Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, díky za rady s ozdobami do vlasů. Ješt uvidím, jestli něco vymyslím. Na krk jsem i koupila perličky a v té samé barvě měli i naušnice, takže bych musela sehnat sponečky s perličkami, nebo potom nějakou kytičku.
Rozárko : Tak to teda muselo být leknutí!
Hezké dopo, holky.
Jen na chvilku, dokud ten náš zlobivej mrňous spinká.
Baruš, Pajk , Adámek děkuje za blahopřání ke 4 měsíčninám!
Jste hodné, že jste si vzpomněly.
Handy , jaké bylo vítání?
Z asi deseti miminek byl Adam jediný řvoucí. Přesně jak jsem čekala
Nebýt toho, tak to mohlo být hezký. Ta pani i ten pán
, ani nevim, kdo to přesně byl, byli moc milí.
Holky, já nevim, co se s malym stalo, ale už přes týden v noci skoro nespí
Budí se po hodině, dvou a chce jíst! Takže já jsem úplně hotová a pak mě rozhodí každá maličkost. Navíc jeho usínání je pokaždé horor. Chce se mu spát, ale neví jak na to a brečí a brečí. Včera vydržel být vzhůru pět hodin, od pěti odpo do desíti večer, a z toho asi 80pct času probrečel
Jak z něj jen udělat hodný mimi??
No nic, jdu se najíst, dokud je k tomu prostor.
A vítám novou maminku s Aničkou!!! ![]()
Rozárko to jsi teda měla noc
uff..
Tak to měl Mareček taky slušnou váhu ![]()
Já psala manžovi, že malá má 8kg a on na to.. hmm.. za měsíc kilo nahoru, doufám, že se to už spomalí, jinak ji v roce neuzvedneš
chi, to je vtipálek ![]()
Moc děkuji za komentáře k fotečkám
Moc mě to potěšilo ![]()
Dodatečně gratuluji mimískům, co měly 4 měsíce ![]()
Jinak, od dr. jsem dostala několik webových stránek, kde se dají sehnat nějaké info, tak koho to zajimá, tak je sem hodím
http://www.rodina.cz/…/prikrmovani
http://www.nasedetatko.com/
http://www.portal.cz/dm/
Milo máme to samý. Taky se budí v noci po hodině, po dvou a i s tím usínáním to máme stejné. Má malý očička, je vidět jak by spal, ale nemůže zabrat a řve a řve… Taky nevím čím to je, ale doufám, že to brzo přejde. ![]()
Zuzko, tak to je mi líto, že jsme na tom stejně
Je to šílený, co? Malej měl včera večer očička už úplně červený, jak plakal a jak se mu chtělo spát, ale prostě ne a ne zabrat. Chovala jsem ho, houpala jsem se s ním na míči, chodila, zkusila položit do postýlky a NIC!
A víš, co nakonec zabralo? Že jsem ho položila do kočárku!! Napadlo mě to, protože jsem byla 14 dní u mamky a tam spal většinou právě v kočárku. Takže byl asi zmatenej, kde je a co se děje a jak jsem ho tam položila, tak asi do pěti minut usnul!! To bylo opravdu neuvěřitelný. Já z toho byla docela v šoku. Po pěti hodinách snažení, aby spinkal, najednou pár minut v kočárku a šlo to. To si asi musel myslet, že má úplně blbý rodiče, kteří nevědí, co jim tím pláčem říká
No prostě jsem z toho byla docela špatná. A dneska to vítání… Já s ním prostě nemůžu mezi lidi ![]()
Tak ať se vám to rychle obrátí k lepšímu!!!
Milo i vám přeju to samý… taky s ním teď moc nikam nemůžu… a s tím kočárkem je to dobrý, ale já ho nechávám dole a bydlíme ve třetím patře, to by se mi stejně probudil než bych ho donesla nahoru… ![]()
Jo jo, my taky bydlíme ve třetim patře. Bez výtahu
Ale korbičku od kočárku rvu nahoru, protože se bojim, že bych ji dole v kočárkárně nechala jednou a už bych ji neviděla.
Zuzko , tak doufejme, že se ti naši mrňousi vzpamatují! ![]()
Ahojky holky,
majusko -tak už zkoušíme bambusky s vlnáčky a nemají chybu!!Jinak holky na www.baby-cafe.cz, to fakt žije!!!Seznamila jsem se s dalsima maminami od ZLina a uz organizujem scuk..
Zitra jedem holky na kycle a kalmetizaci a dnes uz tu mame spoustu snehu…
Holky a ty nadherne krtiny AME !!!Fakt se podivejte na ty uzasne fotky…
My meli krtiny 7.10.2007 v Luhacovicich…Je to nadherne, jak se sejde cela rodina…
Holky, zatim pa pa
jo, a uspávání - tak to holky my bud pri kojeni, nebo na rukach, nebo v kocarku…Ale kocarek je nejpohodlnejsi,mame stary jenom dovnitr a je to super…Verca se mnou jezdi do kuchyni, lezi v nem a hraje si, proste ja bez kocarku v dome nedam ani ranu…Takze moc doporucuju…Holt, vsechny 3 deti maji problem usnout…Nikdy se mi nepodarilo nikoho naucit, lehnout do postylky a spat…Ja proste furt chovam a chovam na rukou, v satku, v kocarku…
tak se mejte, letim../dodelat obed/
Tak já jsem pilná včelička!!!!
Byli jsme na 2 Hexa , malá váží 6.900g a měří 67 cm - Miruš - prosím prosím…
A už jsem stihla i 3/4 hodinky cvičit, nejdřív jsem jela na crossu a pak posilovala na břicho - bříško se tomu prostě říct nedá!!!
holky, děkuju moc za přání
![]()
Miruško - my máme 7010g a 67cm, dostaly jsme jen něco na rýmu a jinak nám nic není, takže jsme tak mezi ani zdraví ani nemocní.
Majuško - s tím rodičákem, to je pěkná rána pod pás, taky jsem to chtěla na 2 roky a teď nevím co budu dělat, takže vyhlašuju stav nouze a hledám práci domů ![]()
Nevíte jak Sebík ?
Já jsem taky původně uvažovala na rodičákem na 2 roky, ale teď si tu Lucinku tak užívám, že 3 roky zůstanu doma ráda. Dobrý je, že si člověk může neomezeně přivydělat, takže by se třeba časem dala sehnat nějaká práce z domova.
Ten pošťák mě pěkně štve, sedím celej den doma a ještě nepřišel. Pro změnu tady byli asi 15 minut po sobě plynaři a oba dva dělali odečet toho samýho plynoměru. A to tady už byl někdo asi před měsícem. Mají v těch plynárnách pěknej bordel.
Taky máte doma takový divochy? Já když dám Lucinku do postýlky, tak během minuty jí najdu úplně v protějším rohu, otočenou na břicho, ruka čouhá z postýlky podstrčená pod mantynelem…
Nemam k Vam slov, ociernovat ma takto, mimochodom v diskusii ste zabudla spomenut, ze akosi ste pozabudla spomenut farbu lehatka do vane, respektivne ste ponukala farebne atraktivnejsiu verziu. Na toto ste si samozrejme spomenula az po zaplateni!!! A tento fakt v diskusii zas akosi ZABUDLA SPOMENUT!!! Takze nieviem kto je tu svatousek ako ste ma nazvala…
Pre ostatne navstevovatelky diskusie pridavam odkaz aby ste vedeli o co sa jedna a skym mate docinenie:
http://www.mimibazar.cz/hodnoceni.php?….
Samozrejme na oplatku mozete vyhladat na MMB aj moje hodnotenie, nech sa paci nemam co skrivat.
Pani Petro nemam k Vam slov… ste zaludna osoba.