ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
7.11.07 14:07

Mirko , mám radost za vás! Nádhera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
7.11.07 14:17

Mirko to je skvělá zpráva… :wink:

Báro díky za info o Nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
7.11.07 14:32

.

Příspěvek upraven 02.04.16 v 23:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.11.07 14:43

Právě mi volal kámoš, co mi bude dělat svatební kytku, růžičky jsou na cestě z Holandska :D Teda vyjely už včera… Ovšem jsou docela drahé, 70 kč nákupní cena, jsem zvědavá, kolik bude stát celá kytka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
7.11.07 14:45

Holky, já jsem tak ráda, že to malému kleslo! Minule mě to strašně vzalo, protože jsme fakt dělaly všechno dobře a stejně jsme to neovlivnili :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
7.11.07 15:16

Miru - to super, snad už to tak zůstane :D

už se to blíží viď ? :D
bude z tebe vdaná paní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
7.11.07 15:19

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
7.11.07 15:29

Kim, týká se to všech dětí, ale podle toho, co sem četla, tak děti, které budou 1.1.2008 starší 22týdnů nemají nárok na tu nejrychlejší variantu, tj.11400. Sem pěkně naštvaná, přijdu měsíčně o 4000. Emičce bude 1.1.2008 22týdnů a 3 dny :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
7.11.07 15:35

Kim konzultovala jsem to s mým dr. i s laktační poradkyní, ale nic nového jsem se nedozvěděla. Červené to nebylo, jen jsem měla teplotu a v noci mi celý prso šíleně zatvrdlo, ale ráno se mi to podařilo ve sprše rozmasírovat a malý to vypil. Uvidíme, jak to bude dál. Malý vůbec nechtěl pít, tak jsme bojovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
7.11.07 15:41

Miruš hurááá, jsem šťastná za Vás, moc gratuluju a přeju ať už to tak zůstane http://www.sirmi.ic.cz/smajl/474.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
7.11.07 16:21

Mirko gratulace Teikovi!!! Vydrzte, urcite nezalezi jenom na strave, delate pro to vsechno, co muzete!

Ted jsem byla v pokuseni psat anonymne, jak se stydim… Prosim vas, holky, jak to delate, ze stihate? Osvetlim: po porodu jsem se nejdriv snazila zvladnout vsechno kolem Dorotky, Martin prevzal nektere cinnosti v domacnosti systematicky (driv jsem si o ne treba musela rict), nektere dalsi dela na pozadani. Pomaha taky nektere veci s Dorkou, i kdyz minimalne, odjizdi do prace v sedm rano a o pul sedme se vraci, krome patku, kdy prijede bud o pul pate nebo o pul druhe. Protoze jsme jeste kolem dodelavek na dome, hodne kolem toho pobiha. Nicmene, k Dorce a Bubline (nasi labradorce) jsem se zacala snazit venovat se i Martinovi, mel klasicke priznaky cerstveho otce - citil se byt zanedbavany… Zacala jsem taky varit, i kdyz ne kazdy den. Co ale doted nedelam - napr. vysavani, kdyz Dorka spi, tak ji nemuzu rusit v te pulce bytu, kde spi, a v te druhe pulce bych neslysela chuvicku. Kdyz je vzhuru, zkusila jsem ji uz vzit do satku a vysavat s ni, ale za moc to vysavani nestoji… :( Dalsi z hlasitych cinnosti, depilace nohou - neprejte si videt, jak vypadaji! Naposledy jsem to skubala tak mesic pred porodem. A kdyz tak nad tim premyslim hloubeji, snazim se postarat o vsechno, jenom me potreby jsou na poslednim miste a tudiz na ne uz nemam cas :! No a ted me NECEKANE :cry: prepadl pocit menecennosti, kdyz tady pobiham s tyden nemytymi vlasy, oblicej si vycistim a nakremuju sotva dvakrat do tydne, pletova maska se stala neznamym pojmem.

Jak to delate? Prosim radu…

ame.

• Citovat
  • Upravit
Lia
4468
7.11.07 17:00

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
7.11.07 17:01

jo Ame - mě padá domácnost na hlavu pořád, stále jen peru nebo se točím kolem prádla, o vaření nemůže být řeč a všechno ostatní taky

• připadám si úplně nemožná, zvládnu se postarat akorát o malou, ale snad svítá na lepší časy, Vikinka se lepší, už je 3 den za sebou hodná, dopřála jsem si tak odpočinek a zítra doufám se na to vrhnu - si tak naivně myslim :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
7.11.07 17:06

Ame - já mám paní na úklid ! DOPORUČUJU !!! Přijde 1× za týden, vygruntuje, já jsem s malou na procházce, zaplatím jí 300 a mám klid. nevařím - když není manža doma, něčím se odbydu a když doma je, vaří ON ! Peru 1× za 2 dny, žehlím 1 x za týden, vlasy si myju obden, ale to mi Klárka asistuje z lehátka - už si zvykla, zpíváme si u toho spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
7.11.07 17:13

Miruško - moc gratuluju Teofilkovi k hodnotám, určitě ti chtěl udělat na svatbu radost. s ozdobou do vlasů se přikláním k čelence - nějaká tenoučká by ti moc slušela !

Kim - super, že už jste doma, Sebíčkovi posíláme pusu !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí