ČERVENEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
9.11.06 16:38

Chtěli by jsme holčičku, ale když to bude kluk, tak samozřejmě nepohrdneme :) Hlavně, aby to bylo zdravý. Teďsenejvíc bojím, abych za tři týdny na UTZ viděla správně tlouct srdíčko. No a manžel, ten má z toho obrovskou radost. Když jsem mu to oznámila, rozplakal se. To ho chci vidět u porodu,citlivku! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
9.11.06 18:46

Ja uz mam tipy na jmena, s klucicima mam zatim celkem problem, ale holcicich je vic nez dost: Eva, Julia, Marie Bernadette (to tady budou vyslovovat Mari Bernadet, z toho jsem uplne hotova, vlastne je to muj favorit), Elisabeth, Verona, Sebastian, Tadeas. Benedikta mi muz zakazal, kvuli papezi. :wink:

Mam trochu stesti, protoze nemusim brat ohled na Knappovou, rodny list dostaneme tady v Rakousku a podle nej pujdeme zapisovat do Brna na zvlastni matriku, takze se toho krestniho jmena v dane podobe uz musi drzet. Ale stejne chceme jmeno, ktere ma taky ceskou podobu, nejenom kvuli pribuznym v Cechach.

Ted me prave napadlo, krtit ci nekrtit, tot otazka! Jsme sice oba pokrteni, ale ani jeden se necitime nalezet k cirkvi, manzel tady v Rakousku z cirkve vystoupil (jinak by musel platit zvlastni dane), ale u nas v rodine jsou krteni vsichni. Tak nevim.

ame.

PS: Chceme kluka i holcicku, ale devce by mohlo prijit prvni, vlastne vzdycky, kdyz na dite myslim, tak to je holka. A podle prstynku mi vychazi holka, kluk.

• Citovat
  • Upravit
Ame
9.11.06 21:36

Holky, otravuju dneska jeste jednou, ale prave jsem objevila naaaadherny tehotensky obleceni za prijatelnou cenu, je to kamenny i zasilkovy obchod:
http://www.terramoda.cz/
Asi si zajedu do Prahy :)
Dobrou noc!
 ame.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.11.06 08:53

Červenec 2007

Ahoj holky, zdravím všechny těhulky. Dneska jsem byla na odběru krve, aby byla jistota. V 13,30 jdu pro výsledky, takže uvidíme.Určitě dám vědět.Jsem docela nejistá, protože zatím žádné nevolnosti.Snad je to normální.Doufám že žádné ani nepřijdou,kvůli té zkušebce.Jinak k aktualizaci údajů: Sasankava=Saša,31 let,14.7.
Chtěla bych moc holčičku Marii Magdalénu nebo Marii Margaritu. Tak doufám, že to vyjde. Ale pokud to bude kluk, tak to vůbec nebude vadit - uvažuji o Alexovi nebo Marcelovi. Ale zatím jsme to s přítelem vůbec neprobírali, takže nevím, zda bude schváleno.
Budete mít manžílka/přítele u porodu?
Zatím se mějte, jdu pracovat a juknu na stránky kolem druhé odpoledne, to už budu znát výsledky krevního testu.

• Citovat
  • Upravit
547
10.11.06 10:53

Sašo, tak ti držím palečky,ať ti to dobře dopadne a dej pak vědět. Mi bychom chtěli Sáru nebo Nelu a kluka Denise.Mažel u porodu určitě bude, ale jestli se nesloží, tak to je ve hvězdách. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.11.06 11:09

Ahoj těhulky,

omlouvám se za anonymitu, pořád nějak nemůžu přijít na to, jak se zaregistrovat a pak odpovídat tak, aby se tam objevilo moje jméno. (Zaregistrovaná jsem, ale když chci poslat odpověď, tak mi to píše nějakou chybu..). Ame, díky za ten odkaz na těhotenskou módu! Já to tedy zatím neřeším, stejně jako další věci (kočárek, autosedačku atd.), ale hodí se to. A to oblečení vypadá pěkně! :-) Mně je střídavě dobře a střídavě nevolno a nevolnosti se objevili až po skončení 4tt od početí. A zároveň se objevila taková únava, že to snad ani není možný. Jak to máte s prací? Zvažujete, že už byste byly doma?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.11.06 14:13

Červenec 2007

Ahoj, tak se hlásím s dobrou zprávou, krevní testy ukázaly 1800 jednotek, protože tím, že netrpím nevolnostmi, tak jsem měla strach. A to jsem si říkala, že nebudu vyšilovat. A už to začíná a to jsme teprve na začátku.
Taky mám problém s přihlášením, přesto že jsem zaregistrovaná a nevím, kde je problém. Poradíte?

• Citovat
  • Upravit
551
10.11.06 15:41

Čau holky,

Anonymní - každý netrpí nevolností, mě při prvním těhotenství bývalo zle jen v maličkých špatně větraných obchodech a při vaření! Ale nezvracela jsem a doufám, že nebudu ani teď. Každé těhotenství je prý jiné, tak uvidíme!

Ame- myslím, že se tomu přebíhání mezi dvěma diskusemi nevyhneme! Já jsem zvědavý člověk a vůbec mi nevadí se účastnit obou dikusí, i tady i na baby cafe! A právě proto, že někdo chtěl zůstat a někdo odešel, tak není možné diskuse slučovat! Ať si každý dělá co chce, někdo zůstane tady, někdo tam a někdo čte oboje!!

Dneska jsem to nevydržele a napráskala jsem to mojí mamce, ta z toho byla tak překvapená, že jsem to ani nečekala. Všichni věděli, že nechceme jenom jedináčka. Hned volala zpátky a zvala nás v neděli na oběd a prý vaří na moje přání!! Tak budou špízy s bramborovou kaší - mňam!!

Co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
10.11.06 15:45

Ahoj Holky,

když čtu vaše příběhy tak vidím úplně sebe. Posledního října 2 čárečky a pocit neskutečného štěstí že se to povedlo. Jmenuju se Markéta a snažili jsme se teprve druhý měsíc a hned to vyšlo. Každý mě zrazoval ať na to moc nesázím že jsou lidi co se snaží dlouho a tak a já zpočátku tvrdila že do toho praštíme v říjnu a bude to v létě - a ono JO. Pro jistotu jsme začali už v září, to nic a teď to vyšlo. Podle kalkulaček na internetu bych měla termín 7.7.2007 - to jsme plánovali svatbu ale myslím že na miminko to je hezčí datum :lol: K doktorovi jsem objednaná na 16.11. a protože to bude naše první miminko (je mi 25 let) tak jsem zvědavá a moc se těším. Držím palce všem ať máme hezká zdravá miminka.

Mametka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.11.06 08:43

Ahoj holky,

tak to nevyslo, takze priste

Dikes za drzeni palcu

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
11.11.06 13:42

To je škoda Katko!!! Tak snad příští měsíc!!!!!
Ono už to dlouho nebude trvat, uvidíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
11.11.06 16:17

Adela „Ame“/1974/A-Sitzendorf/5.7.07
Mametka/25r./Králevéhradecko/7.7.07/KO16.11.
Eva „evca82“/1982/Jičínsko/10.7.07/KO 28.11.
Saša „Sasankava“/31r./Ostrava/14.7.07 Šárka „Verunka“/1982/Březnice/17.7.07/KO10.11./Verča 11.6.04/3800g/52cm
Minonka/Prostějov/KO 15.11./Nikolka ?.5.04
Píďala/Liberecko

Katko, to je mi vazne moc lito. Az se zadari, dej nam vedet!

Šárko, doufám, že na kontrole všechno ok. Co je ted videt na utz? Ja porad jeste nevim, kdy zajit k doktorovi (jeste jsem tady nebyla, tak to me trochu odrazuje od predcasnych navstev, taky jsem nekde cetla od znovutehotnych maminek, ze jdou k dr. az pozdeji, ze je dost casu).

My uz to sdelili tchanum (bydlime spolu - domy jsou jenom oddelene zahradou). Prave prestavujeme, tak jsem jim potrebovala vysvetlit, ze se neflakam, ale beru na sebe a na male ohledy. Taky jsem to uz vyslepicila obema sestram, tak musim rychle zavolat rodicum, nebo se to dozvedi oklikou, to by mi matka jen tak neodpustila.

Papapa,

ame.

• Citovat
  • Upravit
574
12.11.06 21:36

Ahojky,

tak kontrola v pátek nebyla nic moc. Doktor říkal, že je ještě moc brzy aby na ultrazvuku něco viděl, a taky jo, nebylo vidět nic, mám přijít 20.11. to už prý musí být zaručeně něco vidět, tak jsem zvědavá.

Kat-ko je mi to opravdu moc líto. Ale neznamená to, že k nám přestaneš chodit že ne? Jsi tu mezi náma vítaná. Takže přijď.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
13.11.06 09:43

Ahojky,

už jste některá přemýšleli nebo začali cvičit ? Já jsem si na internetu našla cviky pro 1. a 2. trimestr a i přesto že se to napoprvé zdálo jako lehárko tak jsem z toho měla druhý den tělo zhuntovaný jako kdybych skladala dříví. :D

Jinak už jsem svůj stav samozřejmě roztroubila úplně všude (teda skoro), prostě jsem to nějak nevydržela. No tak když se na to každej ptá, jestli už a člověk nechce lhát, nebo když jsem od ségry k narozeninám dostala flašku, tak holt člověk musí s pravdou ven. :wink:

Už ve čtvrtek jdu na prohlídku, tak se těším co mi pan Dochtor řekne :) .

Držím palce těm co se nepovedlo a těm co se povedlo tak aby to bylo OK.

Mametka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
13.11.06 10:44

Tak u nás v okolí už to všichni taky vědí. Ale postaral se o to manžel, který nevydrří mít tu pusu zavřenou. A oni by to stejně všichni brzy zjistili. Poznali by, že jsem pořád doma na nemocenský a ne v práci, tak je to jedno.
Cvičit bych taky chtěla začít, ale zatím na to není čas. Pořád se teď něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí