Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
26.1.07 15:19

Mario, já jak jsem byla loni těhotná, tak jsme se chtěli vzít dokud „to“nebude vidět, ne z donucení, ale byl to pro nás po letech soužití velký náboj, proč se vzít…no a 12.6 jsme se rozhodli, že se vezmeme, zašli jsme ještě ten den na matriku a domluvili si termín a večer to oznámili rodičům…málem moji mámu vezli do blázince, že nic nestihne atd… :lol:
No a za dva dny t.j.14.6. jsem večer skončila v nemocnici a mimi mi vzali…, svatbu jsem chtěla zrušit, ale manžel řekl, že v žádném případě, že si mě chce vzít a že alespoň příjdu na jiné myšlenky :lol: , tak týden se nic nedělo a pak začali přípravy na svatbu :lol: :lol: :lol:

A ty se nechceš natrvalo přestěhovat za přítelem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.1.07 15:22

No u nas to rychlovka nebyla, nejdrive jsme meli lasku na dalku Praha/Milano 2 roky a pak jsem nakonec pristoupila na kompromis ja a odstehovala se do Milana, tam jsme spolu zili jeste dalsi dva roky a pak se az vzali…navic to bylo i trochu komplikovane, protoze manzel pochazi z jihu a tak jsme museli jeho rodine vysvetlit, ze se v kostele brat nebudeme a to pro ne byl docela sok.....ted nas bude cekat vysvetlovani proc nenechame miminko pokrtit......jeho maminka to asi nikdy nepochopi… :?

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.1.07 15:25

Barčo, my se taky brali až po pěti letech vztahu, chodili jsme spolu od 21 let a to jsme nejdříve bydleli každý u rodičů, potom v podnájmu a před třema rokama jsme se stěhovali do našeho domečku…, ale samotná příprava na svatbu od rozhodnutí vzít se, trvala tři týdny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
26.1.07 15:40

Luci…tak to bylo pekny.....ne, ze ti miminko vzali..to vubec..ale to, ze manzilek i pres tu vsechnu bolest rozhodl, ze se proste vezmete :) …a opravdu si prisla na jine myslenky?? Asi ano…vzdyt svatba je jeden z nejhezcich dnu v zivote…teda, alespon se to rika…ja jeste nevim :) .Stehovat jsem se mela v dubnu, ale jak vidis, tak… :D …odklada se to na pristi rok…jen doufam, ze vse bude v poradku a budu moci litat......jinak nevim, co tu budu bez pritele celou dobu delat…to bych asi vazne nevydrzela......

Barco..my uz taky mame rok a pul lasku na dalku…a v dubnu jsem tam mela zacit pracovat…ted vubec nevim, jak to budu delat. A s jeho rodinou je to uplne stejny…u nich se ted bude resit problem, ze cekame mimi a nejsme manzele…pak ty krtiny a svatba v kostele..coz o to..ja bych i brala svatbu v kostele, ale nejsem pokrtena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
26.1.07 15:49

Luci, já tady bydlím 6 let, ale jen tak, že tady přespávám a uklízím, takže tady znám jen sousedy co bydlej vedle nás. Mám dost časově náročnou práci, jsem tak 10 hodin denně venku a z toho 4 hodky za volantem. Jsem hrozně zvědaná, jak dlouho se vejdu s břuchem za volant. Jednoho krásného dne, až tam nezalezu předám šéfoj klíče a jeď si sám. Mě je autíčko malý. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.07 15:49

Ahoj holky pokouším se zadat fotky do fotogalerie, ale ...............mám je všechny ve větším formátu, tak se snažím je zmenšit,tak prosím o chvilku strpení.Jak dlouho jste LUSI s manželem spolu? pokud se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.1.07 15:56

Andrášku, manželé jsme od 8.7.2006 a chodit jsme spolu začali v září 2001.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.1.07 15:59

Pro me to bylo docela slozite rozhodovani, ale po dvou letech zivota v Italii jsem pochopila jakym zpusobem se tady katolicka cirkev snazi vsechno ovlivnit a jakou ma moc.....tak jsem byla proti tomu zacinat nase manzelstvi v kostele, kdyz nejsem verici.....na druhou stranu bych rekla, ze jsem vice verici, nez vetsina italu tady…asi to bude mit nase detatko slozitejsi kvuli nabozenstvi, ale az vyroste, tak se rozhodne samo a nikdo mu to vyvracet nebude.....

Prominte mi, ze si na nabozenstvi tady tak stezuju, ale nekdy me to opravdu vytaci.....protoze pokud nekdo nepristoupi na to v co tady veri vetsina je to prinejmensim divne… :(

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.07 16:12

te´d jse mi podařilo tam zadat ty fotečky, hlavně te mé lumpice.My jsme s manželem 9 let a mám pocit, že čím dýl tím líp..............svatbu jsme měli 2000 a to jsem byla 2 měsíce těhotná, ale tehdy jsme strašně zvracela, tak jsem zhubla 8 kg, tak to nebylo vidět…spíše naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
26.1.07 16:18

moc hezky fotky Andrasku…
Barco…tam je to nabozenstvi hodne silne..tomu verim…myslim, ze v Recku je to mensi, ale i presto do dnes to pritelovo rodice nevi.....snad uz jim to brzy rekne, protoze nechci, aby byli nastvani jeste v dobe, kdy bych mela priletet…to bych asi tezko nesla…jen proto, ze cekam dite…ale to je proste jiny..me to prijde jako..nee blbost, to ne…jenze pro ne to je problem.

Loucim se s Vami..preji moc moc hezky vikend, davejte na sebe a na miminka pozor a v pondeli papa!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.1.07 16:30

Mario, užij si víkend a ahojkyyyyy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
26.1.07 16:54

Barčo - moc pěkná svatební fotečka, sluší Vám to na ní :)

Adrášku - Tvoje fotečky jsou také moc hezké, máš pěknou holčinu :)

Nám se s manželem hodně líbí na holčičku jméno Simona a mě se ještě docela líbí Gábriela. A na kluka ještě moc nevíme, mě se docela líbí Jan, ale tam jsme to ještě tak daleko neprobírali. Holčička bude asi ta Simonka :lol: .

A k těm svatbám: my jsme se brali v roce 2001 a to jsme spolu chodili již 7 let. Letos tomu bude 13 let, co jsme spolu :D . Jinak mám stejný osud jako LUCI, také jsme začali plánovat že se vezmeme a já krátce na to přišla o miminko. Také jsem řekla manželovi, že si ho nevezmu a on stejně šel na Matriku, vyzvedl formuláře a tak svatba byla za dva měsíce :D.Bylo to od něj moc milé :D

Holky užijte si krásně víkend a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.1.07 17:03

Zuzi, někdy se ti naši chlapi umí vytáhnout, viď? :lol: :lol: :lol:
Je to smustné, že tě to potkalo taky, ale vím o strašně spoustě holek, kterým se to stalo a jen o tom třeba nechtěj mluvit…
Jen tento server je důkazem toho, že je to dost časté…hlavně v prvním těhotenství…
Holky, já jsem fakt strašná, čučím tady takřka celej den :roll: , za chvíli přijede manža z práce, tak půjdu dělat hodnou ženu domácí :lol: :lol: :lol: , nachystat véču a věnovat se mu, doveze mi novej telefonek, tak musím být milá a poslouchat, co se všechno dělo v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.07 17:18

taky se holky mějte o víkendu fajn a v pondělí ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
26.1.07 17:21

I ja uz pripravuju veceri.....sneky z listoveho testa a salat, i kdyz se vrati Francesco asi zase pozde z prace…chodi tak mezi sedmou az osmou :(
Kdyz jsem pracovala jak, tak jsem se taky vracela pomerne pozde, ale ted, kdyz jsem doma, tak mi to obcas utika pomalu…hlavne, kdyz je venku skarede pocasi…chtela jsem si najit nejaky part time alespon na prvni mesice, ale zatim to nevypada, ze bych neco nasla.....no nic alespon se nestresuju.....
Dneska citim obcas bodani v kyclich…nevim cim to je…snad to bude ok, uvidime zitra :wink:

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital