Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, tak vás zdraví další šmírák… hrozně se stydím, že se hlásím až teď, ale už jednou jsem se zkoušela registrovat a to neúspěšně, takže vás čtu od dubna a jsem na vás fakt závislá - každý den musím šmírovat, takže by pro mě byla docela katastrofa, kdybyste se mi uzamkly
! tak doufám, že mě ještě přijmete mezi vás…
Gratulujeme k 4. měsíci našemu císařskému párečku
![]()
Viktorce a Sebíkovi!
http://www.gify.nou.cz/…ubory/94.gif
katuš
asi vás bude víc
vítej, hezký den přeji, napiš něco o sobě ![]()
Ahoj holky! ![]()
Vítám Kiťu, Janicu a Katuš!
Miruš , díky za pozdravy Davida, určitě mu to vyřídím. Když jsem mu nedávno říkala, že už se tu dlouho neobjevil, tak říkal, že nic nevymyslel, co by napsal… tak to asi bylo prvnotní nadšení, že se může přidat a pak skutek utek ![]()
Jinak Miruš přeju, abyste si zítřejší den náležitě užili!!! A moc se těším na fotky. Rozhodla ses nakonec pro ty sponečky do vlasů,jak jsi psala?
A jo,už jsou to 4 měsíce od narození Sebíka a Viktorie ![]()
Gratulujeme!Mareček posílá pusinku ![]()
Katuš vítej…
Viktorce a Sebíkovi taky samozřejmě vše nej nej ke 4 měsícům… ![]()
Dobré ráno, maminky,
tak já jsem to jen o těch dalších šmírácích tak plácla a hele - další dvě do party
moc Vás tady obě vítám !!!
Miruško - přeji pevné nervy na zítřek, my jsme s tou svatbou měli taky záhul, ale den utekl a zbyly jen pěkné vzpomínky !
Borůvka - ID 8767 , přímý odkaz :
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Amway má v „čistících a úklidových prostředcích“ vlevo na liště.
Jdu se věnovat dítěti (taky poslední dobou nějak pokašlává), zatím paparapa
Marylko díky za optání. Malej usnul o půl osmé a vstával v 1, o půl třetí, o půl páté a o půl šesté… ale o půl páté a o půl šesté nechtěl vůbec pít, jen jsem ho uspávala, tak nevím co ho vzbudilo…Asi má nastavenej budík, včera vstával o půl páté a o půl šesté taky a skoro nepil, tak nevím. Ale kdyby vynechal tyhle dvě vstávačky, tak by to bylo fajn… ![]()
Zuzko s tím budíkem.. ono dětičky jsou na něco nastavené.. malá se mi pravidelně v noci ve tři kroutí, tlačí ji prdíky, už pár nocí po sobě jsem jí raději vzbudila
, protože jsem nemohla poslouchat jak se tam mele.. ona spí a u toho hrozně dovádí
nejnověji, jak se naučila převracet se na bříško, tak to dělá snad i ve snu ![]()
no výsledek byl dnes takový, že jsem jí uspávala do půl páté
pak naštěstí spinkala skoro do osmé ![]()
já jdu něco vybavit do města… uff vůbec se mi tam nechce. Jdu poprvé použít fusak (máme starý ještě po manželovi - je to teploučké a velké.. skoro se mi nevešeldo kočárku
)
Tak se mějtwe pěkně, hezký den ![]()
Kik, držím palce, aby Lucince zachutnal Nutrilon. Já myslím, že to snad bude jen otázka času, než si na to zvykne. ![]()
Ahoj holky, já teda koukám, kolik vás nás tu četlo natajno, no já bych to teda nevydržela!!!
Vítám Kiťu, Janicu a Katuš! A přeju ať se vám tu líbí!
KIK, vůbec neměj včitky, že Lucinka málo přibírá, některé děti se v přibírání zastvaví, tak neboj KIK, bude to dobrý!
Co já bych zat to dala, mít takové 6ti kilové miminko, necítím záda a každej den cvičím, teda skoro každej den! Už mi jsou volný ty nové džíny, ale vážím se z principu jednou za měsíc v den narození martínka, tak ještě vydržím a snad potom budu překvapená!
MILIS, Borůvku, co ti doporučila Peťa můžu taky doporučit! Bez problémů mi 3× měnila mikinu než mi sedla ![]()
**Sebíkovi a Viktorce moc moc gratulujeme a posíláme pusinku!
![]()
MIRUŠKO, pokud už bych tu nebyla (odpoledne jedu ke kamarádce) tak si moc moc užij váš velký Den a nenech se jej nikým a ničím zkazit. Přeju vám, ať je váš velký den nezapomenutelným okamžikem vašeho života!
A já jdu vařit! papa
A jo nové maminky, co o sobě ještě nic nenapsaly, ať se pochlubí adají fotečky do galerky!
Hezký den holky, vypínám žrouta
**
Dobré dopoledne mamulky!
Ještě jednou ď za přivítání a zdravím další 2 šmíralky. To jsem to tu rozjela s tou svou registrací za 5 minut 12, co? ![]()
Já peru v Lovele jen to, co má Honzík přímo na holé tělíčko a ostatní v Bonuxu.
Křesílko FP máme taky, ta hrací příšerka má být netopýr? A kde nechal křídla?
![]()
Kik - Sezimák je od nás kousek, to by byl minisrazík reálný, ale až bude venku zase hezky, já tohle období nemusím, zima je pro mě za trest…
Petruso - fusak mám jako ty, akorát kombinace oranžovo-černá, malej se mi do kočárku /X-lander/ skoro nevejde takže fusak je zkrácenej, no nic moc pocit z toho nemám, asi půjde taky co nevidět do sporťáku. A zapínám to stejně jako ty… pak to asi ještě zababušit dekou, jinak nevím… Jo a ještě k mikče Abercrombie - mám na ní zálusk. Jakou sis objednala velikost? Já měřím 162cm, vážím 59kg /pořád mám 6kg navrch/ a hadříky si teď kupuju ve vel. L . Nebude mi to elko velký? A emko bych mohla mít just tak nevím… objednávat budu tady:
http://www.richfashion.cz/…mske_mikiny/?st=2
Dobre rano!
Kiťo, Janico vitejte a citte se jako doma!
Rozarko diky za peci o zamknuti diskuse. Znamenat by to melo v principu, ze muzes povolit, kdo sem muze dovnitr a muzes pripadne upravovat prispevky ostatnich (napriklad smazat jiste anonymni
)
Milo z nazvu bych rekla, ze to obsahuje kodein - ty jo, pro mimca, to je jizda!
Majusko a ja se na mici casto houpu i s mladoskou
prani peru ted uz skoro vsechno v pracim mydle, nejdriv jsem zacala s plinama, ale ted uz to liju skoro do vseho, na plenkovych diskusich tomu rikaji taky mydlovy nebo jeleni sliz. pokakane pleny prip. obleceni predeperu kostkou zlucoveho mydla z dm, vsechno namacim pred pranim ve zmekcene vode (s rozpustenou sodou - top je myslim hodne dulezite), peru na 60 a taky do prani davam sul na skvrny a sodu na zmekceni vody. Zadna skvrna mi doted nezbyla a to mame celkem tvrdou vodu
kik vydrzte hlavne psychicky, at uz s MM nebo UM. obecne s mlikem nemam problemy, ale vcera jsem si udelala salek caro a ty prsa, co mam od vecera nalite!!! Musim zas trochu vnutit Dorce…
papapa,
ame.