Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
chci vás jenom pozdravit, jsem taky ze září 2006 a vedle v pokoji už spinká Adámek. Držím vám všem pěsti ať porodíte krásná a zdravá miminka.
Ahoj Activ,
moc děkujeme za přáníčko a já Ti přeji, ať Vám Adámek roste jako z vody a dělá Vám jen samou radost ![]()
Tak to já Ti bohužel Mario86 neporadím, jak vydíš, tak sama nejsem spokojená se svým gynekologem a sháním nového. Snad brzy seženeš někoho, kdo bude dobrý a bude Ti vyhovovat? Koukala jsem, že jsi také z Prahy 4, od kud přesně jsi?
ahoj holky,
nezlobte se ,že vám sem lezu,ale koukám na další založenou diskusi.Přeji vám pohodové těhu a hlavně se nestresujte
.
Jinak, co se týče vitamínu A,v těhotenství neexistuje hranice bezpečnosti,takže by se brát vůbec neměl.Také se nesmí jíst játra, protože je v nich hodně áčka.Vitamín A může způsobit vrozené vady plodu.Tak na to pozor.Jinak s tím ultrazvukem, asi bych taky použila fintu, že mě bolí bříško a šla normálně do nemocnice.Vždyť do 12tého týdne jsou normální bolesti bříška jako při MS, ale to roztahuje děloha.Taky jsem to měla, ale kakžá těhulka to nemusí vědět,ne
? Já jsem byla také o moc klidnější,když jsem věděla, že mimískovi tluče srdíčko.
Mějte se a užívejte si bříška
.
Vykyna a Sluníčko
Ahoj Activ…take preji, at jste oba v poradku… ![]()
Zuzi…jsem z Modran…a ty?
Maria86/1986/Praha4/TP 18.9./22.1. - UTZ
Zuza/1977/Praha4/TP 11.9./28.2. - UTZ
hanucha/1977/Brno/TP 6.9./UTZ-?
radik/1980/Praha/12.9./TP 18.1. - UTZ
LUCI/1980/Pardubicko/TP dle MS 30.8./31.1. - UTZ
Koutecka/1980/Praha9/TP 4.9./6.2. - UTZ
Koutecka, myslím, že zatím je seznámek OK a časem bysme tam mohly mít ještě jestli to bude holčička, chlapeček, překvapení ![]()
Koutecka píše:
Maria86/1986/Praha4/TP 18.9./22.1. - UTZ
Zuza/1977/Praha4/TP 11.9./28.2. - UTZ
hanucha/1977/Brno/TP 6.9./UTZ-?
radik/1980/Praha/12.9./TP 18.1. - UTZ
LUCI/1980/Pardubicko/TP dle MS 30.8./31.1. - UTZ
Koutecka/1980/Praha9/TP 4.9./6.2. - UTZ
No vlastně mě ještě napadlo, co dat za TP ještě stáří těhotenství
LUCI /1980/Pardubicko /TPdle MS 30.8./ 8+0/ 31.1.UTZ
Ahoj holky,
tak už mám domluvenou jinou gynekoložku, tak mám obrovskou radost
Je sice až z Prahy 7, ale radši si kousek zajedu a vím, že budu mít jistotu, že je vše ok. Prý je hodně pečlivá a dobře se o mě bude starat
Jdu k ní 30.1., tak doufám, že mi rovnou udělá i UTZ ![]()
vykyna - děkujeme a také si užívej těhotenství a ať Ti probíhá bez problémů ![]()
Maria86 - já jsem také z Modřan, nebo spíš z Kamýku. Bydlím na Labi, asi budeš vědět, kde to je
To je teda náhoda, kde Ty přesně bydlíš?
Koutecka - seznámek je super a souhlasím s Luci , možná by bylo dobré, dát tam časem to stáří těhotenství
Holky je super, že se nám to tady tak pěkně rozjelo, mám z toho radost ![]()
Tak jsem se konecne odhodlala tam zavolat, k Dr. + na UTZ jdu 5.2., driv nemeli volno.
K tomu jestli to bude holcicka nebo chlapecek bysme mohly treba napsat, co bysme si praly my… Zatim, dokud to nebudeme vedet. Ja nejak citim, ze to bude holcicka, ani nevim proc. Ale treba je to jenom moje vrouci prani… ![]()
Hezky den!
Ahoh holky,
jsem ráda že seznámek prošel, s tím tam dopsat stáří těhotenství souhlasím, ale je to o tom že se musí každý den obnovovat a já se přiznám že na to moc nejsem a zase nemám tolik času, takže pokud by Vám nevadilo a ráda se ho některá ujala tak ráda přepošlu, nebo je to jen pár řádků a tuto funkci jí přenechám ![]()
Koutecka, dokud jsem doma na PN, tak seznámek můžu dělat…Kdybych pak šla do práce, tak by se vidělo
Tak od zítřka můžu dávat seznámek.
LUCI-super, jsi hodná děkuji
já, jak nějak chodím do práce a furt spím, nemám tolik času, pak už to snad bude lepší a budem se třeba nějak střídat.
Ahoj holky, všechny vás zdravím ![]()
doplňuji seznámek
kat-ka/1977/Praha/TP 30.8./ 5.2. - UTZ
Těhulky září 2007
Maria86 (1986/ Praha4/ TP 18.9.) UTZ 22.1
Zuza (1977/ Praha4/ TP 11.9.) UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.)
radik (1980/ Praha /TP 12.9.) UTZ 18.1.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 8+0, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 8+0, UTZ 5.2.
Maminky
Kat-ka …?
Holky, ještě které už máte doma nějaké dítko, tak mi to taky napište, ať máme přehled i o tom, kdo už je mamina
)
Já vím jenom o Kat-ce, že má dva kluky, ale nevím jak jsou staří