Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jak pak se dnes máte? Já jsem dnes jela hned po školce do práce. musela jsem tam vyplnit daňové přiznání. Spíš jsem jim tam potvrdila, že budeme dělat společné zdanění manželů…Tak jsem ráda, že to mám z krku.
Mario - včera večer než jsem šla spát, tak jsem ještě nakukoval, jestli jsi nepsala. Alespoň vidíš, jak jsme na Tebe myslely
. Hlavně že UTZ dopadl dobře. Srdíčko bude miminku být už každou chvilku. Je moc krásný pocit, když pak slyšíš, jak miminku tluče srdíčko
. A Ty plánuješ, že budeš chodit do práci brzy po tom, co se Ti narodí miminko? Určitě s přítelem vymyslíte něco, co Vám oběma bude vyhovovat. A Ty se nechceš třeba trvale přestěhovat do Řecka, nebo přítel sem do Čech? Asi to musí být velmi těžké rozhodování . A k těm prsům - mě také nebolí celé, ale jen bradavky na dotek. Zatím to ještě jde, ale bude to čím dál tím víc lepší a lepší
.
Mějte se hezky a opatrujte se ![]()
Tak a je to…, právě jsem přímo sežrala, nedá se tomu jinak říct, asi osm buchet s tvarohem
jsem fakt hrozná…
Ahoj Zuzo ![]()
Mario, tak to je fakt pěkný, že vám to vydrželo a že jste ostatním ukázali, že to jde, ikdyž to asi není a nebude jednoduchý…
Ahoj LUCI
,
Ty si teda dáváš do nosu (nebo spíš do břížka)
. Já jsem si řped chvílí dala Nesquika s mlékem a už se těším na oběd. Budu dělat bramborovou kaši a filé ![]()
Zuzi, jo to si dávám…a to jsem ráno kolem osmé hodiny (když šel manža do práce) snědla misku pudingu s ovocem ![]()
Já mám k obídku zapékané kuřecí s těstovinama a sýrem, jejda já už se zase těším na oběd…
Ale to filé zní moc dobře, udělám zítra, díky za tip ![]()
Ahojky holky, tak jsem dnes byla u pana doktora. Musím se připojit k Maria86, taky to bylo jak na běžícím páse. Zeptal se mě jak se cítím, vyskočila jsem na stůl, píchnul do mě UTZ, chvíli vydával velké množství citoslovců, které působily spíš depresivně než optimisticky a pak řekl, je tam něco 13×5mm, ale může to být pouze vysoká a hustá sliznice. Pak mi ďobl injekci a šla jsem domů. Opravdu jestli mi za celou dobu řekl 30 slov, tak to je moc.
Ahoj..
Zuzi, opravdu se moc omlouvam, ze jsem uz nenapsala…jeste doma jsem si rikala, ze se pripojim, ale jelikoz semnou tata nemluvi, tak jsem se ani neptala
…omlouvam se. Ja jsem se tak tesila na to, az uslysim srdicko, ale rikala jsem si, ze je jeste brzy…ted abych cekala tak tri tydny, nez pujdu na dalsi…
. Neplanuji, ze budu chodit brzy po porodu do prace.. naopak..chtela bych si mimi poradne uzit
…spis ted planuju, co budu delat ted. Nechci davat vypoved, abych neprisla o rod. prispevky a kdyz mi da doktorka neschopenku, tak si nemuzu jen tak odjet na mesic do Recka
…ale v budoucnu se u:,–(ime…vypada to, ze tady v Cechach.
Luci…mnam.....buchty s tvarohem…no ty si davas
…mnam mnam…
Paralenko, tak to je teda taky pekny…
…a kdy jdes na dalsi kontrolu nebo UTZ???
Ahoj,
LUCI - já Ti také děkuji za tip, zapečené těstoviny udělám buď zítra, nebo ve čtvrtek. A také jsou moc dobré zapečené těstoviny se špenátem, mňam ![]()
Paralenko - tak to z toho asi nejsi moc moudrá, viď? Budu Ti držet palečky, ať je to těhotenství. Dej vědět, až se dozvíš něco nového
Mario - vždyť se nic neděje, jen jsem byla zvědavá, jak jsi dopadla. A né vždy se člověk dostane k PC. Já se sem teď zase nedostanu moc večer, co jsme koupili nový PC, tak tady většinou večery tráví manžel
. To se sem pak dostanu jen na chvilku, když jde večer ven s pejskem.....Také budu chtít být zase doma s prckem do třech let. Stejně tak jsem byla i s Davídkem. Ten chodí do školky od září. A do práce pak budeme chodit až dodůchodu
A to s tou neschopenkou je pravda, pak jseš vázaná a nikam nemůžeš jet. Natož do ciziny
ahoj holky,
jste me trochu vydesily s tema zkusenostma u doktoru. To vam fakt nic nerekli? To je des, a clovek se tam tak tesi, ze. Doufam ze u toho myho to bude o neco lepsi, kazdopadne ja jsem takova drzka a nenecham se jen tak odbyt. A taky v desatym tydnu uz by mohlo byt videt vic. Nevite, jestli mam prinyst na prvni prohlidku moc? Mi sestricka nic nerekla.
Tak ja pomalu pujdu domu, jsme chteli jit do kina, ale ten muj chlap je nejak nemocnej, doufam, ze od nej nic nechytnu. Takze pujdu varit, mam dneska chut na nakou zeleninu, tak asi koupim lilek a udelam ho s testovinama. Mnam, uz se tesim.. Jinak Zuzi - kasi a file jsem mela predevcirem a mohla bych to znovu. Jezis tyhle chute, ja nevim jak vy, ale ja bych porad zrala!
Dobrou chut vsem!
Těhulky září 2007
Maria86 (1986/ Praha4/ TP 18.9.)
Zuza (1977/ Praha4/ TP 11.9.) 7tt, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 7+5, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /TP 12.9.) 6+6, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 8+5, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 7+3, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 8+5, UTZ 5.2.
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, já jsem teď podle svých výpočtů 5t+3
u doktorky jsem ještě nebyla, jsem objednaná na 1.2. tak doufám, že by tam už mimíska mohla zahlédnout
všem přeji krásné těhotenství ! a těším se, jak si popovídáme !!
Ahoj Moon
, vítám Tě mezi námi.
Tak mi napiš něco o sobě, ať tě můžu přidat k nám do seznámku ![]()
A kdy jsi měla poslední MS? Můžem zkusit spočtnout dle MS aspoň TP, ať Ti mám do seznámku, co napsat ![]()
Jinak Ti přeji krásné pohodové těhu a na konci zdravého mimíska
Ahoj Luci, díky za přivítání, tak jsem z Brna a poslední MS 16.12. tedy TP 23.9.07
doufám, že počítám správně , dobrou noc
Ahoj holky…
zdravím moonlight
…
jak se mate? Ja jsem dneska malem nedojela ani do prace. Musim uz dneska zavolat te nove doktorce a budu doufat, ze bude brat novy pacientky.
hanucha, nenech se odbit…ja uz bych se taky nenechala..spis jak to bylo poprve, tak jsem porad cekala, ze rekne vic a ono nic…Priste uz bych jen tak neodesla.
Zuzi, to je pravda to s tou neschopenkou…proto jsem si rikala, ze bych si v praci vzala dva mesice neplaceny volno a mesic dovolene…to by byly akorat ty tri mesice a bylo by to v pohode......nebo ne?
Preji vam moc hezky den a davejte na sebe pozor… ![]()
jeste jsem zapomnela…volala jsem te nove doktorce a ta bohuzel nebere..nebo bere, ale jelikoz jsem uz tehotna a oni maji volno az na konci unora, tak je pry pozde…no nic…tak to vypada, ze zustanu u ty moji…ach jo… ![]()
Ahoj holky,
tak mám velikou radost, dnes jsem definitivně opustila mého gynekologa, dal mi neschopenku a veškerá moje vyšetření co měl a já to v úterý předám své nové gynekoložce
. Jediné co mi nedal je karta, ale to chápu. Musejí jí skladovat snad asi 5 let. Ale moje nová doktorka jí stejně nepotřebovala. Jsem moc mo cšťastná. Tento krok jem měla udělat již dávno.
Hanucho - já bych to filé s kaší také mohla často. Hlavně tu kaši, tu já miluji. To je snad moje nejoblíbenější jídlo. Zítra budu dělat ty zapečené těstoviny s kuřecím masem, tak už teď se an ně moc těším
. Jinak bych také mohla jíst pořád, každou chvíli mám hlad.
moonlight - vítám Tě mezi námi
. Až budeš mít po kontrole u doktorky, tak dej vědět, jak jsi dopadla.
Mario - s tou neschopenkou to asi udělej, jak píšeš. To jsou dobré tři měsíce volna
. Ještě mě napadlo, když ta doktorka nepřibírá nové pacientky, tak si dej na Emiminu dotaz, zda by Ti některá z holek nedoporučila dobrou doktorku. Snad se najde nějaká dobrá, která bude ještě přibírat. Musíš to asi pořád dokolečka zkoušet. A čím dřív to vyřešíš, tím líp.
Koutecka - jak pak Ti asi je? Snad už jsi z nejhoršího venku ![]()
Ahoj LUCI
** **