Poradna duly
Jana Čurdová
Právě mi volal kámoš, co mi bude dělat svatební kytku, růžičky jsou na cestě z Holandska
Teda vyjely už včera… Ovšem jsou docela drahé, 70 kč nákupní cena, jsem zvědavá, kolik bude stát celá kytka ![]()
Holky, já jsem tak ráda, že to malému kleslo! Minule mě to strašně vzalo, protože jsme fakt dělaly všechno dobře a stejně jsme to neovlivnili ![]()
Miru - to super, snad už to tak zůstane ![]()
už se to blíží viď ? ![]()
bude z tebe vdaná paní
Kim, týká se to všech dětí, ale podle toho, co sem četla, tak děti, které budou 1.1.2008 starší 22týdnů nemají nárok na tu nejrychlejší variantu, tj.11400. Sem pěkně naštvaná, přijdu měsíčně o 4000. Emičce bude 1.1.2008 22týdnů a 3 dny ![]()
Kim konzultovala jsem to s mým dr. i s laktační poradkyní, ale nic nového jsem se nedozvěděla. Červené to nebylo, jen jsem měla teplotu a v noci mi celý prso šíleně zatvrdlo, ale ráno se mi to podařilo ve sprše rozmasírovat a malý to vypil. Uvidíme, jak to bude dál. Malý vůbec nechtěl pít, tak jsme bojovali…
Miruš hurááá, jsem šťastná za Vás, moc gratuluju a přeju ať už to tak zůstane http://www.sirmi.ic.cz/smajl/474.gif
Mirko gratulace Teikovi!!! Vydrzte, urcite nezalezi jenom na strave, delate pro to vsechno, co muzete!
Ted jsem byla v pokuseni psat anonymne, jak se stydim… Prosim vas, holky, jak to delate, ze stihate? Osvetlim: po porodu jsem se nejdriv snazila zvladnout vsechno kolem Dorotky, Martin prevzal nektere cinnosti v domacnosti systematicky (driv jsem si o ne treba musela rict), nektere dalsi dela na pozadani. Pomaha taky nektere veci s Dorkou, i kdyz minimalne, odjizdi do prace v sedm rano a o pul sedme se vraci, krome patku, kdy prijede bud o pul pate nebo o pul druhe. Protoze jsme jeste kolem dodelavek na dome, hodne kolem toho pobiha. Nicmene, k Dorce a Bubline (nasi labradorce) jsem se zacala snazit venovat se i Martinovi, mel klasicke priznaky cerstveho otce - citil se byt zanedbavany… Zacala jsem taky varit, i kdyz ne kazdy den. Co ale doted nedelam - napr. vysavani, kdyz Dorka spi, tak ji nemuzu rusit v te pulce bytu, kde spi, a v te druhe pulce bych neslysela chuvicku. Kdyz je vzhuru, zkusila jsem ji uz vzit do satku a vysavat s ni, ale za moc to vysavani nestoji…
Dalsi z hlasitych cinnosti, depilace nohou - neprejte si videt, jak vypadaji! Naposledy jsem to skubala tak mesic pred porodem. A kdyz tak nad tim premyslim hloubeji, snazim se postarat o vsechno, jenom me potreby jsou na poslednim miste a tudiz na ne uz nemam cas
No a ted me NECEKANE
prepadl pocit menecennosti, kdyz tady pobiham s tyden nemytymi vlasy, oblicej si vycistim a nakremuju sotva dvakrat do tydne, pletova maska se stala neznamym pojmem.
Jak to delate? Prosim radu…
ame.
jo Ame - mě padá domácnost na hlavu pořád, stále jen peru nebo se točím kolem prádla, o vaření nemůže být řeč a všechno ostatní taky
Ame - já mám paní na úklid ! DOPORUČUJU !!! Přijde 1× za týden, vygruntuje, já jsem s malou na procházce, zaplatím jí 300 a mám klid. nevařím - když není manža doma, něčím se odbydu a když doma je, vaří ON ! Peru 1× za 2 dny, žehlím 1 x za týden, vlasy si myju obden, ale to mi Klárka asistuje z lehátka - už si zvykla, zpíváme si u toho spolu.
Miruško - moc gratuluju Teofilkovi k hodnotám, určitě ti chtěl udělat na svatbu radost. s ozdobou do vlasů se přikláním k čelence - nějaká tenoučká by ti moc slušela !
Kim - super, že už jste doma, Sebíčkovi posíláme pusu !!!