Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky ,
zdrávím vás po delší době! Jak se máte? Ještě jsem si nestihla přečíst zpětně celou diskusi, ale napravím to. Já byla u mamky a neměla jsem přístup k počítači, to byl ale absťák ![]()
Barco , zdravím do Itálie. Zbožňuji Itálii. Moje druhá největší láska (samozřejmě hned po manželovi
) byl ital. Původem z Říma, ale teď bydlí taky v Miláně. Jo, byla to fakt super romantika, ale zkrachovala na vzdálenosti ![]()
Ahoj Katko,
taky moc moc zdravim! Prave jsem dodelala veceri a milacek volal, ze jede domu. Pak musime jeste na nakup…Dneska bych chtela jit drive spat, kdyz mame zitra ty testy.
Pak dam vedet, jak to vsechno dopadlo.
Krasny vecer!
Barca
Ahoj těhulky ![]()
Tak mám za sebou 2 události.
Pěkný večer všem.
Ahoj holky,
ja jen valim oci, jak se nam to rozjelo za jeden jedinej den! Zdravim a vitam vsechny nove - Barca, kristiain, petra77 a vochechule (btw vochechule mi rikala mamka kdyz jsem zlobila
)
Prvne pro Barcu - nasla jsem na webu ty testy, ale jen neco: HCVab to by mel byt test na protilatky na zloutenku C, HBS AG - to samy na zloutenku B a to AZOTEMIA jsem nejak uplne nepochopila, ale mel by to byt test na nakou nemoc ledvin.
Vsechny co mate ty krasny fotky - ja se hlavne tesim az budu mit fotku mimiska z UTZ. Uz se nemuzu dockat. Chtela jsem tam dat aspon nakou jinou moji, ale ja mam samy debilni fotky bud s nekym nebo kde vypadam jako retard - s vyplazenym jazykem nebo jak se dloubu v nose nebo se sklebim…
Svatebni nemam, ja se totiz svatby hrozne bojim, ani nevim proc. Vzdycky mi bylo hrozne blbe na svatbach, fuj. Nejak si to nedovedu predstavit… ale treba az to bude k tomu, tak to pujde.
A taky jsem si notovala s vama ohledne tech obav. Mi obcas dojde, jako ze uz je to proste naporad, mit mimino a starat se o nej… Ze uz se z toho clovek proste nevyvlikne, jako treba z prace, ktera vas nebavi, tak date vypoved. To me trochu desi. Ale vlastne se vazne hodne tesim. Porad mam ale obavy aby to nedopadlo jako minule, porad se pozoruju a mam strach jit na zachod, jestli nevidim krev a tak. Takze jsem vlastne rada, ze me silene boli prsa, uz se mi skoro nevejdou do podprsenky…
Asi si zitra pujdu koupit nakou novou.
Barco, Mario, Luci i dalsi - k tem jmenum, Barca ma stejny vkus, ja chci taky Veroniku. Klucici vubec nevim, asi to necham na tatinkovi. Ale chci dat dve jmena, prece nebudu broucka sidit ze jo… Takze holcicka bude Veronika Siham, doufam, ze to projde, kazdopadne budu bojovat. Chlapecek musi doufat ze ma budouci tatinek dost rozumu. Jinak Barco, muj kamos chtel Huga a taky ze si ho pro:,–(il. Prvni ditko sice nastesti byla Anicka, ale kluka si pro:,–(il, jeho zena pak uz rezignovala a ostatni pribuzny taky.
Tak vam taky preju pekny vikend, uzijte si ho pekne a v pondeli se budu zase tesit na vase prispevky.
Hanucha
ahoj…
tak ja bych chtěla Klárku…a kluka nevím, ale budoucí tatínek je Pepa…a chce prostě Pepuldu. Takže máme trochu boj ![]()
tak já bych chtěla holčičku Matyldu nebo Amálku. Ale Matylda mi bohužel neprojde - tak je to u nás doma alespoň „pracovní“ název, než se narodí. Ale z klučičích taky vůbec nevím - ještě že je dost času (a to bysme s přítelem oba raději kluka) ![]()
Radiku, Klárka se mi líbilo vždycky, ale nejde nám to k příjmení…a ta Veronika, jak tu dneska padla, to byla moje nejoblíbenější panenka, líbí se mi taky ![]()
Holky pred chvili jsme dorazili z testovani domu.....vysledky krevnich testu budeme mit az v utery, ale fotky z UTZ nam dali hned.....a nejkrasnejsi okamzik byl, kdyz jsem slysela rychle busit jeho srdicko…to jsem si uvedomila, ze je ve mne skutecne novy zivot! Mimisek meri 16 mm a odhad je, ze jsem v 8tt + 1, takze porod zatim presunut na 7. zari. Podle UTZ je pry vsechno v poradku, tak verim a doufam, ze se mu bude darit dobre. Jeho prvni fotku jsem uz uploudovala do fotogalerie…
V utery se asi budu trochu strachovat o vysledek krevnich testu, ale uklidnilo me, ze na obrazovce mimisek vypadal spokojene ![]()
Krasny vikend a tesim se na novinky!
Barca ![]()
Těhulky září 2007
Maria86 (1986/ Praha4/S/ TP 18.9.) 6+4
Zuza (1977/ Praha4/V/ TP 11.9.) 7+4, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 8+2, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /S/ TP 12.9.) 7+3, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 9+2, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 8tt, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 9+2, UTZ 5.2.
*moonlight** (TP 23.9.) 6tt, KO 1.2.
Andrášek (1976/Praha/ TP) 9tt, UTZ 19.2.
Brcav75 (1975/Miláno/V/ TP 11.9.) 7+4, UTZ
kristain (1978/Zlín/ TP 15.9.) 7+1 UTZ 14.2.
petrax77 (1977/ Praha/ TP?) 5+3, UTZ 1.2.
Vochechule (1974/Třebechovice/ poslední MS 22.12.) 5+2
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matoula 9 let
Ahoj Barčo, strašně moc gratuluju k výborným zprávám!!!
Budeš chtít údaje upravit v seznámku nebo to zatím necháme tak jak to je a až časem se to poupraví?
Ahoj Luci,
asi bude lepsi, kdyz to upravime na 8+1 a DP 7 zari.
Moc dekuju.
Ted si jdu na chvilku lehnout, vstavali jsme dneska rano moc brzo ![]()
Hezke odpoledne!
Barca
Ahoj…muzu se k vam pridat
Ja mam uz dite , je mu 11 mesicu, a jine muse se narodit kolem 30.08.
Poprosim vas, abyste se nezlobily na me, protoze jsem hodne cestinu zapomnela.Opravim si to jestli mi dovolite s vami psat. Bydlela jsem 4 roky v Praze a tam jsem dokoncila gymnazium.
Ahoj Konstans, jasně, že se můžeš přidat, budeme moc rády. S češtinou si nedělej starosti, pomůžeme ti
. Mohu se zeptat, odkud jsi?