Poradna duly
Jana Čurdová
Taky půjdu něco dělat, jak jsem včera slibovala
, Vikinka je asi zase hodná tak toho musím využít, dyť vánoce se blíží.
Takže připravit, pozor, teď .......................rychlý úprk od požírače ![]()
Kim to je síla, co? My už to takhle máme nějakou dobu. Teď mi spal čtvrt hodiny a je vyspalej!!!!! Sestře jsem to říkala a ona, že mám kojit po 1,5 hod. ale on mě fakt vysává po 2 hodinách ve dne v noci a mně se to mlíko nestačí udělat tolik aby mu to stačilo. Já už fakt nevím co dělám špatně. Každopádně jdeme ve středu k dr., tak s ní hodím řeč. Takhle se za chvilku složím… a ještě ten můj chlap doma, to mi taky moc nepřidá… no, stěžovat si nebudu… ![]()
Rozárko já jsem taky PRO uzamčení diskuze…
Kim , já myslim, že bys měla kojit, pokud to jen trochu půjde, třeba s dokrmem, to je jedno. Ale vzhledem k tomu, že bejvá Sebíček nemocnej, tak by mu to prospělo. Já myslim, že Tě snad žádná Dr. nebude zrazovat od kojení. A sou holky, co kojí po 2 hodinách pořád, ale tedy je to vopruz
Vim, jakou sis dala s kojením práci, tak by bylo škoda, aby Tě teď Dr. nenechala kojit, ne?
Jo, v úterý jdem na náušničky, už se hrozně těšim!
Zuzko , Ty neděláš špatně vůbec nic! Některý děti sou holt prostě takový a my s tim nic nezmůžem! Holky, držte se!(i Kim) ![]()
Ahojky,
tak jsem vás po ránu dočetla ![]()
Rozárko, taky jsem pro uzavření diskuze ![]()
Ame u nás je to s úklidem jak kdy, většinou si to rozdělím, nestíhám to dělat vše v jeden den /jako v pondělí kuchyně, ut pokoj, st vysátí a pod./ žehlím co denně, protože je toho moc, a to když je malá v klidu a nebo když je tu manžel a věnuje se Karolínce. Manželovu přítomnost taky využívám na své potřeby jako je mytí hlavy a pod. ![]()
a vařím normálně, vždy si navařím na dva až tři dny a když chceme teplou večeři, tak jí většinou děláme spolu ![]()
Eliško vítej zpátky po týdnu (už jste zpět v Belgii, viď)
Miruško, supr že hodnota Teika je tak skvělá! Moc gratuluji! ![]()
U nás taky vede lustr
jako skvělá věc na pozorovaní (ještě lepší je televize
ale to se mi moc nechce jí nechat na to koukat)
Kik uff.. s tím monitorem, snad to bylo vážně jen tím, jak byla Lucinka na krajíčku
já to znám.. u nás se mi to stává, když malá usne hodně tvrdě
to mám z toho vždy hrůzu, když chůvička začne houkat)
Moc se omlouvám za román, jdu něco dělat
tak jsem to chtěla napsat najednou ![]()
Tak jsme zpět z poradny : Miruš, vím,že asi teď nestíháš a máš jiné a hezčí starosti…ale až ti vyjde čásek, prosím o aktualizaci.
Mareček 7600 g a 66 cm
Ahoj maminy,
tak jsem se vrátila z kalmetizace. Vše je OK. A potkala jsem se tam s Mílou a Adámkem
Bylo to pro mě úžasně příjemné. Potkat někoho, koho znám. ![]()
A teď už jdu konečně uklízet. Čekám návštevu.
Jinak Tomík čučí na televizi a je děsně spokojenej - dokonce si s ní i něco povídá
Ach jo, budu jí muset asi vypnout, jinak budeme mít doma zívisláka ![]()
Hezký den.
Rozárko , a očkovali vás?
Jinak jsem taky pro uzamčení naší diskuze.
Jo - a jsem taky pro uzamčení - jen abych se mezi vás ještě někdy dostala ![]()
Handi , jo, jo, televize je hit, myslím, že by se na ni Terka taky vydržela dívat dlouho, kdybych jí dala šanci.
Ale radši dávám Terku na jiné místo, aby na telku neviděla, asi to nebude moc dobré na oči…
Tááák
a mám po příjemném dni.
Malej bůhví proč předvádí už 1/2 h. řev.
Oli, neočkovali,ještě to nemá úplně OK.Dr.říkala,že by se to pak znova zanítilo,musela odložit druhá dávka ta první by pak propadla.Že prý takhle je ještě čas.
Lesina se ještě neozvala ohledně zamčení diskuze,hnedle jak budu vědět více,dám vědět.
Tak a jdu opět vařit s ječícím prďolkou na rukou.
Ufff,musela jsem se vypsat,on stejně křičí i na rukou.
Rozárko , Terku taky ještě neočkovali, doktor řekl, že až po neurologii (tam jdeme na kontrolu příští týden), sice nevím, čemu by to vadilo, ale asi ví, proč to tak rozhodl. ![]()
Tak ať je Mareček hodnej. ![]()
Teda to ste toho moc nenakecaly, zatím co sem byla venku…U nás pořád prší, už mam toho plný zuby ![]()
Holky, hádejte, co jim…
Takovej humus! Byla sem v krámu a zrovna přivezli teplou sekanou, no musela sem si jí koupit, když sem to viděla
Teď se tady cpu a čtu vás. Je vynikající!
Majuško - ty potvůrko, tak ty budeš dělat chutě… Já jsem se dnes dívala na starý fotky a když jsem viděla, jak jsem tam byla štíhlá, tak mě chuť rychle přešla!!!!!
Oli - prosím, jaké jsi to doporučovala holkám to divadlo - Perfect …???
Chci taky s manžou vyrazit, až si uděláme výlet!! Včera v práci dostali za odměnu organizovaný výlet do Prahy na Angeliku, sice ještě nevím, jak s kojením, ale asi taky pojedeme!! Blbé je, že to je autobusem, tak se musíš ohlížet, kdy to jede zpět!! Ale je to i s lístky zadarmo, tak proč nevyrazit, alespoň si oba můžeme dát svařáček!!!
Rozárko , ty máš myslím tělísko, že?? Já ho mám týden a pořád krvácím, tak mám strach, aby nemuselo ven!!!!!!!!!! Moje mudra říkala, že budu tak 2 dny špinit!!
Tak nevím, jestli vůbec můžu taková témata řešit!! Jestli tady není zase nějaký úchyl!!!!!