ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
6.11.07 10:11

Eliani já používám na všechno modrou indulonu. Zpravila nám jak problémy s potničkami tak suchou kůži v záhybech (my měli na chodidlech), -pak je výborná tuta vazelína http://www.hwc.cz/index.php?… já ji prodávám za 107,–

• a nebo nám dr. napsala recept na Excipial U Lipolotio ten je taky senzační
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
6.11.07 10:15

Miruško a co by si tak představovaly? Ke kostýmku je super klobouček, ale to by Tě dělalo starší. A pak se dávají takové ty kytičky jako je nevěstin závoj atp. to by ti moc slušelo, ale to je bílé a ty máš ten krémový kostýmek ta nevím http://www.sirmi.ic.cz/smajl/32.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
6.11.07 10:16

No vidím že trpím samomluvou, tak se půjdu věnovat synovi :D ta pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
6.11.07 10:23

Eliani , přidávám se k Pajk, taky používám modrou indulónu a zatím nám pomohla na všechno. Koukala jsem, že vyrábějí i Indulonu Baby, tu jsem zatím nezkoušela.

Mametko , všechno nejlepší k narozeninám!!!
 http://www.andrea-schroeder.com/…geddes43.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
6.11.07 10:27

Mirko a co oběhnout svatební salony, tam by měli mít doplňky do vlasů i v krémový barvě. nějaký ty kytičky nebo třeba tenoučkou čelenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.11.07 10:29

Ahoj holky,

tak to mi nebudete věřit, dnes se mi zdálo o naše srazu na vysočině, byli jsme tam všichni!!! A bylo to dost divoké!!! Nepamatuji si detaily, jen vím, že jsem tam furt lítaly jak splašené a hodně se pilo víno!!!

MIRUŠ - jé holka, tobě se to krátí!!!! Já si myslím, že něco ve vlasech působí tak jemně, ale nemám moc představu, co by se do krátkých hodilo!! Ale myslím, že nějaké 3 doboučké kytičky by vypadaly hezky!! Taky záleží, co budeš mít na sobě, říkala jsi nějaký kostýmek?? Kdybys měla třeba ofinku sčesanou na patku na jednu stranu, tak by to šlo těma kytičkama přichytit!!!

ELANI - Simča to má taky někdy v těch záhybech, myslím, že je to tím, že tam neproudí vzduch! Někdy se jí to udělá pod krkem nebo pod pažičkama!! Mazala jsem to bepanthenem a pak to samo zmizelo!! le je fakt, že se to rádo vrací!!No jo, máme je ty naše bobíšky teď v zimě hodně zababušené!!

PETRUŠ - trochu závidím, že nemusíte v takové slotě ven!!! Já už jsem byla s malou ve školce a za chvíli vyrážíme na očkování!! Malá má ale malinkatou rýmu, úplně slabou, tak uvidím co na to dr.
A já jsem taky vzdala plavání už s Nikolkou, taky nám to vycházelo na zimu, je to na půl dne!! Slyšela jsem pro i proti a za ten chaos mi to nestojí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
6.11.07 10:43

Eliani, také se přidávám mezi favority modré indulony.Dětská je taky dobrá,ale není tak mastná.Takže vyhrává klasika-modrá.Báječně promaže a třeba mé suché ruce se bez ní prostě neobejdou :-)
Malého tím mažu po koupání celého/s mírou ;-) /.
Jinak náš malý Otesánek má OBR faldy na stehnech u zadečku a jeden je tak brutální,že musím pořád umývat pod tekoucí vodou,promazat,ošetřit nějakým krémem se zinkem,ať se to zase vysuší,jinak by tam měl báječné opruzeniny.

Miruš ,a co se kouknout po nějaké sponce s kytičkou barvy tvého kostýmku?Netuším ale kde,vzhledem k termínu už skoro nadcházejícímu.
Já nakonec taky v hlavě nic neměla-i vzhledem k celkem neformální svatbě.A taky jsem to přežila.Uvidíš,zda seženeš a jak se budeš cítit.

Pajk, závidím.
My dnes měli šílenou noc.Nejen že teď malej dost blbě usíná/hlavně večer-teď dopoledne to zalomil sám a bez řečí/,ale umanul si vstanout o půl dvanácté,jedno prso,druhé-samozřejmě nic moc,ale doposavad mu to na okamžité usnutí stačilo.Tak konejšení,vzití do postele,podávání dudlíku.Pak se mi už chtělo strašně na WC,tak jsem ho tam nechala a on spustil brutální řev.Manža to poprvé nezvládl-spal cca 45 min.,já na záchodě slyšela nějakou ránu,bác a na to Mareček spustil ještě víc.
Poprvé se mi snad srdce zastavilo.Myslela jsem,že žuchnul z postele,ale to můj drahej vytočenej manža,mrskl kojo polštář na zem,který jsem měla mezi ním a malým a mnou při nezdárném šmátrání a hledání dudlíku.Nic neviděl,a polštář mu překážel. :twisted: :twisted: :twisted: ,přiletěla jsem s pyžamem na půl žerdi a on začal brblat-dost nasraně,že nic nevidí.Já mu na to odpověděla,že co startuje,že jsem šla na Wc a že jsem myslela,že spadl malej.Takl se obrátil,hodil si peřinu přes hlavu a nechal mě tam třepat se. :twisted:
Tak jsem vzala piďušku a šla mu udělat mlíko.Samozřejmě s řevem a úplně probraným ksichtíčkem.
UFFF,ještě teď mi běhá mráz po zádech,že by prďolka spadl na tu plovoučku.
Pardon,ani jsem nechtěla tohle psát,ale muselo to ven.

Petruš, tak s tím březnem jsi mě dostala :-)
majuško ,a copak to máš na tom druhém metříku :roll: ?Předpokládám,že plánování druhého mimi.
Jsem už chtěla dávno napsat,ale u Emči a u Terky od Oli vidím jen černo.Že by to bylo mým PC :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
6.11.07 10:45

Holky díky za tip, zkusím indulonu.

Mirko , taky záleží na tom, jaké budeš mít na sobě šperky, ale určitě si zajdi do půjčovny svatebních šatů, mívají tam toho dost a určitě ti poradí :).

Plavání - už nevím, kde jsem to četla, ale časté plavání nedoporučují alergologové, chlorovaná voda může vyvolat či zhoršit astma (já teda nevím, jestli je v bazénech pro takhle malý děti chlór). A taky mám z plavání strach, protože jsem jako dítě dost trpěla na záněty stř. ucha (chodila jsem často plavat), pořád jsem měla záněty zvukovodu, jsem alergik a astmatik, takže s Aničkou budu radši opatrná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
6.11.07 10:58

Rozárko , tak to bych se klepala taky… :) Já jsem se s Aničkou takhle vystresovala nedávno - byli jsme na víkend u Tomášových rodičů, večer jsem malou koupala za asistence tchýně, no a v klidu si to koupeme, Anička na mě koukala a najednou, jak když luskne prstem, příšerný řev, bez předchozího varování 8O , myslela jsem, že jí něco musí hrozně bolet, nemohla, chudák, ani popadnout dech. Celou jsem ji zkontrolovala, nikde jsem nic nenašla. Řvala asi 10 min, byla jsem z toho tak vyklepaná, že bych si nejraději dala panáka… :D Dodnes netuším, proč řvala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
6.11.07 11:02

Miruš já jsem měla ve vlasech ozdobu z živých růžiček. V květinářství mně namotali na drátek květní plátky růží a kadeřnice mi to přichytila pérkama. Akorát nevím, jestli by Ti to v krátkých vlasech drželo…

Eliško ta procházka by byla fajn, akorát, že my máme teď nějaký blbý období. Vydrží jen 45 minut a pak je hroznej řev. Takže chodím jen kousek tady okolo, abych to brzo stihla domů… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
6.11.07 11:07

Zuzko , tak až budete mít lepší období, domluvíme se… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
6.11.07 11:08

Rozárko tak já naopak noc nezávidím :? umím si představit jak ti bylo, asi jako mi když jsem onehda neslyšela dech a potmě nahmatala naprosto ledouvou ruku 8O už jsem o tom psala. Taky jsem myslela, že mi srdce vyskočí z hrudi.
Eliani to mi u koupání občas udělá taky. Jako by ho najednou něco píchlo. Pak se tím řevem ale úplně vyšťaví a rychle usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
6.11.07 11:30

Pajk,
vzpoměla jsem si pak na tvůj noční zážitek.A říkala si,že ta studená ručka Martínka musela být horší.Já se „jen“ lekla,že malej spadl,ale leknout se,že nedýchá.....
A ještě něco říkala jsem to tenkrát manželovi a těch dvojčatech ,co z nich jedna holčička v noci umřela a že jsem myslela,že už je to za námi a on,že jejich známé umřela holčička v 17 měsících s uzavřením náhlé umrtí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
6.11.07 11:41

Holky pomóóóc :-)

Uklízím už od rána ve skříni s doklady,záručáky,fakturami,výpisy z banky a že jsem si to nechala za tááák dlouhou dobu,je toho požehnaně.¨
Pořád jsem nemohla najít knížečku Tadeáše s jeho váhami.Teď jsem ji našla.
No a jdeme s Marečkem do poradny ve čtvrtek/ marylko -ještě jsem ti neodpověděla na tu váhu a kdo „vítězí“ ve váze/,ale naposledy měl Mareček 7480 g a to měl Tedík více jak v půl roce 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
6.11.07 11:47

Ahoj holky, my jsme dorazily od dr. Karolínka dostala druhou hexa, tak uvidím co bude večer.

Jinak malá má 70cm a 7980g Mirko prosím oaktualizaci v seznámku :D děkuji.

Mirko taky bych ti doporučila něco do vlasů je to pak pěkné, nebo takové sponečky (malé skřipečky) a nebo se dává i korunka, pokud to ale seženeš, nebo ti můžou udělat i ozdobů z kytiček co budeš mít v kytici.

Eliani taky nic takového nemáme, ale zkus to mazat, aby to nepopraskalo, nebo ti něco doporučí tvoje dr.

Mametko, vše nejlepší k narozeninám, mnoho radosti a málo starostí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí