ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
7.11.07 17:18

No, tak u nas je to jak kdy…Třeba dneska od oběda je tu horor. E řve jako pavián, nemůže zabrat. Celej den tu padají tratary, tak sme zůstaly doma, tim pádem je nevyspalá. Teď sem jí uspala u prsa, ale vidim to opět tak na max.20min. No, ale pak už pudem koupat a spát a já na aerobic.

Takže hlavu si meju každej den - musim - mastí se mi hodně vlasy. Buď večer nebo ráno. Dřív sem vstávala v půl 7 s Honzou(snídáme spolu) a Emička až v půl 9, takže sem měla spoustu času pro sebe. Teď se budí v půl 8, takže jí šoupnu do lehátka mezi dveře do koupelny a dělam, co potřebuju. Kouká na mě, po ránu jí to eště baví. Taky pokud potřebuju uklízet nebo vařit, tak nejlépe dopoledne, to má eště E dobrou náladu a vydrží na mě koukat. Pokud začne mrzoutit, dělam u toho různě opičky a to jí eště na chvilku zabaví. Luxování, vytírání děláme většinou spolu s Honzou. Někdy tedy i sama, Emičku umístim podle nálady. Klidně je i v místnosti, kde luxuju. Pokud neni zpruzená, tak jí to neva. Vařim si na několik dní. Mohla bych vařit každej den(čas by na to snad i byl, ale to bych nesměla v tom čase dřepět tady :oops: ), ale mě to tak strašně neba…
U věšení a sbírání prádla mě E pozoruje(sušim na sušáku v dětskym pokojíčku).

Holky, malá už taky tak pěkně neusíná. Každej den tam teď půl hoďky kvílí, ale nemá to grády, tak je to eště dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.11.07 17:20

Ame : Většinu věcí stíham, když malý spí, ale třeba ani včera ani dneska přes den spal max. 0,5 hodiny, takže co jsem potřebovala, tak jsem dělala až večer, když usnul. Jinak doma máme většinou bordel, jak v tanku :oops: :oops: :oops: Péči o sebe většinou zvládám, malý se chvíli zabaví sám třeba na dece a nebo kouká na window art obrázky, co jsem mu dala na dveře. Obrázky miluje :D No a taky lustry všeho druhu, takže pár minut vydrží i pod lustrem, vede ventilátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17969
7.11.07 17:24

Amě, pro tvé uklidnění - zkus si představit, jak to vypadá u mě doma :lol: Je faktt, že občas už i dobrovolně zamete Anička nebo mi pomůžou děti sebrat prádlo, ale třeba žehlení jsem už neviděla aspoň týden :wink: Prostě je hromada jak Himaláje a odebírá se, občas něco vyžehlím, vzepnu se k výkonu :D Dneska už jsem se ani nestyděla, když mi au pairka převlíkala Zuzku a dostala na to nevyžehlené dupky, ostatně ona je naštěstí v pohodě (a Zuzce je to dost jedno). Aby to nevypadalo - větší děti chodí oblečený celkem slušně a ani ty malé nejsou jako ze smeťáku :P Počkej, se třetím čtvrtým prckem budeš třeba už nad věcí (ne že by mi to nevadilo, když se prokopávám bytem, kde mi v cestě stojí kromě Himalájí různé slimáčí domečky z kartonových krabic, drahocenné výtvory z lega, které se NESMÍ rozebrat ani přenést jinam nebo věčně zapomínané bačkory a milion dalších pokladů. Ale holt přednost má - všechny nakrmit, zabavit, přebalit a mezitím se třeba napít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
7.11.07 17:30

Já myslim, že s počtem dětí se úměrně zvyšuje i nepořádek v bytě…takže holky, jestli máme teď pocit, že máme doma bordel, tak si myslim, že teprv poznáme zač je toho loket, až děti začnou roztahávat hračky po celym bytě :D

No a žehlení to je u nás taky síla. Nedávno sem se vybičovala k vyžehlení asi 5 praček :oops: Já žehlení nenávidim, takže co neni vyloženě sežvejkaný, nežehlim… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
7.11.07 17:36

hm, tak už je zase vzhůru a pokračuje, kde přestala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
7.11.07 17:47

tak já se momentálně přidávám s neskutečným bordelem v bytě…a to zítra čekám kámošku a plánovala jsem si, jak dneska poklidím, vyžehlím, atd. Jenomže CHYBA!!! Nic neplánovat!!! Tomášek je od rána příšerně protivnej a každou chvíli řve a řve a není k uklidnění. Úplně zrudne a tlačí to ze sebe, no hrůza. Ke všemu mám od rána migrénu jako prase a ten jeho křik mi vůbec nepřidá. Ach jo…nechtěla jsem si stěžovat…ale dneska snad poprvé je mi do breku, že na to prostě dneska nemám :oops: :cry:
No vidím to tak, že až přijde manžel z práce (a to nevím, kdy bude).....předám mu Toma, ať si s ním hraje, pak ho už jen nakrmím, a půjde snad spát......a já začnu konečně uklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
7.11.07 17:47

Především…
Gratulace Teikovi -zvládáš to bravurně,kluku :-)
A bude noc klidnější,že ,Miruš a Pavle.
Moc vám to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
7.11.07 17:48

Pořád na to zapomínám:

Kik - vítám Vás se Sebíkem doma!
Miruš - grutluju k nízké hodnotě a přeju, ať to vydrží.
A taky gratulace všem co mají mininarozky - doufám, že jste měli krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
7.11.07 17:55

Jinak k té meněcennosti, Ame

Každý den je někaký… každý den aspoň trochu mám pocit,že nezvládám. Děti,manžel,svačiny,obědy,dennodení vaření a uklízení…a zvláádám,nezvládám.
Co je to pletová maska?Depilace nohou?
No,matně si vzpomínám :-)
Neboj,nejsi v tom sama :-)
Ale vysávat jde s prďolkou/buď v šátku nebo malej v lehátku/,vytírám,když malej spí nebo ho tahám za sebou-před sebou v lehátku.Psa venčíme v šátku a mezi tím se vaří polívka.
Vše je to o organizaci práce 8O :twisted: :wink:
Většinou je to dost na bednu :roll:
majuško,on se sice bordel s počtem dětí zvětšuje,ale dá se to zvládnout.
Jen někdy padám na hubu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
7.11.07 17:59

Miruš , blahopřeju k dobrým výsledkům! To je prima, člověk má hned lepší náladu a svatbu si ještě víc užijete! :D

Kik , já jsem si včera vzpomněla na vás s Lucinkou, jak Lucinka řádí v postýlce. Když jsem šla spát, tak Terka měla jednu nohu prostrčenou šprušlema ven, zdála se mi „úplně“ vykloubená, ale samozřejmě jsem ji nebudila, abych ji nohu dala zpátky, nebudu dráždit kobru bosou nohou, když už jednou usnula, tak si toho vážím. :lol:

Jsem pro pražský srazík! musíme něco naplánovat :wink:

Jo, Kik, zapomněla jsem ti napsat! vytasila jsem se doma s tím novým kabátem a davidovi se moc líbil! a pak se smál a říkal, jestli si budu na každou sezonu kupovat nový model… :twisted: ha,ha,ha,ha, tomu vtipu jsem se nezasmála.. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
7.11.07 18:02

.

Příspěvek upraven 02.04.16 v 23:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
7.11.07 18:04

Já úplně zapomněla - Sebik se před chvílí otočil z bříška na záda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
7.11.07 18:08

Kim , tak to je Sebík šikovnej! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
7.11.07 18:15

jééé, to je Sebík šikula. A omlouvám se za zblbnutí - vítala jsem samozřejmě doma z nemocnice Kim a néé Kik. :oops:

Já Tomíkovi trochu pomáhám, aby se přetočil alespoň na bok, ale ono se mu to hrozně nelíbí. Je prostě spokojenej na zádech a hotovo - je to v tomhle ohledu pěknej lenoch. Jinak mrská rukama nohama pořád, ale otáčet se asi nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.11.07 18:18

AME, od té doby, co nesedím půl dne u PC kupodivu stíhám :-) Dnes jsem v pohodě uvařila, vyluxovala a ještě vyžehlila (jen malýmu), jinak mám taky paní na úklid, ale většinou chodí 1× za 14dní a je tu potom třeba i 6hodin, když žehlí :-) PC je fakt neskutečný žrout času!!! Hlavu si umývám každý třetí den obvykle ráno, než jde Martin do práce a nebo s malým v koupelně v lehátku :-) Jinak úklid průběžně, hlavně když malej usne večer, ale snažím se to tak nějak udržovat, luxuju i 3-4 týdně, takže paní na úklid dělá vždycky ten echt pořádek, já bych se zbláznila, kdyby bylo vyluxováno jen 1× týdně, na plovoučkách je všechno vidět :evil: Ale nevařím pravidelně! Max 3-4× za týden. Malej doma totiž nespí, takže jsem dneska vymyslela fintu a jelikož jsem zmokla už dopoledne a odpoledne se mi moknout nechtělo, šoupla jsem ho do kombinézky a do spacáku, postýlku přišoupla k otevřenému oknu a on spal 2hodiny! Takže to hodlám praktikovat i nadále.
Jinak nezouchej, já škubání nohou taky zanedbávám a hodně věcí se snažím hodit na Martina, třeba teď má malýho a já si vyřizuju maily. Tak hlavu vzhůru, zase bude líp!

Miruš, veliká gratulace k lepším výsledkům! To je moc fajn!

Malej se dneska sám porpvé otočil ze zad na bříško, tak jsem měla radost, blbý je, že už ho musím pořád hlídat :-)

KIM,řekla bych, že u příkrmů čajík ano, alespoň já dávám.

Holky tak se tu mějte, až budu mít víc času, dám fotku do galerky, jak spí malej u okna :-) Letím trápit tělo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí