Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, dneska ráno jsem byla na krvi, no hrůza…krev netekla, tak mě tam sestra mučila tak čtyři minuty, pak teda něco nabrala, ale sdělila mi, že kdyby se srazila, tak musím přijít znova. A ještě ke všemu mi nakázala, že se mám příště pořádně napít, aby krev nebyla tak hustá.
Jenže to mi nikdo neřekl, já měla zato, že se musí chodit na lačno, protože vždycky jsem tak chodila a teď zase naopak… No, kdo se v tom má vyznat? ![]()
Ahoj kat-ko - tak to je mi tě líto, muselo to být nepříjemné. Snad se jim ta krev nesrazí. A pokud jsi těhotná, tak nechodíš na žádné odběry na lačno, pouze až Ti budou dělat vyšetření na diabetologii, tak tam musíš být na lačno. Alespoň tak mi to tvrdil doktor. Tak že já se vždy najím a napiju ![]()
Zuzo, no vidíš, nikdo mi to neřekl
a to sem už dvakrát těhotná byla. Kdybych to veděla, tak se v klidu nasnídám a je mi dobře.
Tak teď už to kat-ko víš, tak příště se pořádně najíš a napiješ a bude Ti dobře
. Hlavně že jsi to ve zdraví přežila ![]()
Ahoj Kat-ko, me poprve sestra taky nabirala krev hrozne dlouho…mam videt malo zily a zrovna se ZASE netrefila…pak mi v tom zacala dloubat a ja uz videla bilo…krev mi brala asi ve dve odpoledne, takze na tohle nemusis chodit na lacno. Snad uz to priste pujde lip a nebude te mucit…
Zuzi, kfc bych si taky dala
…ja ted mela bagetu, tak uvidime, co to udela…cely den je mi nejak divne od zaludku a jak kdybych mela teplotu…riskla jsem to…bud to pujde vsechno ven diky majoneze, nebo to bude dobry… ![]()
Tak jsem se pěkně najedla a te´d musím jít něco dělat. Čeká mě úklid domácnosti, tak se jdu do toho pustit. Ale vůbec se mi nechce, jsem hrozně líná. Nejraději bych si šla lehnout, ale to nejde
.
Mějte se hezky
Zuzi, Mario, kfc taky můžu, nejvíc mi chutná fuller, jak je tam kaše, masíčko, kukuřička…, když dostanu záchvat žravosti, tak mi ho manža (je to moje zlatíčko
) dojede koupit, ale to je málokdy, protože je mi pořád tak nějak divně, jako kdybych byla neustále přejedená, ikdyž jsem nejedla, takže se většinou musím do jídla nutit
.
Ahoj holky,
vitam vas vsechny pri pondelku, je super si po tak hroznem vikendu cist vase prispevky. Ja totiz cely vikend prolezela a problila. Nevim, co se zmenilo, ale od pocatku 9 tydne je mi cim dal hur, premyslim teda dost o neschopence. Ani si nejsem uplne jista jestli je to tim ze jsem tehotna nebo jestli se mi zase neozvaly zaludecni vredy. Lonsky rok byl dost hekticky a krome 3 dnu dovoleny jsem si ani nevydechla, takze bych se nedivila.
Doufam, ze to prejde, ale zatim to vubec nevypada… Slysely jste ze by nekdo zvracel od rana do noci? Ja teda ne, bud jen dopo nebo vecer nebo tak. Jenze mne je blbe porad, ach jo.
Tak vam preju at je vam lip ![]()
Hanucha
Ahoj holky,
vsechny vas moc moc zdravim!
Dneska jsem vstavala opravdu pozde, protoze jsem vcera v noci nemohla usnout.....
Hanucho, to je mi vazne lito, ze tak trpis. Ja jsem nastesti docela v pohode, obcas je mi spatne od zaludku, ale netrva to dlouho a da se to snest jeste jsem nezvracela ani jednou, tak mam asi stesti.
Preju ti at te to rychle prejde, cetla jsem, ze by nevolnost mela vymizet koncem prvniho trimestru…
Jeste k sobote, miminko na utz bylo opravdu krasne videt a docela nas prekvapilo, ze bych mela byt v 8+3 (dneska), nicmene to urcuji podle velikosti a ta byla v sobotu 16 mm. Kdyz se koukam na fotku jsou videt i ocicka.....teda jsou to takove male tecky a i srdicko je mala tecka…ale jsou tam a to je skvele!
Kdyz tady tu ctu o KFC, tak vam holky zavidim! Ja bych si ho tak rada dala.....ale tady neni jen McDonalds a tam tak uzasne dobra kuratka nemaji, tak si jdu dat cocku s vejci ![]()
Barca
ahoj
já vám závidím.....už se nemůžu dočkat čtvrtka. doufám, že také uvidím srdíčko :-----) prosímmmm.
radiku,
ja myslim, ze jo, ze ho uslysis.
Bylo to nadherne , srdicko bilo tak moc rychle ![]()
Byla jsem rada, ze jsem tam sla s Francescem. Ze zacatku jsme ani nevedeli jestli tam muze se mnou, ale pak sel i kdyz to byl vnitrni UTZ. Myslim, ze byl taky stastny, kdyz mimiska slysel…i kdyz to nedaval tolik najevo jako ja, ktera jsem mela slzy na krajicku ![]()
Barca
Hanucha, já vím o holčině, které bylo blbě od rána do noci a zvracela neustále a je tady z e-mimina. Ona i hodně zhubla na začátku těhu, ale miminko je v pořádku a v dubnu se narodí…
Tak neboj, prostě někdo na to holt trpí víc…
Mě je zase tak jaksi pořád slabo nebo líno, neumím to identifikovat, prostě jinej stav ![]()
Radiku, já se už taky klepu, strašně moc, jdu ve středu na UTZ.
Holky, jdou vám vidět už bříška?
Radiku,
ve ctvrtek na tebe budu myslet a drzet ti palecky!
Luci.....me je videt břiško nejvíc po jídle a večer…to je i pěkně pevné a vyklenuté. Já myslela,že na UTZ jdeš už zítra! každopádně Ti držím palečky. Však víš…jsou to nervy…ale říkám si, že mi je zle od žaludku (neblinkam, jen návaly) , tak musí být mimi dobře.