ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
7.11.07 22:41

Není to tak, že do zamčené diskuse se už nedá přispívat? Takže bychom nemohly ani my, ale to nevím jistě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
7.11.07 23:49

Holky, já jsem tak ráda, že to emimino je. Vždycky mě to uklidní, když čtu, že je to všude stejné.
Handi , když jsem četla tvůj příspěvek, tak to je jako kdybych ho psala já. Náš dnešní den probíhal úplně stejně, řev, řev, řev. Usnula jen na hodinu a to jsem si akorát stihla ohřát pizzu a zaplatit věcičky z mimibazaru. Zkoušela jsem utěšování všeho druhu: hrazdičku, šátek, papání, přebalení, zpívání, tancování, a různé blbosti jako třeba šeptání do ouška, které většinou zabírá a nic. Lucinka se prostě dneska přepla do vřeštícího módu. Ve čtyři hodiny konečně po kojení usnula, tak jsem padla s ní a připadala si naprosto neschopně- všude kolem bordel jak v tanku a já spala. Jinak slovo depilace mi už taky nic neříká, plánuju to už několik týdnů, stejně tak jako lakování nehtů, masku na vlasy atd atd.

Včera v noci jsem měla šok, tak strašně jsem se lekla, kolem druhý ráno nám začal řvát monitor dechu. A já to ani neslyšela, vzbudil mě Honza, když zakřičel - monitor a já jak jsem byla rozespalá, tak jsem si myslela, že asi honza vzal lucinku přebalit a zapomněli jsme ho vypnout (v noci ale už dlouho dobu nepřebalujeme) a pak mi to došlo. Vylítla jsem z postele jak blázen, zatřepala jsem s ní a tím jí probudila. Doufám, že to byl jen planý poplach, protože byla naštorc postýlky a úplně nakraji, tak asi sjela z dosahu monitoru. Hned jsem si vzpomněla jak jsme tady probíraly ty syndromy náhlého úmrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
7.11.07 23:57

Oli , jsem ráda, že se kabátek líbil. To je mi úplně jasný, že chlapi nemají pro oblečky pochopení, Honza je v tomhle úplně stejnej. Proč bych si měla kupovat kabelku, když přeci už jednu mám, že? Jinak jsem si teď uvědomila, že jsem asi prošvihla tvoje narozky, tak dodatečně přeju všechno nej nej nej, ať ti Terezka dělá jenom radost.

Mirko , taky gratuluju k dobrým výsledkům a doufám, že vám takhle dobré už zůstanou.

A taky gratuluju všem miminkám k prvnímu přetočení na bříško. Handi , neboj, ono to příjde brzy. Lucinka taky celou dobu byla jen na zádíčkách a bříško nesnášela a potom tak dva dny se začala obracet na bok a pak zničehonic otočky na bříško- ale musí na to mít náladu.

Rozárko , máš moc pěknou fotku v metříku, Mareček je tam takovej velikej a moc mu to tam sluší.

Zítra odpoledne jdeme na očkování, ale nevím, jestli nás oočkuje, protože máme kašel. No nic, jdu spát, koukám, že už je půlnoc. Tak dobrou a klidnou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
8.11.07 07:42

Ahoj kočky,

tak s těma šmírákama mě to taky napadlo…Na BC o tom vyšel i deníček. Taky bych nechtěla, aby tu někdo čet, co píšu a pak třeba použil proti mě :evil:

Ta termoska - co koupit hliníkovou láhev? Je štíhlá a lehká. http://www.allinsport.cz/…l-p-283.html?… nebo http://vodahory.cz/…op/2932.html nebo http://www.prooutdoor.cz/withsubs.php?… - tady maj i půllitrovku placatou.

Já byla včera na aerobiku a přihlásila sem se na úterý na spinning.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.11.07 08:18

Ahoj holky,

koukám, že je to skoro všude asi stejné. Ame , u nás doma je podle mě taky bordel, ale už se tím nestresuju. Prostě nevim, kdy to mám uklízet. Jsem ráda, když zvládnu ranní hygienu a stačim se nasnídat. Nevařim. Jsem ráda, když si udělám čaj. Žehlení mě kupodivu baví, jenže žehlím max 1× za týden, protože dřív to prostě nestihnu. A i tak to dělám večer, když už malej spí, přes den to fakticky nejde. Když je prcek vzhůru, tak se mu bohužel musím neustále věnovat. Jakmile s ním nelítám po bytě, neukazuju mu hračky, lustry :lol: a podobně, tak je řev a řev a řev.
Handi , ještě k vítání - kolíbka byla fakt super! :) A bezva, že jste nám ji nepokakali :lol:
Holky, já nevim, jestli Adama nemám přikrmovat. On se v noci už asi 14 dní budí po té hodině, dvou a chce jíst. Nevim, proč to dělá. Jestli má hlad, nebo chce prostě jen nějakou činnost, ležet ho opravdu moc nebaví. Většinou si totiž cucne max pět minut a zase usne.
Rozárko , jestli se nepletu, už před časem si říkala, že Tě bolí zápěstí a že tam asi máš zánět. Tak já ho tam teď mám. Dostala jsem na to nějaký gel, ale moc mi to nepomáhá. Jak si to kurýrovala Ty? Bojím se, abych malýho někdy neupustila, protože když mě to při určitým pohybu zabolí, tak je to taková ta bolest, kdy všechno reflexivně pouštim z ruky :(
Tak hezký den. Ať mimísci nezlobí! Si to zasloužíme, ne? :)
A ještě Miruš , svatba už je na spadnutí, že? :) Přeji ať se vám povede! Těšíš se? :)
A poslední věc - včera jsme byli na kontrole. Dostali jsem druhou dávku hexavakcíny a máme 6340g a ďábelských 66cm. Až budeš mít, Miruš, čas… Díky :)
Tož, pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.11.07 08:29

Dobré ráno :-)

Holky s tím zamčením to určitě půjde,vím,že to první řešily holky z prosince 06 a pak se přidali i další.Jsou teď v uzavřených skuponách,přidat se tam případně může někdo přes admina nebo SZ.
Co vy na to?Kolikrát si taky říkám,že tu žvatláme až dost konkrétně intimně.Na to aby to někdo šmíroval.

Kik ,děkujeme ;-).Mareček je velký kluk :-).Potřebovala jsem něco v koupelně a bolela už mě ruka,tak jsem ho na chvíli na sucho hodila do kyblíku a když jsem viděla,jak mu to tam sluší,letěla jsem pro foťák :-)
Milo, ad zápěstí.Vše je to buď od páteře nebo prostě,jak zajišťuješ při nošení prcka a máš ruku podsunutou mezi jeho nožkama v nepřirozené poloze.
Patlala jsem to brufen gelem,a fixovala obinadlem.Přesně jak píšeš,že ho pustím mám strach pořád.Nemám to doléčené,už se to 3× opakovalo a při některých polohách pouštím cokoliv z rukou.Marečka tedy ZATÍm ne,ale děsím se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
8.11.07 08:29

Milo malej po dokrmu na noc spí 4 hodiny a pak se stejně budí po hodině, dvou… tak já nevím… a když ho kojím v noci, tak si cucne tak 5, 10 minut a usne. Dneska dokonce o půl pátý a o půl šestý zatahal tak třikrát a pobrekával, pít už nechtěl. Prostě se asi stejně nevyspím. Blbý je, že teď usíná tak v sedm a to i kdybych chtěla, tak nezaberu a budí se kolem 12 a pak po hodině po dvou, takže toho spánku fakt moc nemám taky. Než ho nakojím a zaberu, tak vstávám… A od šesti, půl sedmý už jsme vzhůru úplně a musíme si hrát, jinak je řev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
8.11.07 08:30

Sakriš, zase tučně… omlouvám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.11.07 08:32

Tohle se vám zobrazí pokud kliknete na uzavřenou skupinu a nejste členem.
//
Promiňte, ale jen členky skupiny mohou číst témata v tomto fóru, zkuste Uživatelské skupiny //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.11.07 08:33

Zuzi,nic se neděje,neomlouvej se :-)
S tím spaním je mi tě líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.11.07 08:40

Holky,poprosila jsem o pomoc při uzavření skupiny Lesinku :-) Čekám na odpověď co je k tomu třeba.
Souhlasíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
8.11.07 08:41

A kššš…končím,musím vařit,mám doma Tedíka a manžílek včera nedostal ani polívku a v poledne jdeme do poradny a snad i na 1. očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
8.11.07 08:48

Já souhlasim s uzavřením, budem se cítit líp a nebudu muset přemejšlet, co napíšu :wink:

Já jdu taky, musim si namočit hlavu - přeležela sem se v noci a vypadam jako debil :evil: a pak hrát s Emi. Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
8.11.07 08:53

Ahojky,

Rozárko - já jsem určitě pro, po tom úterním vpádu, se mi nepříjemně píše i pozdravení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
8.11.07 08:57

.

Příspěvek upraven 02.04.16 v 23:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek