ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1659
8.11.07 12:29

Jo, Majuško, tak tohle taky můžu, teplá sekaná z obchodu, to mi úplně připomíná dětství, kdy mi ji mami občas koupila. Mňam! :wink: Takže dobrou chuť, bych si ji taky dala. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
8.11.07 12:30

Ahojk :D

Taky souhlasím s uzamčením dikuse!

Dneska jsem zjistila, že ty spešl kaše pro PKU přestala jedna vyrábět, takže budu muset sehnat ty od té druhé firmy, snad je ještě dělají. JInak jsem zjistila, že u nás v Porubě je další miminko s PKU, je cca o měsíc mladší než Teo :(

Očkovaní zatím nejsme, jdeme v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
8.11.07 12:33

Minonko, úplně nejvíc doporučuju Perfect Days v Divadle na Zabradli (www.divadlonazabradli.cz - listky se daji objednat on-line), nebo taky je skvělý Cizinec v Divadle ABC (www.divadloabc.cz). Tyhle dvě hry naprosto doporučuju, nejsou to bezduché komedie, fakt se pobavíš a je to kvalitní zábava. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
8.11.07 12:42

Díky Oli !!

Miruš - to je smůla!! Možná si teď budete s další maminkou vyměňovat cenné rady ohledně PKU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
8.11.07 12:46

Ahojky,
zdravím z práce. Marťu jsem odevzdala mé matce a šla jsem si sem „odpočinout“ :lol:
Jsem taky pro uzamčení diskuse!! Bude to tak určo lepší.

Zuzko, Kim s tím buzením po hodině v noci to je fakt hrůza, to bych nedala.
A Zuzko klidně se vypovídej!! Uvidíš uleví se Ti!!

My máme noci čím dál tím lepší. Dneska spal od 20:00 do půl 7!! Sice kolem půl jedné jsem musela držet cumlík v pusině, ale i tak, super noc. V půl 6 jsem ovšem kontrolovala, jestli je OK :-) jsem histerka, ale byl úplně ťuhý :lol: Pak jsme si zdřímli ještě od půl 8 do půl 9. Ovšem pak když jsem Vás chtěla dočíst, tak se pán předvedl. Řval jak tur, až jsem myslela, že se zadusí. Asi žárlí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.11.07 12:47

minonko ,při pomyšlení,že nás čte třeba nějaký náš uchylný soused,jsem ti to aději poslala SZ :roll:
Miruš ,to je zlý,ale budete mít s Teikem aspoň v Ově někoho s kým se třeba můžete scházet,ne?
Jen aby to ještě byli rodiče s kterýma se dá mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
8.11.07 12:49

Ahoj holky,
co to čtu? 8O ZAMKNOUT!!!!!!! :lol:

Kim,vítám vás doma!!

Miruš,obr gratulace k super hodnotám!!!

Já nestíhám,každý den mám něco naplánované snad a do vánoc..

V sobotu jdeme na Vítání občánků,už se moc těším :D

Vařím,tak musím jít,přijde k nám dnes už druhá návštěva :roll:

Přidávám se k Báře-kopl-požírač času!!! :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
8.11.07 13:00

Dorce přeju vše nej ke 4. měsícům!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.11.07 13:02

Ahoj holky,

jo jo, bylo fajn potkat Handi u doktora! Já z toho měla moc příjemný pocit, který mi vydržel až domů. Teď už je mi skoro do breku, protože malej zase brečí a nejde utišit! :( Nemá hlad, je přebalenej, teplo ani zima mu neni, chovat se nechce, uspat nechce. Tak si sám brečí v postýlce a mně je mi ho moc líto. Jenže fakt nevim, co s ním mám dělat. Když ho zvednu tak je to bohužel ještě horší :(

Zuzko , tak jestli ani po příkrmu Daník nespinká, tak se o to asi ani nebudu pokoušet. Stejně všude píšou, že zdravotnická organizace doporučuje do šestého měsíce jen kojit. Jen kdybych neměla mlíčko, tak by se holt nedalo nic dělat. Ale zatim ho snad mám dost.

Já vůbec nevim, proč brečí. Takovym nešťastnym způsobem. Ani hrát si nechce. Nechce prostě nic. Zato já bych se nejradši zastřelila :(

Jo a pro uzavření skupiny jsem taky! Kdoví, kdo sem kouká.

Rozárko , doufám, že to s tím zápěstím už máš lepší. Mně se naštěstí taky ještě nepodařilo pustit malého, ale bojim se toho. Ta bolest je v tu chvíli skutečně neovladatelná.

Jdu znovu zjistit, proč tak pláče :(

Handi , tady je ten odkaz na to mateřské centrum. Zítra zkusim jít na to cvičení na míčích
 http://www.klubk2.cz/homepage.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
8.11.07 13:09

Milo těžko říct. Každý miminko je jiný a může i jinak reagovat na příkrm. Fakt nevím. Ale jestli máš mlíčka dost, tak bych to asi neřešila. Jenže já jsem většinou večer už vypitá. A nemůžou vás trápit zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
8.11.07 13:11

:lol: :lol: :lol: Zuzko, to zní dobře, že seš většinou večer vypitá! Teď jestli čte někdo nezasvěcený, tak si o tobě musí myslet… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
8.11.07 13:15

Majusko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.11.07 13:17

Zuzko , je to možný, že zoubky, ale zatim neni nic vidět. Tak fakt nevim. Teď jsem ho zvedla z postýlky, sedí mi na klíně a kouká, co píšu :) A konečně nebrečí! Jsem zvědavá, jak mu to dlouho vydrží.

Handi , mimochodem, moc Ti to s těmi krátkými vlasy slušelo!!

Holky, zvažuju koupit to křesílko od Fischera, o kterym jste tady včera psaly
http://www.babydracek.com/…robnosti.php?…
Jste s ním spokojené? Jak je to s houpáním? Houpe se nějak setrvačně aspoň chvíli samo, nebo je potřeba ho pořád houpat? Adi chce pořád něco pozorovat, tak by mu to mohlo vyvohovat. Doufám. Protože v autosedačce ho to nebaví.

Ještě s tím usínáním. Vím, že kdybychom jeli ven, tak usne. Jenže, to bych musela být pořád venku. A to není po skoro probdělých nocí v mých silách.

Světe div se, emimino Adínka baví. Pořád kouká a nepláče! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
8.11.07 13:21

Mílo , díky za odkaz, kouknu na to.
Je mi líto, že se Adámek tak trápí - a trápí i Tebe. Taky nevím, co poradit. Kdyby to chtěli být zoubky, zkusit chladící kousátko. Nebo třeba dát ho do šátku nebo do klokanky, já vím, že je to taková beznaděj, když se nadá ničím uklidnit. :cry: Tak snad jen přeji, aby ho to rychle přešlo a byl z něj zase usměvavý klouček.

No nic, jdu dát prso. Tak se zatím mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
8.11.07 13:26

Jj, taky jsem Danečka šoupla do klokanky. Zatím je docela hodnej… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie