vypadá to,že ještě chrupkat bude
jsem moc šťastná
Že by nějaký nový režim?
V noci spí normálně,tak snad jí to prospívá ![]()
jinak já peru v Miminu a je celkem fajn, ale ty hovínka z toho nedostanu jen tak, musím nejprve vymáchat v umyvadle a pak šup s tím do pračky…
včera jste mě pěkně naladily na to lehátko FP, ale pak jsem si uvědomila, že ta naše neposeda, v tom stejně dlouho nevydrží, takže ji občas dám do autosedačky, ale jinak musím místa střídat, nikde dlouho nevydrží ![]()
přidávám se k maminám, které musí vstávat v noci každé 2 hodiny, je to hrůza, nevím jak na to, malá usne v 19h. a ve22h. už chce papat a pak jedeme po 2hodinách, už si ji nechávám u sebe v posteli, jinak bych to fakt nedala…
Oli, kolik váží Terezka?To je tak úžasný malý bobíšek.Lustrovala jsem pořádně fotogalerku.Je slaďounká.Na chvíli bych měnila ![]()
Mirko kdybych se sem už nedostala, tak přeju Tobě i Pavlovi ať je pro Vás zítřek jedním z nejkrásnějších dní v životě. Přeju Vám, ať jste si vzájemně pořád takovou oporou a máte se moc rádi. Rozhodně se vykašlete na všechno okolo a nenechte si to ničím zkazit, protože je to jen VÁŠ DEN. A už se moc těším na fotečky ![]()
Vítám novou maminku šmíralku
! Ode mě to sedí, co? ![]()
Gratuluju dnešním oslavencům ke čtyřem měsícům!!! ![]()
Kik nevím, jestli ti to pomůže, ale někde jsem četla, že když děti nechtějí pít z flašky (nebo odmítají prso), že pomáhá potřít savičku (nebo prso) Sabem a pak už se chytnou…
Summer ,
malej má taky občas
takové dny.Mám pocit,že neumí pořádně „zabrat“ a když už zabere,tak potom taky spí přes 2 hoďky dopol. i odpoledne a na noc to vliv nemá.Kolkrát spí takhle přes den a pak i v noci a kolikrát nespí ani ve dne ani v noci.
Rozarko
tak to jsi mě moc nepotěšila ![]()
Uvidím,co to s ní udělá,každopádně se mi to dnes hodí,ve dvě jedem k té kamarádce,tak aspoň tam bude jako ďáblík a nebude spinkat,ať si jí pěkně kámoška užije ![]()
Mě se tak dnes nic nechce.
U nás je celej týden taková divně tichá domácnost.Manža má spoustu problémů v práci,chodí domů utahanej a vždy jsem nějak měla sílu ho z toho dostat,ale nějak na mě padá depka.Mám už pár dní zánět močáku a nemám sílu se ptát,co mu je-pokud vůbec něco.Vše z něho musím páčit a on se tak nějak spoléhá,že doma vše funguje a že já jsem vždy na vše připravená,že mě nic netrápí a že je vše OK.
Tak se mi ani do ničeho nechce.Taky proč?
Včera jsem se i opila
,pořád jsem za ním chodila,do vany,do kuchyně,pořád někam „unikal“,chtěla jsem si promluvit,ale nějak pořád buď volali děti a nebo jsme byli každý na jiné frekvenci a mě se nechtělo nic řešit.Nalila jsem si 2 dcl a seděla a koukala do blba v kuchyni,věděl to a klidně si usnul
,no tak jsem si nalila ještě jednou 2 dcl a byla jsem úplně Ko a v noci mi bylo a ráno pěkně blbě ![]()
No a teď si nadávám,protože chodím od ničeho k ničemu.
Teda od PC sem a tam.
Ahoj holky,
to tada koukám jako blázen, tolik nových maminek!!! Já teda taky občas někam nakukuju
, ale teď toho času naní, takže jsem ráda, že dočtu alespoň vás!!
Každopádně vítám nové maminky - Kíťu, Janicu a Katuš !!!!!
Báro - to je paráda, že už cítíš, že hubneš!!! Podle oblečení je to nejlepší způsob!! Já mám dnes pocit, že jsou mi taky volné rifle, ale u mě to je bohužel tím, že jsou vytahané!! Až je vyperu, tak mi budou OK!
Kik - jestli jí to stačí, tak bych jí zbytečně nic nefutrovala!! Jestli je spokojená, tak příkrm nepotřebuje!!!! Myslím, že některé děti jsou buďto žravci a nebo nežravci
!!! Fakt jí bude možná ke spokojenosti stačit méně!! A 400g za měsíc není tak málo!! Simča přibrala 600g a mudra se rozplývala, jak krásně prospívá!!!
MIRUŠ - myslíme na tebe holka, ať si to nádherně užijete, je to jen váš den, tak si ho vychutněj po svém!! Nenech se vytočit, případné nepříjemnosti házej za hlavu!!!!!!
Jinak všem oslavencům - vše nej nej nej........