Poradna duly
Jana Čurdová
Taky vítám Kiťu
![]()
To je stejně zvláštní, jak se ještě maminky přidávají a přiznávají, že šmírovaly
![]()
A k tomu odstříkávání po 30minutách - to by snad člověk nic jiného ani nedělal, než nepřetržitě odstříkával
Já bych to viděla reálně - tak po 2 hodinách.
Hezký večer, hodná dítka a klidnou noc.
Kim taky si myslím, že odstřikávat co 30 min. není vůbrc reální, myslím že pro tvorbu mlíčka ¨děláš maximum.. třeba je top stresový, z toho co jsi musela prožít v nemocnici. Zkus jíst polívky. Já piju skoro litr mlíka denně, jim jogurty a sýry ![]()
Na ty odkazy, co jsi tady dávala, se pak podívám ![]()
Já používám už 4 měsíce obyč látkovky, čtverce, jsem spokojená a žádný problém nebyl… no nejlepší profík je tady Majuška, nedávno tady házela odkaz pro berušečky… třeba to ještě najdu ![]()
Báro myslím, že Martínek má váhu ok. Karolínce navážili v uterí 7980g a to měla teprve 4 měsíce ![]()
Martínek bude nejspíš velký po Martinovi ![]()
Dobrou noc holky
![]()
Kim - tak to pak jo. To by reálné bylo
Mám dojem, že tou stimulací bradavek se tvoří ten hormon -myslím, že je to ten oxitocin- kterej podporuje tvorbu a spouštění mléka (doufám, že neplácám úplný blbosti, ale myslím, že jsem to taky tak někde kdysi četla).
Holky díky moc za přivítání. Tak tedy: jmenuju se Pavla, je mi 28 let, bydlím v Soběslavi což je 20km na jih od Tábora a 10.7.2007 se mi narodil Honzíček /3360g a 50cm/- nyní 7400g a 69cm. Je to mé druhé dítko, doma už máme téměř 5-tiletou Kristýnku které říkáme Kiťo, od toho ta moje přezdívka. A zrovna dneska máme s manželem 5. výročí svatby tak se nezlobte, ale musím se mu jít věnovat
.Tak papánek, zítra se určitě objevím!
Ahoj holky,
tak jsem si ten net zakázala a mám docela absťák.
Od rána mám bloklý krk („nesu pivo“ - „a otočit celým tělem se můžeš? No tak si nestěžuj…“
), bolí to jak čert. Normálně bych se nadopovala brufenama, když ale kojím… ![]()
Vítám u nás další maminku šmíračku Kiťu a ostatní - ovšem jen ty s dobrým úmyslem - honem, hlaste se, než to zamknem !
Vidíte - nakonec byla madam Lucia k něčemu dobrá
(a teď mě zažaluje…
)
Jej - kdo se to ptal na Borůvku a A&F vestičku ? Tak - Borůvka je super prodávající, když se zboží nelíbí, vezme to bez problémů zpět. Ta vestička se mi líbí taky, volila bych asi L, protože bych pod ní dala tlustej svetr, aspoň já tak chodím oblíkaná.
Tak - dotaz - holky v čem perete ? Já mám Lovelu, sice malinká je bez pupínků, ale ten prášek nevypere NIC barevnýho - no přiznám se - mám explozivní dítě - i několikrát denně a často mi proteče až na zádíčka. Takže před každým praním vezmu žlučové mýdlo a bodyčka drhnu v ruce a to mě fakt neba.
Baruš - tys tady chválila ten AMWAY spray? Zrovna Borůvka AMWAY prodává, tak do něj asi půjdu.
Jej - stránka 1600 !!!
(bože - živě si vzpomínám, jak jsem jásala nad číslem 500… nežvaníme nějak moc ? teda že jsme si vůbec našly čas na porod…
)
Jo - eště jsem si vzpomněla - holky, která máte fusak Emitex ? Já ho teď vytáhla a docela mě štve, že ten zip po stranách není až nahoru, končí u té oranžové části a na malou tam táhne…Máte to taky tak nebo já jsem gramla a dělám něco blbě ???
a kromě toho se tam vleze už jen tak tak… ![]()
ahoj holky,
Lucinka málo přibírá, má jenom 5410g, jsem z toho nějaká přešlá. Tak ona chudina poslední dny asi brečela hlady a já ji v tom nechala
Tak musíme po každým kojení dokrmovat Nutrilonem. Jenže dneska večer nechtěla ani prso- tam totiž asi už nic nebylo, ale nechtěla ani ten Nutrilon, zkoušela jsem lahvičku, lžičku, ale nechtěla vůbec nic a jen brečela hlady. Po dvou hodinách breku nakonec usnula. Vůbec nevím co s ní mám dělat. Přitom piju kojící čaje, každý den si dávám jogurt, pribináček, sýry i mlíko, kojím přes den každé dvě hodiny a mlíko není
Kdyby aspoň vypila ten nutrilon, tak bych to tak neřešila.
Navíc očkování se dnes nekonalo, protože k tomu kašli jí začalo hnisat očičko, chudina ho má celý zalepený a nateklý a má i trošku teplotu. Tak máme zavolat hnedka jak bude bez teploty, aby nám ta první hexavakcína „nepropadla“.
Tak jsem z toho nějaká přešlá. U doktora celou dobu brečela, tak jsem si úplně zapomněla říct o něco na kašel.
Jinak taky vítám Kiťu . Obdivuju tě za tu výdrž nás jen číst a nereagovat. Do jižních čech občas jezdíme do Sezimova Ústí, Honzovy rodiče tam mají chalupu.
Tak třeba se ještě někdo přidá, jestli to teda stihne
Jinak Rozárko díky, že ses toho tak ujala (myslím toho zamčení diskuze).
Ještě ke křesílku Fisher Price- na mimibazaru prodávají nové za 1200 Kč.
Příspěvek upraven 02.04.16 v 23:39
Dobrý večer,
Kiťo vítej, jsi moje jmenovkyně ![]()
Kik to mě mrzí s Lucinkou, snad to brzy přejde. S tím že máš málo mlíčka si nelam hlavu, ale hlavně aby Lucince zachutnal ten Nutrilon ![]()
Petruš zrovna si říkám, že na to, že tomu tady skoro všechny říkáme požírač a že se snažíme tuto diskusi co nejvíce omezit, toho nakecáme čím dál víc, skoro jako před porodem ![]()