Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mě ta vedra zasáhla v plnej palbě. Každý rok mám v létě angínu a letos si to dobírám asi že minule rok nedorazila k těhotný. Nafasovala jsem už dneska třetí balení antibiotik a těším se na pendepon až je doberu. Mmch jsem se dozvěděla od dr, že mám vrozenou nedosýchavost, což jsem se divila, páč mám sluch jak netopýr. Parádní léto.
Voche,
tak se brzo uzdrav. Já si pamatuju, jako děcko, jsem jsem angíny v létě taky měla ![]()
Barčo,
právě já bych taky chtěla znovu zářijové-říjnové mimi
. Tak uvidíme, doufám, že se zadaří skoro na poprvé jak u Michalky. Mě se to tak líbilo, teď už je větší a můžeme si lépe užít léto jak s malým mimiškem a ta zima se dá přežít pěkně doma.
Barčo tak to je fajn že jste si to užili a tolik příbuzných no pokud se tam tradujou dárky pro všechny tak to bych byla hotová, protože já jsem na vymíšlení dárků úplně tupá…
Pati tak t golfky klidně vem oranžové já i Kačka ho taky máme a fakt jsme spokojené, jak jsme psali. A nebo se mi opravdu hodně líbí i ty šedo modro červené, máš tam jak modrou tak červenou. NO uvidíš ještě to prober s taťkou. I když ty chlapy jim je to jedno že??? A ten pribiňáček jí teda dávat nebudu…jen nechápu proč ho tolik maminy dřív dávali a teď to není nic moc, ale i když mi to dlabali aspi později že?
Holky tak už vyrážíme. Tak papa a opatrujte se!!!!!
TAk mi zachvilku frčíme…
No prave darky.....ale my se moc nevidame, protoze bydlime tak daleko…a na vanocni darky jsme se uz cela rodina dohodli, ze budeme davat darky jenom detem.....to vymysleni komu co koupit nas vsechny dostavalo to aby se clovek delal mega seznam co koupit…tak pristi Vanoce jen tchyni, mym rodicum a pak deti.....
Holky co si budete prat pro deti k prvnim narozeninam? Me uz ted bombarduji pribuzni co maji Tomikovi koupit a me vubec nic nenapada…
Martulko, papa… ![]()
TAKŽE HOLKY, UŽ MÁME ZALOŽENOU NOVOU DISKUZI. TÍMTO VÁS VŠECHNY PROSÍM, AŤ SE PŘESTĚHUJETE A TO V OBSAHU FÓRA NAJEĎTE AŽ ÚPLNĚ DOLŮ, KDE JSOU Skupiny, NA TO KLIKNOUT A ZAS AŽ DOLE JE ZÁŘÍ 2007, PŘÍSTUPY POVOLUJI JÁ. TAK SE TAM NA VÁS TĚŠÍM.
Až se tam všechny nějak nahmatáme, tak tady napíšeme vzkaz pro případné nové příchozí, že jsme se přestěhovaly a že s povolením přístupu v případě zájmu není problém ![]()
Je ahoj holky,
koukam co mi to uniklo, my se stehujeme?
Doufam, ze taky muzu
My ted dost cestujeme, byli jsme na chate, pak u tchanu a ted cerstve u nasich, tak nestiham. Tak mi prosim napiste jak se odo te nove diskuze dostanu, zkousela jsem tam vlizt a neslo mi to. H.
Holky, zjišťuji, jak to udělat, abyste se tam dostaly, chvíli ztrpení.
Katka_h no já právě u Jakuba vysledovala, že on chce vidět co mu na tu lžíci dávám a patlat se tam ručkama, tak jsem prostě rezignovala a nechám ho povrtat v jídle rukama, tedka si je i sám olízne a nematlá to po nohách či vlasech, takže taky pokrok. A právě že Jakub mi řval jako tur, a kroutil hlavičkou, jako že nechce jíst, ale bylo to jen tou miskou
![]()
brčav..me senikdo neptal co jí koupit… z mé strany rodina..
máma koupila nákou mluvící čurací pannu,anáky hračky prej
segra má zlatej řetízek s nákým srdíčkem..a boty nike..
brácha nevím
já taky nevím..a strana od tomáše netuším
do diskuze me to taky nepustí
PetroLovosice, zkus to ted, právě jsem ti přístup povolila, tak jestli to fakčí
Luci tak já jsem si to už našla že patřím do skupiny Září 2007 ale nevím jak se to tam ovládá. Dá se kliknout jen na ukončení členství, a seznam lidí co tam patří…
Jsem KO, a čekám až přijde manža domů, od 9 Jakub odmítá spát, tak jsem celkem vyřízená, jednak z juniora a jednak z horka, se máte že u vás už prší, už aby to dorazilo i do Prahy ![]()
Alunko, najed na ty Skupiny, pak dole je Září 2007 a už by tě to tam mělo pustit.
jsem prostě tupá, nic víc v tom asi není. Musím normálně najet do diskuzního fora? Já tam ale žádné skupiny nemám, když si pak nahoře, jak je lišta s mým přihlášením dám „uživatelské skupiny“ tak tam vás vidím, ale co dál nevím…
Se omlouvám, že jsem kopyto ![]()