Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1353
11.1.07 07:40

no abych někde nechyběla, že jo :lol: :lol:

Holky, přeju Vám tak zdravá a krásná miminka jako máme my v Září 06; všechno se dá přežít a zvládnout, výsledek pak stojí určitě za to :wink:

Zziny a Leonka (Září 06)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.1.07 08:15

Dobré ráno,
všem moc děkuji, nakoukla jsem do září 2006 abych tak nějak měla představu jak to bude probíhat :lol: už se moc těším.
Vítám Zuzu a přeji klidné těhu.
Hezký den
Koutecká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
11.1.07 10:40

Ahoj holky,

Jana79, je mi to moc líto, ale třeba se sejdeme v říjnu 2007. My už jsme na tom začali doma pracovat :lol:

LUCI, já brala HA od 16 a teď jsem jí v 21 vy:,–(ila. Když jsem jí brala, MS přicházela vždycky na čas (snad i ve stejnou hodinu) a byla ze začátku dost bolestivá a trvala 5-6 dní a teď na jednou jen 3 dny a naprosto bezbolestná. Snad to je jen tím vysazením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.1.07 12:34

Ahoj holky a hlavně Luci, jsem na tom stejně jako ty. PM 23.11,… K Dr. jdu poprvé až v pondělí, tak uvidím. Teď mám ještě nějakou virózu, tak mám strach, aby bylo všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
11.1.07 13:14

Tak koukám že polovina holek ,už zavzpomínala jak jsme na tom byli min.rok-také jsme se takhle polehoučku rozjížděly no a podívejte se na nás ted :lol: :lol: :lol:

Přejem s Matyáškem krásné těhu-samou radost ,žádnou starost :P :P :P
(uteče to jako voda :cry: :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
11.1.07 15:15

Ahoj Kat-ko, přeji Ti, aby bylo všechno v pořádku a ta viroza nic neznamená…neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.1.07 16:25

Ahoj holky,
chci všem holkám ze září 2006 poděkovat za milé vzkazíky :lol:
Jak Vám je těhulkám? Já nemám vůbec žádné příznaky, stejně jsem na tom byla i když jsem čekala Davídka. Tak budu ráda, jestli to tak zůstane i nadále :) Kdyby mi nerostlo břicho, tak bych snad ani nevěřila tomu, že jsem těhotná :lol:
Dnes jsem si volala pro výsledky z krve a HCG je vyšší, tak je to dobré. Příští týden půjdu ještě opět na další odběry,aby bylo vidět, jak HCG stoupá. Docela Vám co jste na neschopence závidím. V úterý jdu k doktorovi do poradny a zkusím se ho zeptat, jestli by mi nenapsal neschopenku. Než se nám narodil Davídek, tak jsem dvakrát potratila, měla jsem problém s udržením. Podstoupili jsme veškerá vyšetření a na nic se nepřišlo. Když jsem čekala Davídka, tak jsem také začala krvácet. V nemocnici si mysleli, že je to hematom a nakonec to vypadalo na mizející dvojče :( A to ještě k tomu mám jen jednu vrozenou ledvinu. Tím pádem to pro ní bude v těhotenství větší zátěž, než normálně. Minulé těhotenství bylo v pohodě, tak tomu snad bude i nyní. Myslím si, že důvodů pro neschopenku mám až až. A ještě k tomu dělám v potravinách........
Myslíte si, že mám nárok na to, abych byla na neschopence? Ještě budu volat mojí paní doktorce na nefrologii, kam chodím s tou ledvinou a zeptám se na její názor.

Kat-ko držím Ti palečky, ať je to po té viróze ok. Ale určitě to bude dobré :)

Přeji všem krásný den
Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
12.1.07 19:56

Ahoj.......
Tak se k Vám přidám, když už je založeno :-)
Posl. MS 6.12.......předpokl. termín 12.9
18.1 jdu na kontrolu.
Za sebou mám zamklé těhu v září 2006.....tak snad to vyjde. Držím všem palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
13.1.07 19:55

Ahoj Radik,
tak Tě vítám mezi námi :lol: Já mám předpokládaný termín porodu 11.9. :)
Doufám, že se nám tady ta diskuse hezky rozjede a už se na to moc těším…
Držím Ti palečky, ať máš těhu v pohodě, ale teď už to bude určitě ok :wink:

Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.1.07 10:32

Ahoj holky,
vítám nové těhulky :lol: a přeji ať vše probíhá bez problému a je dobře.

Já mám stále žaludek na vodě a většinou pomáhá jíst po menších dávkách a často, snad to brzo přejde.
Zítra jdu k DR. tak se moc těším, jde se mnou i manža, je nemocný a má vycházky, nejdříve jsem to zavrhla, ale pak mě přesvědčil že by byl moc rád, kdyby mohl čekat venku a hned se mnou sdílet tu radost :D tak snad vše bude v pořádku.

Kat-ko ty jsi šla dneska k DR. jak jsi dopadla? bylo už něco vidět na UTZ? Co viróza opustila tě přes víkend a už je to lepší?

Hezký den
Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
15.1.07 10:36

To to leti. Me nas mrnous vriska ve vedlejsim pokoji. Pred rokem jsem akorat zjistila, ze jsem tehotna!

Holky hodne zdaru a, urcite to vyzni jako klise, ale je to super :twisted: :twisted: !!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
15.1.07 12:31

ahojky holky,

Ka-tko? Tak co už jsi byla u dr.? Myslím na tebe, tak dej vědět.

Koutecka, já mám taky žaludek jako na vodě…, dokonce mě ráno v osm vzbudilo kručení v břichu, ale fakt hlasitý :lol: se mi snad ještě nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
15.1.07 12:39

Ahoj holky! Dneska je mi trochu líp, ikdyž ta rýma ne a ne ustoupit :( K Dr. jdu dneska odpoledne, tak vám dám večer vědět, jak jsem dopadla. Moc se těším, ale i bojím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
15.1.07 13:56

Ahoj holky…muzu se k vam pridat?? Krevni testy mi vysly pozitivni, tak jsem moc stastna…jeste jsem nebyla u doktorky, takze ani presne nevim, ve kterem jsem tydnu…ale myslim, ze podle MS v patem…pristi pondeli jdu na ultrazvuk, tak jsem zvedava, jestli bude neco videt… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
15.1.07 17:05

Ahoj holky,
Maria 86 - vítám Tě mezi námi a gratuluji :)

kat-ka - držím Ti palečky a myslím na Tebe. Určitě bude vše ok. Mě teď také přepadla nějaká viróza, snad se jí brzy zbavím :(

Luci a Koutecka - ať je Vám brzy dobře a máte po nevolnostech. Mě zatím není vůbec nevolno, snad to tak zůstane :wink:

Koutecka - zítra dej vědět, jak jsi dopadla u doktora, budu na Tebe myslet. Toho manžela Ti tam závidím, bude to bezva, když na Tebe bude čekat v čekárně :wink: Já jdu zítra také, ale můj doktor nemá UZ, tak jsem zvědavá, kdy mě na něj k někomu pošle :(

Přeji všem krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital