Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
začíná mě znepokojovat, že malej už 3 dny nekadil. Vždycky kakal tak 3× denně, pak pár dní jen 1× za den a teď vůbec. Myslíte, že to může být tím, že ho dokrmuju Nutrilonem? Myslím, že se na to ptala Kim , stále ještě kojím, ale Ondra vypije tak dvě třetiny ode mě a třetinu v UM.
Myslíte, že mu mám dneska už pomoct teploměrem?
Rozárko , to těch 120ml 6× denně pije Mareček ještě po kojení?
Rozárko , promiň za blbej dotaz, teď nevím, říkala jsi, že už Marečka musíš dokrmovat, že? ![]()
Rozárko , promiň za blbej dotaz, teď nevím, říkala jsi, že už Marečka musíš dokrmovat, že? ![]()
mabu,
už nekojíme.
Teda 1 x za noc mu to vytahaný nic strčím,ale tomu už se nedá říct kojení.
Táák, návštěvu máme za sebou. Pěkně jsme si s kámoškou pokecaly ![]()
Kim - já kojím večer kolem půl osmé a pak než jdu spát, tak ostříkávám. A pak jedno noční (nebo kolem 4 hod. spíš ranní) kojení. Zatím, to vypadá, že je mlíka dost. Ale včera se mi nechtělo už před spaním odstříkávat a vzbudila mě kolem třetí nalitá a tekoucí prsa!!! Prcek se budil až ve čtyři
Malej to pak z obou ani nevypije, a abych odtsříkávala v noci - to je lepší to než jdu spát, když jsem ještě vzhůru.
Oioik - pod keř samozřejmě znamená pod stromeček - hrozně rád tohle říkal jeden můj oblíbený kolega ![]()
Ahoj maminy,
hlásí se k Vám další šmírák. Čtu Vás už dlouho, ale protože jsem jediná z jižních čech tak jsem se doposud neregistrovala, ale teď jste mě k tomu konečně dokopaly
. Až tuto diskuzi zamknou, kam bych chodila pro rady? Nejednou jste mi pomohly, díky že jste. Ještě mě mezi sebe pustíte??? Zdraví Vás Pavla
Kiťo ahojky
to je dost, že si se odhodlala a přidala se k nám
Třeba se ještě nějaká mamina přidá a bude z Jižních Čech, odkud jsi? Pověz nám něco o sobě ![]()
Majuška jezdívá často do Plzně a já k manželovým rodičům nedaleko Strakonic ![]()
Holky, no vy jste toho nakecaly za to odpoledne
jdu to dočíst ![]()
Holky, na kojeni.net se radí pro zvýšení laktace odstříkávat pokaždé 30 min
není to nějak moc???