Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
15.1.07 17:53

Ahoj holky , všechno dopadlo dobře :D Podle UTZ mimi odpovídá stáří těhotenství a srdeční akce znatelná.

Koutecka , dej zítra vědět, jak si dopadla. Manžel byl taky dneska se mnou a bylo to bezva. Neni nad to si hned s někým pokecat cestou z ordinace.

Přeji všem hezký večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
15.1.07 20:19

Ahoj kat-ka tak to jsou skvělé zprávy :). Já už chci jít také na UZ, nemohu se toho dočkat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.1.07 08:45

Ahoj holky, Zuzko dekuju za privitani…uz se tak tesim, az pujdu na ultrazvuk a dozvim se, jestli je vse v poradku..je to urcite hezky pocit, kdyz vidite mimi na obrazovce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.1.07 09:09

Ka-tko, tak to moc GRATULUJU!!!

Ahoj Mario86, chtěla jsem se zeptat, ta 86 zn.jako rok narození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.1.07 09:32

Ahoj Luci, ano, je to rok narozeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.1.07 11:05

Mario, fíha ty jseš teda mladinká :lol: Já jsem r.80
No, já se potýkám v poslední době s tím, že kamkoli příjdu, tak už nepatřím k té mladší skupině lidí atd…Např.když jsem nastupovala k nám do práce před pěti lety, tak jsem byla nejmladší a teď po mě už nastoupilo dalších pár lidí, všechno mladší než já…
Tak to Tě obdivuju, že už takhle brzo myslíš na rodinu a rodinný život, to já k tomu dostpěla až déle, snad teprve loni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.1.07 11:40

Luci, ja chtela mit vzdycky deti brzo…mam dve starsi sestry, ktere uz maji deti (prvni sestra porodila, kdyz me bylo teprve devet ), takze uz od mala jsem nejak zvykla na maly deti…je pravda, ze asi v osmnacti me to preslo, ale v poslednich mesicich me to zase chytlo…a ted jsem moc rada......a jak si psala o tom veku..jsem v praci momentalne nejmladsi, ale je mi jasny, ze az prijdu nekam po matersky, budou mladsi…
Chtela jsem se vas zeptat, kdy vam zacalo byt spatne…me bylo jen jednou a od te doby nic.....vubec se necitim, jak tehotna…asi tim, ze jsem teprve tak kratce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.1.07 13:16

Ahoj holky.
Vítám novou mladou těhulku :D

U Dr. vše v pořádku jsem v 6+3, tluče už i srdíčko a je velký 7mm :D :D . Jsme s manžou neuvěřitelně šťastný. Musím teď pracovně pryč, ale večer ještě napíšu.

Dávejte na sebe pozor a všem držím palečky.
Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
16.1.07 13:21

Ahoj holky , musím zareagovat na vaši diskusi ohledně věku. Příroda za mě rozhodla, že budu mít první dítě v 21 letech, ale s odstupem času musím uznat, že to bylo super. Se starším synem, kterému bude letos osm máme spíš kamarádský než rodičovský vztah. Fakt je to bezva! Jinak já jsem ročník 77.

Maria86 , mě nebylo špatně ani u jednoho těhotenství, opravdu jsem ani jednou nezvracela, akorát teď mám pořád pocit, jako kdybych byla neustále přejedená, takže nemám ani moc hlad, do jídla se musím nutit, ale že by mi bylo špatně, to ne.
Jo, taky mám dvě starší sestry :)

Koutecka , super zprávy, gratuluji !!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.1.07 13:51

Koutecka, mooooc gratuluju!!!!
Já jsem byla na UTZ v 6+4 a srdíčko ještě nebylo, na další jdu až 31.1.. Doktor předpokládá pozdější početí neboli mladší těhotenství…a já sama tuším, že k početí mohlo dojít až tak po 22DC.
Holky, jak jste na tom vy? Měřily jste si např.BT?

Mario, tak to já v tvých letech lítala akorát po diskotékách a chodila ještě do školy :lol: a v 21 letech jsem se seznámila s manžou.
No, mě není až tak blbě, ale jsem jako hrozně unavená, bledá a moc toho taky nesním…

Kat-ko, můj brácha měl 23 let, když měl první dítě a jeho ženě bylo 19, tak to byli ještě lepší než ty :lol: :lol: Staršímu synovcovi je už skoro 9 let a jeho mamině 28 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
16.1.07 14:14

Luci, to máš pravdu, jsem o dva roky pozadu :) :) Ale zase možná stihnu tři děti do třiceti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.1.07 14:23

NO, to je fakt Kat-ko :lol: Já budu ráda, když stihnu tohle jedno do 30. Narodilo by se, když mi bude 27 a 1/2 a další dítě bych chtěla tak za tři roky…

Ještě mě tak napadlo…Neměly bychom si udělat nějaký seznámek,ať máme přehled o tom, kdo tady všechno je, jak na tom kdo je, kdy jde kdo na kontrolu atd..?? Ať víme, kdy komu držet palce …
Většinou ho dělá ten, kdo založil diskuzi :lol: Co Koutecka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
16.1.07 14:42

ahojky maminy, chci vám popřát hodně štěstí a co nejpohodovější těhu a pak porod, já měla vše úplně pohodové až překvapivě, tak vám všem přeji to samé a at máte přátelskou a co nejzajímavější diskuzi jako máme my ze září 2006. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
16.1.07 15:17

Ahoj…jeste jednou dekuju za privitani… :)

Koutecka, tak to je krasny… :) …a moc gratuluji!!

Kat-ka, to je fajn, ze mas tak hezky vztah se synem… :) .me prave jeste taky neni spatne…jen jsem zeleno-bila :) …a hlad moc taky nemam.

Luci, ja uz jsem si diskotek asi uzila dost…ja nevim..nebo nemam potrebu?? :) . Jinak me sestre bylo cerstvych 19, kdyz se ji mala narodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
16.1.07 18:05

hlasim se do zari

Ahoj holky, sice jsem chtela jeste pockat, ale aspon nekomu se sverit musim, to se neda vydrzet. V dubnu 2005 to nedopadlo, tak jsem mela strach se chlubit s tehu tak brzo, ale zatim je snad vse ok.
Jeste jsem nebyla ani u doktora, ani nevim, kdy se objednat, minule mi sestra skoro vynadala, ze pry co volam tak brzo, ze jeste nebude nic videt. Jsem ted v 7tt, co myslite?
K te diskusi o veku, ja to pokud vse dobre dopadne stihnu akorat tak do triceti, koncem zari mi totiz bude 30 a termin mam 6.9. :-)
Jinak zatim mi skoro nic neni, jen mam zachvaty zravosti a hrozne me boli prsa, nemuzu spat na brise a budim se v noci. A jsem porad strasne utahana, cely vikend jsem prospala.
Tak at vam vsechno vychazi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital