Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko!
Rozárko, užijte si výlet, nám přide dopolende návštěva, odpoledne smad stihneme výstavu minerálů a zítra vařím rodinný oběd pro skoro tchýni.
Hezký den!
Dobré ránko všem,
chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vám po porodu padaly vlasy? Mě padají už skoro dva měsíce a to strašně
. Dřív jsem uklízela jen psí chlupy, ale teď jasně vedu. Nevím, jestli je to ještě normální..
Předem díky za rady
Káťa
Káťo ,mě u prvního dítka vypadaly vlasy téměř na polovinu.Mělajsem hsutotu Kim,ale teď mám vlasů sotva 1/3.Pomáhaly mi oplachy sušenou kopřivou,zábaly a hodně vitamínů.
Ale padaly dlouho.A teď mám taky všude spoustu mých vlasů,ale jelikož to nečešu/to by dopadlo
/,tak si myslím,že až tak extrém to tentokrát není.
Kaťo,
mě vlasy padaly v těhum, teď už ne, ale moje kamarádka na to popíjele pylový sirup a do vlasů si masírovala spešl emulzi (prověřeno několika kamarádkama) a pomohlo jí to.
Tak se tu mějte, jdu dělat něco smysluplného ![]()
Dobre rano ![]()
mne zacaly HODNE padat vlasy v pulce zari, ted se to trochu pribrzdilo. Jednak jsem zacala brat vitaminy, jednak mi mamka dovezla vyzivu na vlasy (ampule s placentou, prodava se to v kadernickych potrebach). Padani ma bohuzel dve priciny, jednak jdou vitaminy nejdriv do mlika, jednak ale vypadaji ty vlasy, ktere mely vypadnout v tehotenstvi a diky hormonum zustaly na hlave… Takze vyziva a pece a smireni se se stavem
Ja si ted porad rikam, kdyz koukam na svuj neexistujici pas, ze Dorka mi za to teda rozhodne stala!!! ![]()
Na uvodni strance je dobry clanek o prednasce o pevnem objeti, je teda skoda, ze to je prepis mluveneho projevu, spatne se to cte, ale rozhodne to stoji za to!
Mirko porad doufame v lepsi pocasi a myslime na vas!!!
papapa,
ame a dorca.
Díky moc za rady, zkusím dneska tu kopřivu. Já měla vždycky hřívu a teď se s ní pomalu loučím,ale pořád doufám, že to brzy přejde a nebudu mít na hlavě plešku
.
Báro , můžeš mi prosím napsat, jak se jmenuje ta emulze a kde se dá koupit?
Díkes
Káťa aTom
Ame , snažím se být v pohodě a pořád si říkám, nejdůležitější je, že máme Tomáška. Měla jsem dva zamlklé potraty a až na třetí pokus se nám narodil Tom a tak jsem moc šťastná a budu s vlasama i bez ![]()
Dobré ráno holky,
vítám další nové maminky. Co se týká padání vlasů, tak jsem na tom podobně. Pořád vypadávaj, ale já je mám tak hustý, že mi to zatím moc neva…
Dobré ráno holky,
vítám další nově příchozí ![]()
S vlasama je to u mě teď taky hrůza, při mytí vždycky totálně ucpu odtok ve vaně!
![]()
Baruško , od čtvrtka Ondru dokrmuju tím Nutrilonem A.R. a naštěstí( ťuk ťuk ťuk) mu zachutnal, taky jsem to ochutnávala a má téměř stejnou chuť jako Nutrilon Premium a ta hustota mu nevadí. Taky jsem koupila ty savičky s variabilním průtokem a je to v pohodě.
Jo a taky bych se chtěla zeptat na tu tajemnou emulzi na vlasy ![]()
Holky a jaké vitamíny berete? Není to nějak omezeno kojením? Můžu si pořídit jakékoliv na vlasy?
Jinak s tím kaděním furt nic, ale počkám do pondělka, to už by byl týden a zavolala bych doktorce. Ondra zatím prdí o 106 a přes den se nějak zvlášť nekroutí, tak to asi všechno spotřebovává.
Týýýýý jo,už jsem myslela,že jsem si spletla diskusi a ono místo toho tady je tolik nových mamin.
Tak vás šechny maminky i mimča pěkně vítám!!!!!
Miruško ať ti to dnes dopadne podle tvých představ a ůbec celý společný žiot,ať máte jako z pohádky !!! ![]()
Tak tady čtu,jaký máte doma otesánky a je mi taky trochu líto,že my máme drobka. Ve 4 měsících měla jen 6kg. Takže za pět týdnů přibrala pouze 300gr,a to ji na noc dokrmuji Nutrilonem forte
Mimochodem Mabu malá taky kaká jednou týdně a je v pohodě. Zrovna dneska čekám nálož,je to už týden ![]()
Naše doktorka je ale spokojená,říká,že od třetího měsíce děti přibírají méně.........zhruba 10gr denně. A to nám prý s odřenýma ušima vychází.
Kdyby si malá řekla,tak ji mám prý klidně dokrmovat i přes den,ale ona nechce. Tak ji to nenutim. I když sama to nechápu,kojíme zhruba tři minuty,pak už dělá blbosti a přitom vydrží v pohodě 3,5 hodiny. A v noci od sedmi do tří.
No jdu vařit oběd,Péťa šel s malou na dvě hodinky ven,tak na to mám klid ![]()
Holky, emulze tajná není, je to 10ti denní kůra navlasy v ampulích, ale velice účeinná, kamoška to teď dobrala a už jí narostly podrůsty, je to jak jinak něž z Justu, stojí 610Kč, je vhodné kombinovat s rozmarýnovým olejem za 260Kč, který se přidává do šamponu nebo přímo výborný posilující šampon San Activ za 470Kč, ten můžu doporučit, mám ho doma a vlasy mi tím dost zesílily.
Kim kočko, to je mi líto… Já dneska vstávala jen 4×, ale jen jednou jsem kojila. Zbytek vůbec nechtěl pít, tak jsem ho jen uspala… Tak nevím v čem je problém, hlad neměl…
O tom siamském dvojčeti jsem četla už večer na netu. Chtělo se mi brečet, chudáčci malí, vždyť se akorát trápili… ![]()