ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3501
5.11.07 21:09

Holky díky za komentáře,moc mě to potěšilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.11.07 21:15

Koukám, že se tu pomalu, ale jistě začíná rozbíhat plavání :-) Emičce se to evidentně líbilo. Já chci opravdu až od půl roku nejdřív, protože jedna moje kamarádka začala teď, byli 1× a jsou nemocní už druhej týden a od další kamarádky, která byla 2× plavat dostal chlapeček nějaký ekzém a teď lítají po doktorech. Sice už se nemůžu dočkat, ale vydržím, my budeme chodit až na jaře, v porsinci začínat mě přijde dost blbé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.11.07 21:15

Kik Lucka se narodila ve čtvrtek, tak proto se Ti to asi plete :wink:
Ale data mi taky splývají. Už jsem prošvihla taťkův svátek i výročí svatby našich.
Ale co vím je, že zítra máme výročí založení téhle diskuse!!

Miruš užij si poslední dny „svobody“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.11.07 21:17

**Dodatečně blahopřejeme Martínkovi od PAJK, Adámkovi od Mile, Simonce od Minonky a Lucince od KIK! :-) :srdce: :huban:

Zítra tu nejsem, tak se mějte hezky a ať mimísci nezlobí!

Dobrou…**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.11.07 21:18

Musíme se pochlubit :arrow: dneska si Martin hrál pod hrazdičkou, kde mám zavěšenou tu šílenou opici z lehátka FP. A tahal ji tak vehementně, že se 2× rozezněla ta melodie 8O :)

Na plavčo se už taky těším, jen je teď takové blbé období a na jaře se bojím, že už bude pozdě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
5.11.07 21:18

Taky nevim, jestli se nám obtisky povedou, Lucinka sebou taky pěkně šije. Někdy je tak zuřivá (asi po tatínkovi), že se jí až bojim :D

Taky nestíhám přes den zapnout počítač, poslední dobou pořád někde cestujeme, tak vždycky zapnu počítač až večer po uspání. Ale na zítřek plánuju být doma, protože musim počkat na pošťačku. Už asi týden mám na poště hrazdičku z MMB, tak jsem na ní zvědavá, doufám, že tu naší divošku aspoň na chvilku zabaví. Když jsme na návštěvách, tak je strašně klidná a pozoruje, ale jak je doma, tak řádí.

Musim se pochlubit, dneska se poprvé Lucinka chechtala nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
5.11.07 21:24

To je super, že se chechtá. Emička se taky chechtá, ale musí bejt pořádně rozdováděná.

Báro, já tady sice jako že naoko sem, ale vlastně nejsem. U nás běží komp nepřetržitě, protože se pořád něco stahuje. Takže ráno naladim emimi, chvíli posedim, tedy podle možností a pak až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.11.07 21:24

Holky,
jen na skok. Malý řve jak tur a už je přes tři! hodiny vzhůru. To se mu na večer po koupání ještě nikdy nepovedlo :( A jestli má hlad, tak mám(e) smůlu, protože od pěti chtěl pít každou hodinu a teď už nic nemám :(
Handi , už jsem se radovala, jak budeme společně na vítání, ale pak jsem zjistila, že my jdeme až od 11h.
Holky pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
5.11.07 21:32

Holky děkuju za milé komentáře v galerce… :)

Kik , taky jsem objednala Aničce na MMB hrazdičku od Fisher Price, dneska jsme pro ni byly na poště, Tomáš (manžel) jí večer smontoval, ale Anička už ji neviděla (chrní), tak jsem zvědavá, co na ni bude zítra „říkat“. Taky se mi někdy podaří Aničku rozchechtat, ale dělám u toho takový ksichty a zvuky, že kdyby mě někdo viděl, tak si musí myslet, že mi přeskočilo… :P Volám pak na Tomáše, ať se jde podívat a ona jak na potvoru přestane :(

Mirko ani jsem si toho překlepu nevšimla, no 29 kilové dítě bych teda vážně rodit nechtěla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
5.11.07 21:48

holky, nevíte jak je to s rodičovským příspěvkem když mi ještě zbývá dovolená? Mám zažádat až po vyčerpání dovolený a nebo mám nárok už hnedka po skončení mateřské? Mateřská mě končí k 17.11., tak už to musím začít nějak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
5.11.07 21:50

Báro , máte moc hezký fotky z vítání občánků, moc vám to tam sluší. Škoda, že u nás se nevítá, teda aspoň myslím, že ne :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
5.11.07 21:54

Kik , já myslím, že na proplacení dovolené máš nárok hned po skončení mateřské, měli by ti ji proplácet souběžně s rodičovským příspěvkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.11.07 22:02

Báro fotečky z vítání občánků jsou krásné. Martínek se tak hrozně mění, že jsem si říkala, jestli je to vůbec on :D a roste Vám do krásy. No taky má být po kom že, Tobě to ohromně sluší a o tatínkovi ani nemluvím :lol:

Taky dodatečně přeju Adámkovi a Simonce všechno nej ke 4 měsícům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.11.07 22:15

Jo a Rozárko, děkuju moc za mailika :-) hoodně jsem se nasmála. Měla jsem doma i to těhotenství, ale už jsem to věnovala těhotné kamarádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
5.11.07 22:35

holky, objevila jsem v aukci krásný šatičky k vánočnímu stromku, asi do nich půjdu-
 http://www.mimiaukce.cz/…c1684611.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital