Poradna duly
Jana Čurdová
Báro : 20.11. platí! Přidá se k nám někdo? Tentokrát bych pro změnu možná zkusila Olympii…
Tak my máme zalepený všechny okna zvenku igelitama, jak dělaj tu fasádu. Musíme tam proříznout díry, aby se dalo větrat…
Báro , s tou Dr. je to docela drsný. Tedy recept baz datumu bych nedávala. Protože dá jednou Prevenar, mamky si to poví a budou vyžadovat recept bez datumu i na něco jinýho…Bude mít s tim problémy…Jo a zdejší Dr. na dotaz, jestli by mi Prevenar doporučovaly, tak řikaly, kdybych měla často nemocný dítě, jinak běžně netřeba. No, každej řiká něco jinýho, ale já nejsem příznivec přehnanýho očkování.
MAJUSKO, tak to máme stejný názor! I ten náš kamarád co dělá ve výzkumáku říkal, pokud není dítě pořád nemocný a nemá sníženou imunitu, tak neočkovat. ALe podle mě za to ta dr. něco má, že je tak horlivá
A s těma oknama to je teda dobrý, jak dlouho ještě?
MIRUS, já jsem taky pro Olympii a nebo kdybyste si troufli cestovat po Brně, tak můžeme zajet do nějaké vyloženě dětské kavárny, vím o dvou v Brně.
Baruš : My Brno moc neznáme, museli bysme to hledat podle mapy… Taky, aby bylo kde parkovat…
MIRUŠ, v pohodě, tak to necháme v Olympii, já mám s malým dopoledne od 10-11 baby masáže, v kolik to tak cca vidíš?
Zuzko , chodíme k dr. Píšové na Benešovku. Taky jsem to o těch vakcínách v TV slyšela. My ale máme, podle toho co nám říkali na kalmetizaci, s očkováním počkat, co to půjde… Má si to rozhodnout dr., minule ale nic neříkala, že by vakcíny neměla. Docela bych už chtěla, aby ji oočkovala, hlavně aby jsme mohly dát náušnice, aby si za ně pak netahala.
Báro , kamarádky chlapeček je plně kojenej a měl na 4 měsících 8 kg. Holt každý dítě je jiný a navíc když máte velkýho tatínka, tak není co řešit…
ELIANY, moje řeč ![]()
Holky, on už spí 3 hodiny, nevím, jestli ho nemám vzbudit, aby spal v noci, prý obvykle po té 3 dávce hexavykcíny bývá horečka, i když před tím reakce nebyla, je to pravda?
Ve 14 měsících??? Tak málo??? No děs! Malej se po 3,5hod, probral, slupnul 1/3 brokoličky bio hamánek, zapil to 180ml mlíka 2 a je spokojenej, no je něco víc něž napapkaný a spokojený dítě? A kilečka jdou nahoru ![]()
Baru - nic si z té dr. nedělej, podívej se do tabulky kolik mají kojené děti, myslím že většina bude mít tech 8 kilo za chvilku, my máme v pátek 4 měsíce a máme 7 kilo
Tak si píšu s lLsinou,nebude to problém.
Pracuji tedy na zamčení této diskuze,ano?
Báro ,dr. neřeš,koukni na nás
,máme 7600 g a ještě nám těch 5 není.Předevčírem nebo včera ?/nějak mi ty dny splívají/ jsem koukala,že to co má Mareček teď měl Tedík pomalu v 7 měsících a taky to neřeším.
Malej teď pije pravidelně 6×120 ml a míň už dostat nemůže.
A dr. mi dnes říkala,že máme přijít za 3 týdny/což bude mít těch 5 měs./ a domluvíme se na dokrmu.
Kim,mě taky dr. říkala,že 110 ml je při váze okolo 7 kg a 4 měsících minimum.
KIM, malej už pije 180ml asi měsíc, ale měl období asi 2 týdny, kdy se jakoby zastavil a pil třebas jen 130-150ml, ale teď… jen to do něj padá, ale já mám radost! Paní dr. beru po svém ![]()
Díky holky!
Jo a jsem taky pro to uzavření diskuse! Jdu si stáhnout vánoční předlohy na WA, už chci začít kreslit
Mám nové barvičky a zlatou konturku, tak se těším.