Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
dneska jsem byla na další udržovací injekci, kontrola za týden, snad is UTZ, tož se zas asi s mládětem uvidíme ![]()
Rodit mám v plánu tam kde minule, ve Vítkovicích, ale to je pro vás, holky z Čech, celkem z ruky
Dalek šel nakonec císařem a tohle bude nejspíš taky císař.
Vochechule - mi jsou kalhoty taky dost těsné ![]()
Ahoj…
tak jsem byla u Dr. na kontrole. Srdíčko mi dokonce pustil
tak jsem ho slyšela bouchat…byla to paráda. Máme ela pod miminkem krevní hematom s čerstvou krví. tak můu max na WC…a do spchy. jinak ležet.
Na krev jdu ve středu......a na příští KO 15.2..........
Snad bude vše ok a dostanu průkazku
.
Ahoj
, to jsou same hezke zpravy…srdicka atd…
…ja uz zacinam mit trochu strach…ze jeste maly nemelo srdicko…a to jsem byla 6+6…
. Ted musim cekat az do 15.2.. kdy me dr. posle na dalsi UTZ. To uz srdicko musi byt videt…tak uvidime. Jsem az do stredy doma a je to mnohem lepsi..nejsem tak unavena a jeste mi ani nebylo tak spatne, jak byva. Radiku,tak na sebe davej pozor…a vsechny maminy davejte pozor
........mejte se!!!
Maria - ale tobě se koukala jen ta dr. na 3D UTZ u tvojí sestry a asi břišní sondou, ne?
To ti jen chtěla udělat radost a ukázat mimi. ![]()
Srdíčko vyšťourají snad jen vaginální sondou - mi ho našla dr. v 5+3, ale opravdu hledala chvilku vhodné místo, prováděla jsem tam celkem tělocvik a ještě jsem musela zatajit dech, aby bylo vidět.
Nebo máš fazolku o pár dní mladší.
V té půlce února to už určitě bude vidět krásně.
Radik - tak jaktože sedíš u PC? Lehnout ![]()
Ahoj tehulky,
tak se ozyvam pri patku. Zpetne jsem si procetla diskuzi a jsem moc moc rada, ze jsem se docetla same dobre zpravy z UTZ. Fotky jsou skvele! Tak doufam, ze nam miminka vsem rychle porostou! Ja jsem si byla vyzvednout krevni testy a myslim si, ze jsou ok, protoze na levo byly uvedeny moje hodnoty a na pravo ty ktere jsou spravne a podle me mam vsechny v normalu. Musim zavolat sve doktorce a zajit tam aby se ne taky koukla. Zjistila jsem, ze jsem krevni skupina 0, Rh pozitivni. Ze mam protilatky na zardenky, ale byla jsem jeste kdysi na zakladni skole ockovana a pak taky na nejaky Anti Citomegalovirus, ktery jak jsem se docetla maji male deti a tak jsem jim prosla asi i ja i kdyz si na to moje mamca nevzpomina…
Nemam protilatky na Toxoplasmosu, coz znamena, ze budu muset kazdy mesic na krev…a davat si porad pozor…je fakt, ze i na italskem foru jsem nenasla jedinou tehulku, ktera by psala, ze ma protilatky…
Jak jste na tom vy s krevnimi testy? Jak casto se v Cechach musi na krev? A nechate si delat bi test nebo tri test? Ja nevim, musela bych si ho zaplatit…musim si o tom promluvit s gynekolozkou.....
To je fajn, ze mate jasno, kde chcete rodit. Ja jsem jeste pomerne hodne zmatena a nevim…chtela bych epidural, tak se budu muset podivat po porodnicich, kde ho davaji .....
Tesim se na novinky!
Ciao ciao
Barca + mimisek
9! ![]()
Ahoj holky,
tak to jsou samé dobré zprávy z UTZ ![]()
Radiku, koukej hezky ležet a dávej na sebe pozor
Mario, Ty se hezky vylež, ať je Ti brzy dobře
U mě není nic nového, zítra odjíždíme na ty hory, tak jdu pomalu balit. Večer už se asi k PC nedostanu, tak Vás přijdu pozdravit až za týden. Hodně pište, ať mám co číst, až se vrátím
. Určitě tady bude spousta nových krásných změn z UTZ atd…
Tak se mějte holky moc krásně a dávejte na sebe pozor!!!!!!!!!!!!
Zuzo,
hezky si to uzij! Docela ti to zavidim ![]()
Prijemne si odpocin!
Ciao ciao
Barca
Barco, děkuji, už se tam nemůžu dočkat. A teď už musím vážně jít, nebo nás do zítřka nezabalím ![]()
Pa pa pa
Ahoj…
zuzi, moc si to tam uzij… ![]()
Barco, to je dobre, ze testy jsou v poradku…ja byla zatim na krvi dvakrat, aby se videlo, jestli hcg stoupa.......ale holky urcite budou vedet, jak casto se testy delaji atd......
maxiku, ano to je pravda, ze mi to delala pres brisko a chtela mi ho jen ukazat, ale kdyz se segra ptala, jestli uz to muze mit srdicko, tak rekla, ze jeste ne,ze je to jeste malicky.......uz se nemuzu dockat dalsiho utz..kdybych mohla, tak bych tam chodila kazdy tyden ![]()
Ahoj holky,
preju vam klidny vikend, ja ted jedu k rodicum a v pondeli jdu k Dr., uz se nemuzu dockat. Hned jak budu na internetu, tak se ozvu. Nevite, jestli mam na prvni problidku brat i moc? A muze se mnou jit i partner nebo se mam radsi zeptat sestricky?
Hanucha
Ahoj hanucho…rada bych ti poradila, ale jeste jsem u dr nebyla......ale nikdo mi nic nerikal, abych vzala moc…pro jistotu si ji treba vem…a s partnerem..to snad nebude problem…
Ahoj holky,
i ja jdu k doktorce v pondeli rano abychom spolu probrali krevni testy, tak snad bude vse ok. Ted premyslim na co vsechno bych se ji mela zeptat… ![]()
Ja mam doporuceny druhy UTZ az ve 20 tydnu! Tak to bude dlouhe cekani…
Hanucho, ja bych sla s pritelem…jestli jdete i na UTZ, jestli je to jen prohlidka bez UTZ, tak bych ho s sebou nebrala.....nam pri UTZ nedelali zadne problemy s manzelem, pri UTZ je skvele ho mit s sebou je to zazitek pro oba!
Krasny vikend!
Barca
ahoj holky,
vezmete me mezi sebe? ja vas ctu uz od zacatku, ale vzhledem k tomu, ze jsme v rijnu 06 o miminko prisli, nechtela jsem to ventilovat prilis brzo.
mam za sebou 3 utz (6.,7.,8.tt), posledni ted v patek a vsechno vypada moc dobre. srdicko bije o zavod a tak to snad dopadne tak jak ma.
momentalne jsem 8+4, TP vypocteny na 12.9., mimco v patek merilo 17.4mm a doma mame 3.5letyho rostaka.
jo … a Vochechule … neboj, nejstarsi jsem tady ja rocnik 69!!!
![]()
preji hezky zacatek tydne (nebo konec vikendu, i kdyz o vikendu tady byva klid, jak jsem si vsimla) a vsem jenom dobre zpravy.
Ahoj holčinky,
nejdříve chci poprosit, alespoň o dočasné převzetí seznámku nebo o střídání se mnou. Od pondělí budu chodit obden do práce a to bych aktuální seznámek hodila vždy až večer. Z práce na nett nemůžu, zaučuju novou paní a to se nehodí…snad jen chvilkama nakouknu a toť vše.
Ahoj ADYS!!!
Vítám tě mezi námi a neboj doktoři si tě pohlídají a tentokrát bude vše v pořádku. Já se tím taky utěšuji, já měla zamlklé těhu v červnu 2006.
Teď už jsem byla na ultrazvuku taky 3× a to v 5,7,10 tt a naposledy mi pan doktor řekl, že jsme o dva týdny mladší, takže stáří plodu je teď 8+4 stejně jako ty
Ale já jsem to věděla, že jsem otěhotněla až ke konci cyklu, tuším tak 24DC. A v tom 8tt jsme měřili 16mm, tak jsme stejní
![]()
Ahoj ADYS, hurá budu jenom SKORO nejstarší. To neva, hlavně že máme mimísky. Ty jsi nějak mooooooooooooooooooc z daleka. Japak ses tam ocitla?????????? Jestli jsem moc zvědaá, tak řekni, já jsem zvědavá jak RÁKOSNÍČEK. Malej skřítek neposeda, zvědavej jako opička.
![]()
LUCI, jestli mi trošku popíšeš, jak se s tím seznámkem pracuje, tak ti ráda pomůžu. Já jsem sice celej den mimo, u počítače až doma, v práci to jistí volant, ale klidně tam něco dopíšu.
![]()