ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
6.11.07 21:37

Kim, pusinku Sebíkovi a drž se holka!
Jak jsi přežila „nálet“ tchýně :twisted: ?
Pajk,teď jsem „lustrovala“ fotogalerku.My máme veliký kočár,takže se „prcek“ vleze i do přenosné tašky a ještě dokonce i s pytlem.Ta fotka,jak je tam zachumlanej je to vozítko s autosedačkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
6.11.07 21:40

Holky,jediný,co jsem si pochvalovala BYLO Marečkovo samostatné večerní usínání.
BYLO......
Už pár dní nám předvádí svou nespokojennost a dnes dokonce hodinový řev,Pomóóć!
Nechápu,proč tak vřískal,prostě jakoby se potřeboval vyřvat.Ale už jsme nevěděli co s ním.Pak se provzlykal do spánku.Raději jdu také zalehnout,bůhví kdy bude budíček :roll: ?
Broubrou,sluníčka a sladké sny,hlavně prďolkům,pak budeme spinkat i my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947

Aha :oops: ono to není poznat :-) ale zababušený je tam krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315

Holky, posílám trošku barevného podzimu, když je venku tak sychravo…

http://i19.photobucket.com/…wLetter2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
6.11.07 21:43

Nádhera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
6.11.07 21:43

pajk ,no to musel,teď už se neodvažuju ho takhle vozit,přece jen … celou dobu jakoby si ho měla jen v autosedačce-na to už tam pěkně přituhuje :-(

Petruš -děkujeme-moc hezký :-)
Ale tohle není u nás-takový barvy u nás v republice určitě nenajdeš,že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
6.11.07 21:52

Ahoj holky,

dneska jsem se sem nějak vůbec nedostala :roll: :lol:

Mametko - ještě jsem to dneska stihla - taky přeji krásné narozeniny, hodně zdravíčka a ještě víc toho štěstíčka

Baruš - díky za ty fotky z vítání :lol: Martínkovi i Tobě s velkým Martinem to moc slušelo. Fotky máte opravdu krásné.

My měli vítání dneska (o dvě hodiny dříve než Míla s Adámkem) a proběhlo hezky.
Mílo - u nás byla mimča vcelku hodná. Jen, když paní dokončila proslov, tak se začala nějaká miminka ozývat, že prý měla hlad. Ale maminky to zažehnaly, takže žádný hurónský řev nebyl.
A Tomík si to myslím dnes opravdu užíval. Dávali jsme pak mimča do kolébky, kde je fotograf fotil.....a Tomík se tam tvářil děsně spokojeně a byl tak nějak v pohodě :lol: .....no proč by taky nebyl, když se mi chvilku před tím na klíně poprděl!!!! :lol: Pořád jsem ho kontrolovala, jestli to neprosákne, nebo někudy neuteče z plíny - jak se poslední dobou daří. Úplně jsem viděla tu sněhobíle krajkově vystlanou postýlku, jak jí zamažeme 8O :lol: Ale naštěstí vše dobře dopadlo a hned po převzetí dárečků jsem ho přebalila.

Petruško - podzimní krajinka je krásná. Mám barvy ráda. .....jo, mimochodem - na to „ostatní“ - co sem nepatří, ani reagovat nebudu. :lol: :roll: :lol: :roll:

Tak holky, krásnou a klidnou noc přeji.
Zítra tu budu snad trochu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.11.07 22:03

Ahojky :)

Kim : Vítejte doma! Snad budete brzy úplně zdraví!

Zuzko : Ať je brzy lépe!

Anonymní : Tohle je diskuse ČERVENEC 2007 a né lampárna! My Petru nedáme, takže sbohem http://sirmi.ic.cz/smajl/257.gif

Více se k paní Anonymní vyjadřovat nebudu, protože jste to už krásně vyjádřily. Myslím, že Majuška, Mametka i Zuzka to vystihly naprosto přesně

Majuško : To jsi tomu dala, když jsi napsala, ať se ozvou všichni, co nás „šmírujou“ http://sirmi.ic.cz/smajl/40.gif

JInak jsem si do vlasů nakonec koupila sponečky s perličkama a uvidím, jestli je použiju. Domluvím se až s kadeřnicí. Jinak mi dneska přišel fusak a to měli psané, že příjde za 4-6 týdnů a to jsem ho objednávala 28.10. http://sirmi.ic.cz/smajl/104.gif Vypadá suprově, ale ještě jsem ho neměla čas podrobně prozkoumat. Jen ta oranžová je mnohem hezčí než na obrázku a ta zelená je světlejší méně výrazná, ale vypadá moc hezky!
Taky jsem si udělala radost a koupila jsem si dneska spodní prádlo na svatební noc http://sirmi.ic.cz/smajl/294.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
6.11.07 22:38

Taky jsem si říkala, jestli jsem tím svým příchodem k vám a následným vaším pozváním dalších mamin něco nerozpoutala… 8O

Zuzko a Mabu , přeju hodně sil!

Petruš krásná podzimní fotka.

Anička sebou zatím moc nešije, jen mírně rotuje do stran a občas se za hračkou otočí na bok. Na ortopedii měla nález Ib (předtím vždy IIa), taky jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, co to znamená. Jadýrka už máme, doktor nic neříkal, tak je to snad O.K. Jinak byla dneska odpoledne pěkně protivná, v pět vypila obě prsa :? , tak jsem si hned šupajdila uvařit kojočaj a hrozila se večera, ale dobrý, mlíko stačilo.

Mirko , určitě ti to bude moc slušet :) .

Dobrou noc, holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
6.11.07 23:17

Mirko , svatební noc? Co to je? :lol: :lol: :lol: U nás sme se do postele dostali každý v jinou dobu a když sme se tam dopoledne konečně na chvíli sešli, tak z toho bylo akorát pomazlení. Byli sme na chalupě slavit s kamarádama a bylo nás tam 22 ožralů…

A fusak je Aesthetic, viď? Já se nakonec asi rozhodnu pro Emitex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.11.07 23:29

Majuško : U nás se spíše ta svatební noc odloží, protože v sobotu budeme spát u bráchy a s Teem to není vůbec jednoduché. Má vestavěný radar, takže když se rodičové k sobě přiblíží za účelem mazlení, tak spustí sirénu, že nás přejde chuť na všechno :oops: :lol: :lol: :lol: Taky nám mohli dát v porodnici nějaký starší model bez radaru http://sirmi.ic.cz/smajl/280.gif /> Taky jsem si nemohla nechat ujít příležitost, abych si koupila něco hezkého, aspoň mám dobrou výmluvu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.11.07 23:30

Majuško : Jj, máme Aesthetic, vypadá fakt suprově!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
7.11.07 07:47

:D Dobré ráno :-)

Děkuji Miruš :-) … za úsměv,který mám po přečtení Tvých nočních písmenek :-)
To já nevěděla,že dávaj v porodnici i starší modely bez radaru :lol: , škoda,že to zjišťuji až teď-po 3. porodu.Příště bych to totiž předem urgovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
7.11.07 08:02

Holky, vy dokážete po ránu zvednout náladu… :lol: Krásné ranko všem…
Ta včerejší teplota byla asi fakt k tomu prsu, přes noc mi to celý zatvrdlo a bolelo to jako prase, ale teď jsem dala horkou sprchu a malej to dokonce vypil!!! To je to prso, co už pár dní bojkotuje… takže jsem ráda, ale doufám, že to tak půjde i dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
7.11.07 08:25

Dobré ráno!

Zuzko , tak to jsou dobré zprávy…

Svatební noc u nás taky neprobíhala zrovna podle mých představ, měla jsem nachystanou super noční košilku… no a ve finále jsem to akorát přesně ve svatební den dostala… :evil: No ale to si člověk nenaplánuje… :)

Holky, moje drahá má teď úžasný zvyk při kojení - když pije tak pořád odtahuje hlavičku od prsu, samozřejmě s mojí bradavkou v puse, nevím co tím sleduje, jestli jí to líp teče :? Každopádně je to dost nepříjemný. Asi si dala za cíl vytahat mě prsa až ke kolenům… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí