Poradna duly
Jana Čurdová
Milá pani Anonymní,
myslím že jste si přišla stěžovat do špatné skupiny. Petrušky se zastane každá z nás ![]()
Víme o této kauze, a myslím že to klidně můžu říct.. nejspíš si tímto způsobem vylepšujete své ego, co není moc hezké
Jsou i lepší způsoby, jak si udělat radost, nemyslíte???
Jo a skutečně, barva lehátka do vaničky je pro vás tak podstatná?? ![]()
Petruško
![]()
Kim, vítejte doma!!!
Hodně oddychuj, posledné dni jsi prožívala pěkný záhul. Hodně síly, ať jste oba v pořádku
A k příspěvku paní anonymní se opravdu nebudu ani vyjadřovat…
Ostatně Marylka to napsala velice výstižně, není co dodat… ![]()
Milá paní Lucio P. mi už jsme si o Vás obrázek udělaly, že jo holky ?
Peťo - prosím nereaguj na ni, tohle už je fakt ubožárna
Jen tak na okraj - já si objednala z jednoho internetového obchodu fusak, když jsem se po já nevím jaké době konečně dočkala a přišel mi domů tak místo zeleného přišel šedivý. A co mám dělat ? Pochybuju když jim ho pošlu zpět že mi vrátí poštovné. Ale rozhodně je kvůli tomu nebudu rozmazávat všude po internetu.
Holky, já jsem byla na masáži. Mamka mi pohlídala malýho, já už jsem trpěla se zádama jako blázen. Vlastně už od těhu… Prej to bude ještě chtít, ale uleví se mi…
Zuzko to je fajn, že jsi měla aspoň trochu relaxu. Taky hodně trpím na záda (vždyť taky malá má už 8kg
),
snad se to i s malým srovná ![]()
Holky, my jak jsme dorazily z hexavakcíny, tak malá to zalomila /kolem 12./ spala do půl třetí a zase od tří spí
až se bojím, jestli bude spát v noci.
Jedna otázečka, když už budu mít víc prostoru, tak jsem se domluvila s manžou, že mi udělá přebalovák. Jak je máte vysoké?? ![]()
Už se na to těším, přebalování na konferenčáku, kt. je vysoký 50cm je pěkný děs ![]()
marylka píše:
Milá pani Anonymní,
myslím že jste si přišla stěžovat do špatné skupiny. Petrušky se zastane každá z nás![]()
Víme o této kauze, a myslím že to klidně můžu říct.. nejspíš si tímto způsobem vylepšujete své ego, co není moc hezké
Jsou i lepší způsoby, jak si udělat radost, nemyslíte???
Jo a skutečně, barva lehátka do vaničky je pro vás tak podstatná??
Petruško![]()
![]()
Nemam potrebu si tu nic vylepsovat, ale nemyslite, ze je zvlastne zabudnut spomenut si na skutocny stav veci. Pride mi to zavadzajuce a kedze som na nete objavila lehatko co som povodne chcela, zrusila som s nou obchod, co mi vlastne i sama navrhovala.
Marylko - já ho mám asi 85 cm vysoký a je to pro mě akorát, ale já jsem mrňavá, mám 157 cm.
Taky musím reagovat na Anonymní. Tohle mi nepřijde fér. Přece nejde o barvu lehátka a Petruša to nenapsala schválně tak, aby to bylo zavádějící. Navíc co se týká těch peněz, tak věřím Petruše, že to poslala zpátky správně (opravdu kvůli stovce si nechat zkazit hodnocení na MMB nestojí za to). Jak jsem celou záležitost pochopila já, tak Petruša vám vyšla vstříc v tom, že stornovala závaznou objednávku a peníze vám poslala zpátky, ALE podle pravidel MMB není prodávající povinnen částku vrátit a obchod stornovat. Nezdá se mi váš soud spravedlivý.