Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj hell,
tak to jsme skoro sousedky
. Jsem také z Kamýku a také se mi tady hodně líbí. Pokud bych se někdy měla někam stěhovat, tak bych určitě chtěla být tady někde poblíž. Vše je tady po ruce a hlavně je tu velikou výhodou i les ![]()
Děkujeme za přání a máš moc pěkné mimi ![]()
Ahoj hell,
Dekujeme.....
.Ja bydlim v Modranech a taky se mi tam moc libi…presne jak rika Zuza..les u nas i louky.....pohodicka
. Preji, aby ti mimi delalo jen radost a krasne rostlo.
děkujeme, roste jako z vody ![]()
bydlím na kraji kamýku a lhotky, ulici paralelní s koncem novodvorské. a ty lesy jsou tu parádní, jezdíme hodně na kole, teda loni ne, a hlavně na točné jsme v létě furt ![]()
ještě jednou přeju pohodové těhu
Ahoj holky, tak dnes jsme přišla na to, že existuje diskusní forum pro těhotné,tak jsem tady. Jsem 8+5tt a termín mám konec srpna, začátek záři.tak zatím ahoj Anděla
Ahoj zuzo děkuji za přivitání.Mám 6 letou holku, jsem z Prahy ( teda kousek za Prahou, v jedny maly díře ).
Ahoj holky,
zdravim Andelu! Mas termin jen kousek prede mnou, ja jsem 8+0… Napis nam neco vic - odkud jsi treba, at te muzem pridat do seznamku.
Koutecko - ja to jeste krome brachy nikomu nerekla. Ani nasim, minule mamina zacala blaznit a plist svetricky a vsude to roztrubovat a pak to nedopadlo. Tak jsem rozhodnuta to udrzet v tajnosti co to pujde. Hlavne v praci, oni maji vzdycky vsichni takovy zbytecny starosti, to by me nepustili pak ani na sluzebni cestu do Prahy natoz do zahranici. A vubec, co je jim do toho, kdyz byla tehotna kolegyne, tak se k ni vetsina lidi chovala jako kdyby byla malomocna
. A o to vazne nestojim. Horsi je, ze mi bylo dnes cely dopoledne na zvraceni, dopotacela jsem se do koupelny az v 10. Nastesti muzu prijit do prace kdy chci, ale stejne se hned jedna kolegyne starala jestli nejsem tehotna… Asi to bylo ale hlavne z toho danciho masa, strasne jsem se vcera prejedla. Kdyz ono to bylo tak dobry ![]()
Mario - zatim brisko stale stejne, obcas jen nafoukle. Trochu jsem zacala panikarit ze tak moc zeru, tak jsem si koupila vahu a kazdy rano se vazim. Zatim jsem nepribrala nic, kdyz nepocitam beznou oscilaci kolem 60 (od 59,1 do 60,9) ![]()
Radik - ja vytok nemam vubec, jen uplne na zacatku jeste nez jsem vedela ze jsem tehotna. Ale bylo to spis takovy ciry hlenovity jako je kolem ovulace (aspon ja to tak mam), strasne me tenkrat prekvapilo, ze ovuluju uz osmej den za sebou tak jsme se porad tulili…
.
Tak asi tak, mejte se hezky!
Hanucha
Těhulky září 2007
Maria86 (1986/ Praha4/ TP 18.9.)
Zuza (1977/ Praha4/ TP 11.9.) 7+2, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 8tt, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /TP 12.9.) 7+1, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 9tt, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 7+5, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 9tt, UTZ 5.2.
*moonlight** (TP 23.9.) 5+5, KO 1.2.
Andrášek (Praha) 8+5
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - holčička 6 let
Vítám Andráška
přeju, ať je všechno v pořádku!
Ještě nám napiš rok narození, TP, kdy jdeš na kontrolu?
Pa pa pa pa, já jsem dneska hnusná i sama na sebe.
Ahoj…tak jsem napsala o založení fotogalerky…a už jí holky máme…tak šupp sem s fotečkama ![]()
Ahojte budouci maminky,
jsem moc rada, ze jsem nasla toto forum!
Ja ziju v Italii a budu muset prozivat tehotenstvi tady, i kdyz bych radsi byla doma u nas v Cechach…bude to i tim, ze zatim nevim, jak to tady vsechno funguje.....zatim jsem byla na vysetreni u soukr. gynek. a prohlidka a pap test me stal 170 Euro…tak jestli to takhle bude pokracovat dal mame se na co tesit.....na druhe strane uz se moc moc tesime na miminko, ktere by se melo narodit 11. zari.....V sobotu jdeme na odber krve a prvni ultrazvuk, tak uvidime jestli nam datum potvrdi.
Tesim se na povidani si s Vami po cele tehotenstvi!
Mejte se krasne a hodne stesti!
Barca + mimisek
7+2
Ahoj holky, včera jsem byla na UZ a byl tam kulihrášek s tlukoucím srdíčkem a 12 mm dlouhý:) PM byla 8.12.
Jinak je to moje druhé dítko, první mám květňátko 05 a do stejného deníčku i patřím. Ráda bych občas nakukoval a k vám:)
Nemám přečtenou diskusi, kolik už je vás těhulí potvrzených?
Krista+Vítek+Kulihrášek 6+6tt
Brcav75 - ahoj vítám Tě mezi námi
. Máš stejný datum porodu jako já ![]()
kristain - tebe také vítám mezi námi
. Tak koukám, že už nás je tady pozvrzených 11
. To se nám to hezky rozrůstá, to je dobře ![]()
Andrášek - tak to asi bude mít holčina radost, že bude mít sourozence, viď? My to Davídkovi ještě neřekli, čekáme do 12tt na UTZ
radik - jsi hodná, že jsi zařídila naší galerii. Já ještě nemám žádnou fotku z UTZ, ale až bude, tak jí tam hned dám. Už se těším na fotečky ![]()
Holky přeji všem krásný večer a opatrujte se
Brcav75 a Kristain, moc Vás vítám!!! To je super, pěkně se rozrůstáme
Tak i Vám přeji klidné těhu a vše ať je, jak má být!
Radiku, jsi šikula ![]()
Holky, co jste dneska přišly, zítra Vás dám do seznámku.
Tak pa pa pa pa
Ahoj, tak se přidávám k Vašemu měsíci září 2007. No, já spíše konec září, ale stále je to září ![]()
S přítelem jsme se snažili - a hned první měsíc to asi vyšlo. A to jsme si předem přečetli všechny ty statistiky pravděpobodnosti početí…a ono to vyšlo nad očekávání rychle.
K doktorovi jdu až 1.2. - už se moc těším. Zatím jsem celkem OK, možná poněkud víc unavená a o dost citlivější prsa (ale zatím do úrovně „příjemně“, což se dá skvěle využívat při tulení) ![]()
Hned jak byl test //, tak se to přítel dozvěděl (tedy, poté, co jsem cca 5 min zhluboka dýchala v koupelně a snažila zpevnit kolena). Původně jsme to nechtěli nikomu říkat (takové ty obavy, že to řekneme, pak se to nepodaří…), ale pak mi přítel řekl jednu myšlenku: že když mám takovou radost, tak proč se s ní nepodělit. a zároveň - kdyby to nějak nevyšlo, tak jak já asi tak dokázala před nejbližšíma utajit svůj smutek. A tak jsem mu dala za pravdu a ještě ten večer jsme jeli k mým rodičům to oznámit. No, měli radost - jak jinak!
Po prvních dnech takové té velké radosti (mimi je hodně chtěné), kdy jsem si první večer říkala, že druhý den musí být přeci svět úplně jiný…se mi dostavily spíše opačné pocity. Jednak obavy, že se něco během těhu nepodaří a pak takové to uvědomění si „tvrdé“ reality, že už je to tady a prostě je to nevyhnutelné. No, moje psychoterapeutka mne ujišťovala, že to je naprosto normální a at se připravím na to, že během těhu i po porodu si těchto depkoidních myšlenek ještě užiju spoustu. Tak jsem v klidu ![]()
Tak jsem vám napsala, snad vše podstatné.
Jo - a snad jen dodat, že jsem z Prahy, je mi 29 (tedy bez 2 měsíců - ale stále je to 29!).
Budu ráda, když se od Vás dozvím vaše radosti i starosti a vlastně vše, co souvisí s těhu. Přeci se jen se vše lépe snáší ve více lidech ![]()
Pěkný večer všem.