Poradna duly
Jana Čurdová
Handi , to nevadí, tak jsi přivítala Kik doma z jejich odpolední procházky venku.
Akorát jsi změnila Lucinku za Sebíka, ale to je jen detail… ![]()
teda holky, DIKY, ZE JSTE!!!
Uklid mam objednany na utery, kosmeticka prijde pristi vikend
A psychicky se budu programovat zadoucnejsim smerem. A nektere vase tipy zapracuju ![]()
Dorka se dneska dvakrat v ohradce prekulila z briska na zada v latkove pline (pro znalce: popo one size flanelka)
ted ji drzim v naruci a ona me tak krasne drzi za krk… je to uzasny zdroj endorfinu!!!
papa,
ame.
Oli - no právě - vypadá to, že jsem pomotala miminka, ale mě se jen popletly ty nicky
![]()
Baru - no já si říkala, že už tady nebýváš tak často ![]()
Handi - moje princezna je na tom s motorikou úplně stejně, záda vedou, na břichu to dává max 5 minut, pak se začne šíleně vztekat, ani náznak přetočení, na zádech - novinka dneška - začíná zvedat nožky a přepadává na jednu nebo na druhou stranu.
Jo - a ndeska při našem „paci paci“ se začala poprvé smát nahlas - takové to kašlání, ale najednou koukám - SMÍCH !!! Holky, já se normálně rozbrečela štěstím !
A ještě jedna úvaha - vzpomínala jsem na to, co si tady říkáme, jaké trable (a mnohdy i intimnosti) si důvěrně svěřujeme… no a vlastně vůbec netušíme, kdo všechno nás potajmu čte… ![]()
Miruško , s tím ventilátorem jsi mě teda dost pobavila, ale uklidnila jsi mě, že Ondra není jediný, kdo zbožňuje lustry všeho druhu ![]()
Jinak děkuju moc za rady, jen jsem se chtěla zeptat k té termosce, když se musí všechno miminům sterilizovat, jak to děláš s tou termoskou, když jsi říkala, že to není žádná speciální? Jo a tu studenou vodu, to teda vozíš s sebou v té origoš velké pet lahvi?
Petruš : Tak to si říkám taky, kdo všechno nás může šmírovat. Říkám si to od té doby, co mě tchyně „vystopovala“ na BC.
Mabu : Studenou vodu nosím v půllitrové lahvi od čaje. Pořádně jsem ji vymyla a vždycky do ní naliju převařenou vodu. Do termosky vždycky naliju vřelou vodu a vyliju ji a potom tam naliju novou.
Miruš , myslíš, že by bylo dobré na tu horkou vodu mít třeba něco takového? http://www.deticky.cz/…a-nerez.html?… my máme doma jen opravdu velkou termosku, tu bych s sebou netahala.
Miruš - tak přesně na tebe a kauzu „tchyně“ jsem si vzpomněla včera. Škoda, že naše diskuze nejde uzavřít…
Mabu: já to asi přehlídla, Ty už vůbec nekojíš?
Jinak jsem si taky říkala, kdoví kdo to čte, nezamkneme se přece jen? (A uvidíme, kolik mamin se k nám ještě přidá, které nás četly
)
Já myslím, že vy ani jedna nevíte, co je to bordel v bytě
měly byste to vidět u nás ![]()
Hurááá, dneska jsme se taky poprvé přetočili ze zad na bříško
2× za sebou, takže to žádná náhoda nebyla.
Holky poraďte mi prosím. Nemám sterilizátor a vyvařuju odsávačku a lahvičky jenom v čisté vodě. Je to ale docela hnus, protože je pak všechno úplně bílé od vodního kamene. Je to takový bílý prášek. Myslím, že ty Báro máš na to nějaké tablety ne? Pomohlo by to?
Sakriš nejsem přihlášená
To jsem prosím já Pajk ![]()
Jsem se musela raději přihlásit, abyste na mě nenadávaly
Taky jsem pro uzamčení, ale jak by se k nám potom mohl někdo přidat? Přes SZ?
PAJK, tak to moc gratulujeme Martínkovi! Malej to taky několikrát zopakoval, ale ještě mu to malinko pokulhává. Ty tablety se jmenují Milton, ale já ještě nepoužila
Používám sterilizátor do mikrovlnné trouby, mám Chicco a stál jen 490Kč, ale tobě se asi moc nevyplatí, co?
Jinak si představte, že dneska byla poslední hodina Pilates, chodí nás tam málo a bude to až v lednu
Takže jsem v háji, dostaly jsme letáčky se cvičením a tip na knížku Pilates tělo v pohybu, takže bude cvičit doma
V téhle díře jménem Blansko se jinde Pilates necvičí …ach jo, jsem tak naštvaná, že jsem z toho dostala depku:-( Tak mi Martin stáhl Pilates na netu a budi cvičit, ale prý stačí 20-30 minut denně.
Tak jsem si postěžovala a jdu do hajan. AME, teď se cítím podobně jako ty
Zapálím si aspoň pomeranč na depku ![]()
Dobrou!
Holky,
mám otázečku na vás, co jste si objednávaly na MMB něco od zn. Abercrombie & Fitch. Chtěla bych si objednat vestu a nejsem si jistá velikostí. Něco nosím M a něco L nebo 38. Od koho jste si objednávaly? Mám ji vyhlídnutou od Borůvky. Můžete poradit. Moc moc děkuji.
Mabu : Já mám úplně obyčejnou termosku za 120 kč a vydrží v ní voda dost dlouho teplá. 460 kč za termosku se mi zdá moc! Mám půllitrovku a je krásně štíhlá, na výšku mi vejde akorát do tašky od kočárku a tím, že je štíhlá, tak nezabere moc místa. Já bych koupila nějakou obyč termosku. Myslím si, že tam cenu udává dost značka. S tou z Ikey jsem spokojená. Když jsem to testovala, tak mi jakžtakž teplá vydržela cca 15 hodin a to jsem ji tam nalila vřelou a po 15 hodinách byla akorát na použití. Ale stejně by té vody na tak dlouho bylo málo a taky kvůli bakteriím bych ji tam tak dlouho nenechala.