ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4251
9.11.07 13:16

Uff.. venku je pěkně hnusně :-(

Rozárko tak snad se „kocovina“ už spravila :wink: No s těma chlapama - nemluvama :roll: je to hodně těžký :evil: :evil: :evil: Taky mám jednoho doma :! Když má své období „žeby muži taky měli své dny?“ , tak prostě nemluví :roll: Už jsem si nějak za těch pár let co ho znám zvykla, ale pokaždé mi to zkazí náladu :cry:
Tak ať je to brzo ok :-)

Holky, malá mi začala hrozně výskat /hlavně na hračky/.. už jak psala Evča tuhle, já nevím, jestli jí přestaly posloucht nebo co :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
9.11.07 13:17

:roll: :lol: další maminka :-)?
No i Tebe Anet vítáme i s Kubíčkem,samozřejmě.Rádi se vším poradíme.
TAK ŠUP,ŠUP kdopak na nás ještě kouká,rychle se přidejte :-)
Lesinka se ještě neozvala,tak máte ještě chvíli čas.

Miruš,jojo,s chlapama je to všude stejný a to už bych měla být poučena vyléčená z nadměrné naivity-bohužel,nejsem,v tomlhle jsem nepoučitelná.
A ráda tě vezmu,uvidíme,co na to Lesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.11.07 13:18

Anet vítej :D :D :D

Majuško já jsem malou několikrát kontrolovala (ale ona když zaspí, na nečůrá) 8O Takže když jí zabalím kolem deváté (když je vzhůru), tak cca do tří - pokud netlačí, tak v podstatě do rána to má suché
nevím jak to dělá, ale je to ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.11.07 13:18

Já už jsem to zkoušela dávno, ale jak jsem psala nepovedlo se . A hlavně jsem měla strach, že když se k vám přidám bude ze mně už totální závislák :P . Ale ted jsem si uvědomila, že bych bez vás byla ůplně ztracená :roll: nemám tu totiž žádnou kamarádku a tak se taky nemám s kým poradit a pokecat o miminkách. Většina mých kamarádek plánuje děti tak za pět let :(
Chtěla jsem se zeptat (taky jsem antitalent) jak si přidám fotku k přezdívce a metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
9.11.07 13:21

Anet ,neboj,závislačky jsme všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.11.07 13:24

Anet metřík si nejdříve musíš vytvořit - přes Lilypie.com nebo TickerFactory.com a jsou i jiné
Tam je možné si přidat i foto.
Pak z toho vygeneruješ adresu (nevím jestli je to srozumitelné :-( ), a tu pak zkopíruješ do svého podpisu v nastavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
9.11.07 13:24

Anet, tak to bydlíš správně. Holky sou všecky dcérečky z Moravy. A minisrazík bude určitě co nevidět.

Marylko, tak to je fajn. Já mam doma pochcánka.

Rozárko, tak sem tak přemejšlela, kolik si toho musela vypít, že ses opila…No, 4 dcl stačí, co? :lol: :wink: A o víkendu se určitě dá doma všecko do richtiku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.11.07 13:26

Tady je docela hezký návod na tvorbu metříku :-)
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
9.11.07 13:28

Majuško Karolínka mi to vynahradzuje přes den :D a kadí tak 2-3× takže je to docela nářez…
Tuhle jsem jí zkoušela větší plenkové kalhotky, a ona si umyslela, že to akorát pustí, když jí manžel držel na rukou. :lol: Byl chudák celý pokadění a nechci vidět jak vypadal náš koberec… ono to kolem nožiček proteklo (jak byly ty kalhotky velké) :evil: :evil: :evil: chudák, musel to pak tepovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
9.11.07 13:30

majuško ,jojo,4 dcl stačí.No tu druhou jsem do sebe doslova naštvaně vlila,tak možná proto.A taky jsem nic moc nejedla celý den.Ono mi bylo blbě,ale ne že bych ležela pod postelí :lol: ,jen se mi motal škopek,když jsem několkrát v noci k malýmu vstávala a ráno se mi fakt chtělo zvracet.
Turek po ránu to spravil :roll: :oops: ,chudák žaludek,já vím,a vředy už se hlásí.....ale komu není rady,tomu není pomoci.
A doma se to snad určitě spraví.Ono je to jednou nahoru a jednou dolů,ale hlavně,že se máme rádi,že?
Jen občas bychom asi všichni potřebovali dát lekci z empatie,tolerance a porozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
9.11.07 13:31

Anet vítej… :lol: To je super jak se najednou rozrůstáme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
9.11.07 13:37

.

Příspěvek upraven 02.04.16 v 23:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.11.07 13:43

Díky moc, metřík mám, to bylo snadné . Ale jaksi se mi to zkopírovalo pouze jako kód. Co s tím?
Holky malej má děsnou záspu já už nevím co s tím, i mrkvičku už jsme zkoušeli ani to nepomáhá. Každý ráno tlačí a nic, pomáhám mu rourkou, to většinou pomůže ale ted už tři dny zase to z něj nemůžu dostat. On u toho tak hrozně naříká trhá mi to srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17939
9.11.07 13:46

No vidíš, Kim, mně bylo jasný, že Sebík roste jak z vody. Nechtěl by nám tak kilo přenechat? :lol: Rozdělila bych jim to napůl a byli by trošinku baculatější.
Taky vítám nové maminky, ať vám hezky rostou zlatíčka!
Jindříšek si od včera moc hezky hraje s chrastítky nad sebou a Zuzanka krásně zvedá kolínka, já vím, to vaše děťulky už dělají dávno, ale pro nás je to veliký pokrok.
Dneska je tu vítr, liják i kroupy, parkovala jsem před domem a stejně, než jsem prcky naložila, zmokla jsem jak myš :roll:
Tak nevím, jak vy, co máte první a dny vám možná splývají, ale ten pátek, to je blaho… :P Taťka bude doma dřív než v těch obvyklých šest - půl sedmé, velké děti měly krátce školu, takže nejsou přetažené a nevrlé a před námi krásný (deštivý) víkend. Co víc si přát? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
9.11.07 13:48

.

Příspěvek upraven 02.04.16 v 23:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek