Poradna duly
Jana Čurdová
Uff.. venku je pěkně hnusně ![]()
Rozárko tak snad se „kocovina“ už spravila
No s těma chlapama - nemluvama
je to hodně těžký
Taky mám jednoho doma
Když má své období „žeby muži taky měli své dny?“ , tak prostě nemluví
Už jsem si nějak za těch pár let co ho znám zvykla, ale pokaždé mi to zkazí náladu ![]()
Tak ať je to brzo ok ![]()
Holky, malá mi začala hrozně výskat /hlavně na hračky/.. už jak psala Evča tuhle, já nevím, jestli jí přestaly posloucht nebo co
![]()
další maminka
?
No i Tebe Anet vítáme i s Kubíčkem,samozřejmě.Rádi se vším poradíme.
TAK ŠUP,ŠUP kdopak na nás ještě kouká,rychle se přidejte ![]()
Lesinka se ještě neozvala,tak máte ještě chvíli čas.
Miruš,jojo,s chlapama je to všude stejný a to už bych měla být poučena vyléčená z nadměrné naivity-bohužel,nejsem,v tomlhle jsem nepoučitelná.
A ráda tě vezmu,uvidíme,co na to Lesi.
Anet vítej
![]()
Majuško já jsem malou několikrát kontrolovala (ale ona když zaspí, na nečůrá)
Takže když jí zabalím kolem deváté (když je vzhůru), tak cca do tří - pokud netlačí, tak v podstatě do rána to má suché
nevím jak to dělá, ale je to ok ![]()
Já už jsem to zkoušela dávno, ale jak jsem psala nepovedlo se . A hlavně jsem měla strach, že když se k vám přidám bude ze mně už totální závislák
. Ale ted jsem si uvědomila, že bych bez vás byla ůplně ztracená
nemám tu totiž žádnou kamarádku a tak se taky nemám s kým poradit a pokecat o miminkách. Většina mých kamarádek plánuje děti tak za pět let ![]()
Chtěla jsem se zeptat (taky jsem antitalent) jak si přidám fotku k přezdívce a metřík?
Anet metřík si nejdříve musíš vytvořit - přes Lilypie.com nebo TickerFactory.com a jsou i jiné
Tam je možné si přidat i foto.
Pak z toho vygeneruješ adresu (nevím jestli je to srozumitelné
), a tu pak zkopíruješ do svého podpisu v nastavení.
Anet, tak to bydlíš správně. Holky sou všecky dcérečky z Moravy. A minisrazík bude určitě co nevidět.
Marylko, tak to je fajn. Já mam doma pochcánka.
Rozárko, tak sem tak přemejšlela, kolik si toho musela vypít, že ses opila…No, 4 dcl stačí, co?
A o víkendu se určitě dá doma všecko do richtiku. ![]()
Tady je docela hezký návod na tvorbu metříku ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Majuško Karolínka mi to vynahradzuje přes den
a kadí tak 2-3× takže je to docela nářez…
Tuhle jsem jí zkoušela větší plenkové kalhotky, a ona si umyslela, že to akorát pustí, když jí manžel držel na rukou.
Byl chudák celý pokadění a nechci vidět jak vypadal náš koberec… ono to kolem nožiček proteklo (jak byly ty kalhotky velké)
chudák, musel to pak tepovat ![]()
majuško ,jojo,4 dcl stačí.No tu druhou jsem do sebe doslova naštvaně vlila,tak možná proto.A taky jsem nic moc nejedla celý den.Ono mi bylo blbě,ale ne že bych ležela pod postelí
,jen se mi motal škopek,když jsem několkrát v noci k malýmu vstávala a ráno se mi fakt chtělo zvracet.
Turek po ránu to spravil
,chudák žaludek,já vím,a vředy už se hlásí.....ale komu není rady,tomu není pomoci.
A doma se to snad určitě spraví.Ono je to jednou nahoru a jednou dolů,ale hlavně,že se máme rádi,že?
Jen občas bychom asi všichni potřebovali dát lekci z empatie,tolerance a porozumění.
Díky moc, metřík mám, to bylo snadné . Ale jaksi se mi to zkopírovalo pouze jako kód. Co s tím?
Holky malej má děsnou záspu já už nevím co s tím, i mrkvičku už jsme zkoušeli ani to nepomáhá. Každý ráno tlačí a nic, pomáhám mu rourkou, to většinou pomůže ale ted už tři dny zase to z něj nemůžu dostat. On u toho tak hrozně naříká trhá mi to srdce.
No vidíš, Kim, mně bylo jasný, že Sebík roste jak z vody. Nechtěl by nám tak kilo přenechat?
Rozdělila bych jim to napůl a byli by trošinku baculatější.
Taky vítám nové maminky, ať vám hezky rostou zlatíčka!
Jindříšek si od včera moc hezky hraje s chrastítky nad sebou a Zuzanka krásně zvedá kolínka, já vím, to vaše děťulky už dělají dávno, ale pro nás je to veliký pokrok.
Dneska je tu vítr, liják i kroupy, parkovala jsem před domem a stejně, než jsem prcky naložila, zmokla jsem jak myš ![]()
Tak nevím, jak vy, co máte první a dny vám možná splývají, ale ten pátek, to je blaho…
Taťka bude doma dřív než v těch obvyklých šest - půl sedmé, velké děti měly krátce školu, takže nejsou přetažené a nevrlé a před námi krásný (deštivý) víkend. Co víc si přát? ![]()