Poradna duly
Jana Čurdová
Mabu , my tedy kadíme pořád
, ale kamarádky klučina kolem toho 3,4 měsíce měl stoličku pravidelně jedenkrát týdně, byla teda plně kojen. U kojených dětí to tak někdy bývá, plně mlíko spotřebují. Vzhledem k tomu že dokrmuješ jen trochu, tak asi 4 dny nevadí. Ale jestli ho to trýpí… tak nevím. Kdyby třeba nějak hodně plakal, zašla bych pak asi k MUDr.
Mirus uplne jsem ti v tom frmolu tady zapomela teke poprat krasne prozity zitrka a at se vse vydari tak jak si prejes!!!
Mabu pridavam se k Rozarce, pokud je maly spokojeny tak bych to neresila, proste vsechno streba a nekaka!
NAs Ondras ma naopak rychly metabolismus a kadi nekolikryt denne, hold kazde mimi je jine a i u toho jednoho se to meni. Nekdy proste potrebuje vice a nekdy mene.
Ahoj všem maminkám a miminkům z července, čtu Vás už skoro 10 měsíců a teprve teď jsem se odhodlala přidat a zrovna jsem se trefila do laviny mamin
Byla bych moc ráda mezi Vámi…
Jinak nám se narodil v Praze Krči 6.7.07 Tomášek a měl 3890g a 51cm. Teď už je z něj obr, má 7500g a 70cm…
Nějak jsem zapomněla na podpis, takže ještě jednou Káťa a Tomášek
Dobrý večer treperendy,
vy jste za dnešek nakecaly 10 stránek, kdo to má dočítat?
A navíc jak jsem tak v rychlosti procházela dnešní diskusi a hledala, kde jsem včera skončila, tak jsem si nebyla tak úplně jistá, jestli je to ještě naše diskuse
Nové maminy se zalekly uzamčení?
Holky vítejte!!!
Já už se tady v tom skoro ztrácím.
A než vás půjdu dočíst přeju naší nevěstě Mirušce ať jí ten zítřejší den dopadne co nejlépe!! Užij si svatbu jak nejlépe to půjde, pozdravuj skoromanžela a pusinku Teovi.
Taky Tebe vítáme Káťo a Tomášku
No,že si dáváte na čas holky ![]()
Psala jsem tedy Lesince a čekáme už jen na pokyny k uzamčení.
Už mám vyčištěný zoubky,a jdu juchnout do peřin.
Kruci,raději nepočítám,kolik času jsem tu dnes strávila.
Zítra mám v plánu se věnovat těm mým chlapům,ale během dne nakouknu,zda nepíše Lesi.
Užijte si víkend,prckům klidné spaní.
I tomu mému,nějak se tam pořád vrtí ,i proto tu ještě vyčkávám,co z toho bude,zda vytuhne či bude vstávat ![]()
Broubrou
Káťo a Tomášku , vítejte. To jsme spolu museli ležet v porodnici (teda pokud jste nebyli na nadstandardu).
Holky, mohly bysme uzavřít sázky, kolik maminek se ještě přihlásí
Chudiny holky, které tady dlouho nebyly (třeba taková Míša), ty pak budou mít asi šok ![]()
Děkujeme za přivítání!
Kik Koukala jsem na fotky a měla jsem pocit, že tě znám a nevěděla jsem odkud a teď už je to jasný😉. My jsme leželi na desítce, hned naproti stolkům a v porodici jsme byli od 5.-10.7.
Vše nejlepší Viktorce a Sebíkovi
Kik nejen Míša ale taky Kajka a Romin, škoda, že už jim to nevychází sem chodit
Představte si jak mě dneska vytočil manžel!! Povídala jsem mu děj toho filmu co byl v neděli večer a tu pasáž jak Taťána nic nestíhala, pořádně neuvařila, nepoklidila atd. zkrátka klasická mateřská „dovolená“ a můj milovaný manžel, který má denně uvařený oběd, vypráno, vyžehleno mi řekl, že to je jako u nás doma. Asi ho zabiju ![]()
Jo jo, taky jsme se na to s manžou koukali, ale musel uznat, že u nás to tak hrozný není
. Jen ta pasáž, jak tam Taťána lítá večer v pyžamu, rozcuchaná a uplně mimo, tak to jen poznamenal..Kde jsem to jen viděl? Prostě chlap…
To jsem si nemyslela kolik maminek sem chodí nakukovat kromě mě ![]()
Julko já mám pejsky tři, sice menší ale je veselo. A malýho zvládají skvěle ani pláč jim nevadí
Ted čekáme štěňátka tak to bude teprve vzrůšo, ještě že bude mít malej ohrádku.
Ted nevím taky se v tom ztrácím ale někdo tu psal že malé nejede Nutrilon. Já s ním krmila první dva měsíce, protože mi doktorka řekla že je nejlepší. Měla jsem teda ten Nutrilon Comfort co s ním krmí Bára, protože od mala nás hrozně trápí prdíky a ta zácpa. Pak jsem zkusila Sunar Premium prdíky máme stále ale možná i o něco míň. Ale hlavně malej je mnohem klidnější spokojenější. Víc ho zasytí , nedomáhá se po dvou hodinách dalšího jídla a krásně v noci spí často i do rána. Každýmu mimi sedí něco jinýho ale já ted teda na ten Sunar Premium nedám dopustit. ![]()
![]()
To jsem netušila, že uzamčení naší diskuse způsobí tuhle explozivní reakci? No to jsem zvědavá, kolik lidí si ještě čte naše příběhy
Samozřejmě včechny vítám, nicméně odpusťte, nepamatuji si kolik vás vlastně je
Asi v tom teď budu mít docela hokej ![]()
Kik, chtěla jsem reagovat na tu UM… malým dětem se má dělat zá:,–(ně čerstvá a určo nepoužívej a neskladuj, větším dětem se to dá namíchat do lednice, ale max. 2 hodiny, ale já to nedělám. myslím, že mám docela zkušenost z UM díky mému nekojení a podle všeho co jsem zkusila a poradili mě na infolince Nutrilonu je nejblíže MM Nutrilon Premium 1 nebo nutrilon Extra, jsou nejsladší a chutnají skoro jako MM, můžu potvrdit, co mlíko jiná chuť, ale pokud je Lucinka spokojená, tak se netrap! Já vám s radostí 1kg pošlu ![]()
Mabu, jak jsem spolu mluvily..... na každý mlíčko si mimčo až 6 týdnů zvyká, aby si vytvořilo potřebné bakterie ve střevě ke strávění, tak myslím, že když malej nekadí, může být tím a určo se to spraví, jestli máš ještě tymián, tal zkus hodně namasírovat, malej se potom vždycky okamžitě pokadí ![]()
Ufff…ani nevím, na co jsem chtěla reagovat........
MAJUSKO, jak se líbilo plavání Emičce? Já se taky děsně těším, až začneme
Prozatím jsem se zapsala na kurz baby masáží ![]()
Tak jdu kouknout do galerky na nové přírůstky ![]()
Rozárko, až tě bude někdy zlobit chlap, tak vezmi Marečka a přijeďte!!! ![]()
Jo jinak ten pržskej srazík…holky, nechtěly byste nějaký udělat první nebo druhý týden v prosinci? To budeme na celý víkend v Praze… já bych vás a vaše dítka ráda viděla…pokud teda i vy nás ![]()
Tak jsem taky přidala pár aktuálních fotek do galerky… ![]()
A jelikož nastala velká změna..... nevztekáme se při hraní, ale konečně si to užíváme, zde pár nových fotek z tohoto týdne: http://www.grunwaldovic.estranky.cz/…nezlobi_/234
Dobré ránko ![]()
Ufff,čekala jsem noční příspěvky od Miruš a vono nic ![]()
To je dobře,snad tzn.,že se vyspala kočenka ![]()
Jéééé, Báro, děkujííííí za nabídku.Kdybys byla poblíž,jsem u tebe často ![]()
Báro,Martínek je tááák krásný chlapeček!!!!Slaďounkej šikulka,teď jsme se tu na něj s Marečkem culili.
//Kopčím email od Lesiny
Dneska jsem moc nestíhala, mám tvůj druhý mail v poznámkách. Prosím,
uháněj mě, bude to dřív. Nevím, jestli jsi to postřehla, máme nějaké
potíže s kojo u Eli (víc spí než jí) a tak teď pořád budíme a kojíme ![]()
Ale Zděňkovi jsem už psala, nebude to problém.
L.//
Přeji hezký den,my dnes vyrážíme „někam“
na výlet.