ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1148
9.11.07 21:33

Mabu , my tedy kadíme pořád :lol: , ale kamarádky klučina kolem toho 3,4 měsíce měl stoličku pravidelně jedenkrát týdně, byla teda plně kojen. U kojených dětí to tak někdy bývá, plně mlíko spotřebují. Vzhledem k tomu že dokrmuješ jen trochu, tak asi 4 dny nevadí. Ale jestli ho to trýpí… tak nevím. Kdyby třeba nějak hodně plakal, zašla bych pak asi k MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
9.11.07 21:34

Mirus uplne jsem ti v tom frmolu tady zapomela teke poprat krasne prozity zitrka a at se vse vydari tak jak si prejes!!!

Mabu pridavam se k Rozarce, pokud je maly spokojeny tak bych to neresila, proste vsechno streba a nekaka!

NAs Ondras ma naopak rychly metabolismus a kadi nekolikryt denne, hold kazde mimi je jine a i u toho jednoho se to meni. Nekdy proste potrebuje vice a nekdy mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.11.07 21:43

Ahoj všem maminkám a miminkům z července, čtu Vás už skoro 10 měsíců a teprve teď jsem se odhodlala přidat a zrovna jsem se trefila do laviny mamin :wink: Byla bych moc ráda mezi Vámi…
Jinak nám se narodil v Praze Krči 6.7.07 Tomášek a měl 3890g a 51cm. Teď už je z něj obr, má 7500g a 70cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.11.07 21:44

Nějak jsem zapomněla na podpis, takže ještě jednou Káťa a Tomášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
9.11.07 21:47

Dobrý večer treperendy,
vy jste za dnešek nakecaly 10 stránek, kdo to má dočítat? :lol: A navíc jak jsem tak v rychlosti procházela dnešní diskusi a hledala, kde jsem včera skončila, tak jsem si nebyla tak úplně jistá, jestli je to ještě naše diskuse :-)) Nové maminy se zalekly uzamčení? :lol: Holky vítejte!!! :lol: :lol: Já už se tady v tom skoro ztrácím.
A než vás půjdu dočíst přeju naší nevěstě Mirušce ať jí ten zítřejší den dopadne co nejlépe!! Užij si svatbu jak nejlépe to půjde, pozdravuj skoromanžela a pusinku Teovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
9.11.07 21:50

Taky Tebe vítáme Káťo a Tomášku :-) No,že si dáváte na čas holky :-)
Psala jsem tedy Lesince a čekáme už jen na pokyny k uzamčení.
Už mám vyčištěný zoubky,a jdu juchnout do peřin.
Kruci,raději nepočítám,kolik času jsem tu dnes strávila.
Zítra mám v plánu se věnovat těm mým chlapům,ale během dne nakouknu,zda nepíše Lesi.
Užijte si víkend,prckům klidné spaní.
I tomu mému,nějak se tam pořád vrtí ,i proto tu ještě vyčkávám,co z toho bude,zda vytuhne či bude vstávat :cry:
Broubrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kik
1801
9.11.07 21:56

Káťo a Tomášku , vítejte. To jsme spolu museli ležet v porodnici (teda pokud jste nebyli na nadstandardu).

Holky, mohly bysme uzavřít sázky, kolik maminek se ještě přihlásí :) Chudiny holky, které tady dlouho nebyly (třeba taková Míša), ty pak budou mít asi šok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.11.07 22:21

Děkujeme za přivítání!
Kik Koukala jsem na fotky a měla jsem pocit, že tě znám a nevěděla jsem odkud a teď už je to jasný😉. My jsme leželi na desítce, hned naproti stolkům a v porodici jsme byli od 5.-10.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
9.11.07 22:36

Vše nejlepší Viktorce a Sebíkovi

Kik nejen Míša ale taky Kajka a Romin, škoda, že už jim to nevychází sem chodit

Představte si jak mě dneska vytočil manžel!! Povídala jsem mu děj toho filmu co byl v neděli večer a tu pasáž jak Taťána nic nestíhala, pořádně neuvařila, nepoklidila atd. zkrátka klasická mateřská „dovolená“ a můj milovaný manžel, který má denně uvařený oběd, vypráno, vyžehleno mi řekl, že to je jako u nás doma. Asi ho zabiju :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.11.07 22:43

Jo jo, taky jsme se na to s manžou koukali, ale musel uznat, že u nás to tak hrozný není :D. Jen ta pasáž, jak tam Taťána lítá večer v pyžamu, rozcuchaná a uplně mimo, tak to jen poznamenal..Kde jsem to jen viděl? Prostě chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.11.07 23:04

To jsem si nemyslela kolik maminek sem chodí nakukovat kromě mě 8O
Julko já mám pejsky tři, sice menší ale je veselo. A malýho zvládají skvěle ani pláč jim nevadí :P Ted čekáme štěňátka tak to bude teprve vzrůšo, ještě že bude mít malej ohrádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.11.07 23:10

Ted nevím taky se v tom ztrácím ale někdo tu psal že malé nejede Nutrilon. Já s ním krmila první dva měsíce, protože mi doktorka řekla že je nejlepší. Měla jsem teda ten Nutrilon Comfort co s ním krmí Bára, protože od mala nás hrozně trápí prdíky a ta zácpa. Pak jsem zkusila Sunar Premium prdíky máme stále ale možná i o něco míň. Ale hlavně malej je mnohem klidnější spokojenější. Víc ho zasytí , nedomáhá se po dvou hodinách dalšího jídla a krásně v noci spí často i do rána. Každýmu mimi sedí něco jinýho ale já ted teda na ten Sunar Premium nedám dopustit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
9.11.07 23:51

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
To jsem netušila, že uzamčení naší diskuse způsobí tuhle explozivní reakci? No to jsem zvědavá, kolik lidí si ještě čte naše příběhy :-) Samozřejmě včechny vítám, nicméně odpusťte, nepamatuji si kolik vás vlastně je :! Asi v tom teď budu mít docela hokej :?

Kik, chtěla jsem reagovat na tu UM… malým dětem se má dělat zá:,–(ně čerstvá a určo nepoužívej a neskladuj, větším dětem se to dá namíchat do lednice, ale max. 2 hodiny, ale já to nedělám. myslím, že mám docela zkušenost z UM díky mému nekojení a podle všeho co jsem zkusila a poradili mě na infolince Nutrilonu je nejblíže MM Nutrilon Premium 1 nebo nutrilon Extra, jsou nejsladší a chutnají skoro jako MM, můžu potvrdit, co mlíko jiná chuť, ale pokud je Lucinka spokojená, tak se netrap! Já vám s radostí 1kg pošlu :-)

Mabu, jak jsem spolu mluvily..... na každý mlíčko si mimčo až 6 týdnů zvyká, aby si vytvořilo potřebné bakterie ve střevě ke strávění, tak myslím, že když malej nekadí, může být tím a určo se to spraví, jestli máš ještě tymián, tal zkus hodně namasírovat, malej se potom vždycky okamžitě pokadí :-)

Ufff…ani nevím, na co jsem chtěla reagovat........

MAJUSKO, jak se líbilo plavání Emičce? Já se taky děsně těším, až začneme :-) Prozatím jsem se zapsala na kurz baby masáží :-)

Tak jdu kouknout do galerky na nové přírůstky :lol:

Rozárko, až tě bude někdy zlobit chlap, tak vezmi Marečka a přijeďte!!! :lol:

Jo jinak ten pržskej srazík…holky, nechtěly byste nějaký udělat první nebo druhý týden v prosinci? To budeme na celý víkend v Praze… já bych vás a vaše dítka ráda viděla…pokud teda i vy nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
10.11.07 00:16

Tak jsem taky přidala pár aktuálních fotek do galerky… :wink:

A jelikož nastala velká změna..... nevztekáme se při hraní, ale konečně si to užíváme, zde pár nových fotek z tohoto týdne: http://www.grunwaldovic.estranky.cz/…nezlobi_/234

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
10.11.07 07:42

Dobré ránko :-)

Ufff,čekala jsem noční příspěvky od Miruš a vono nic :-)
To je dobře,snad tzn.,že se vyspala kočenka :-)

Jéééé, Báro, děkujííííí za nabídku.Kdybys byla poblíž,jsem u tebe často :-)
Báro,Martínek je tááák krásný chlapeček!!!!Slaďounkej šikulka,teď jsme se tu na něj s Marečkem culili.
//Kopčím email od Lesiny
Dneska jsem moc nestíhala, mám tvůj druhý mail v poznámkách. Prosím,
uháněj mě, bude to dřív. Nevím, jestli jsi to postřehla, máme nějaké
potíže s kojo u Eli (víc spí než jí) a tak teď pořád budíme a kojíme :(
Ale Zděňkovi jsem už psala, nebude to problém.

L.//
Přeji hezký den,my dnes vyrážíme „někam“ ;-) na výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí